Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Re: Magazín - nazor na vyvoj

Příspěvek od Cooper69 »

Hehe, banuje se kde kdo. hlavně ten, kdo opozorní na Kočího mizernou češtinu (hrubé gramatické chyby, vynechávání slov ve větě) nebo na jeho neobjektivitu. To nemá s vývojem nic společného, toto je norma :|
Ahoj.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

mě by zajímalo, za co konkrétně má ps47 ban. afaik byl on a PCT kamarádi, spolupracovali spolu na speciálu selebritek... holt lidi s názorem PCT za čtenáře nechce.

a taky kolik lidí má ban přímo kvůli komentu u Kočího.

a kolik lidí co má ban není zveřejněno v topicu k tomu určeném. jak jsem pochopil, federman tam třeba není a ban má
Ahoj.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

je fakt ze za chvili to timto tempem bude vypadat jako na webu u hulana kdy si musi odkliknout kazdy komentar jestli nahodou neni nevhodny a nepopira delku jeho prirozeni nebo vysku jeho iq.

vis co, at si dotycny cenzor banuje jak chce. stejne nakonec bude posledni, kdo bude moci prizpivat a tim moznsa zjisti, jak na tom je po rozumove strance. :wink:
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

všechny lidi na PCT rozhodně nezabanuje. jen lidi, kteří vládnou češtinou + věci rozumí. takže všichni víme, kdo zůstane.
Ahoj.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

...
Naposledy upravil(a) IQLogic dne pát 5. srp 2011, 09:03, celkem upraveno 1 x.
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

IQLogic: upozornění na jakoukoliv chybu = flame (+ se to smaže, že). opakované upozornění na chybu = ban

jen abych tady kočího nehanil zbytečně, mrknul jsem se na první newsku co mě zajímala. Jmenuje se "Nokia představila smartphone 500, má Symbian Anna a 1GHz procesor" a tady jsou mý flame postřehy:

Přihlédneme-li k nízko postavené ceně - autor měl zřejmě na mysli nízko nastavenou cenu. postavit se dá třeba dům

Na webu se objevily nové informace o připravovaném smartphonu 500 od finského výrobce Nokia. - telefon se jmenuje přímo Nokia 500. nikde v článku to není napsané. jen smartphone 500 od nokie.

Má hmotnost 93 gramů, rozměry 111,3 × 53,8 × 14,.1 mm mm. - dva drobný přehmaty, poprvé nesmazaná desetinná tečka a napodruhé uvedení dvou mm. možná je třetí rozměr v metrech... celá ta věta je divná, asi tam mělo být spojovací a - problém se skladbou věty se táhne celym článkem.

Interní paměť je zastoupena kapacitou 2 GB. - všichni jsme pochopili, že Nokia 500 bude mít 2GB interní paměti. způsob sdělení je na úrovní první pomocné.

Prodávat se začne v průběhu tohoto čtvrtletí za cenu kolem 150 euro bez daně. - jestli se Nokia 500 bude prodávat bez daně, sním svoje boty. nespíš mělo být napsáno, že se bude prodávat za €150 + daň.

Součástí balení základní černé verze jsou i tři další kryty zadní strany telefonu - když jsou součástí balení I tři kryty, tak co dál je ještě v balení? to i tam nemá co dělat, pokud píše jen o třech krytech.

ten zbytek jsem nepřehlídl, tohle je jen takový výběr chyb. potěšilo mě, že všechny věty obsahovaly všechna slova a nezmizel z nich třeba přísudek. ale koukal jsem jen na jednu novinku, třeba hned ta další by mé očekávání naplnila.
Ahoj.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

veď práve, že človek dostane BAN za flame, ktorý vlastne ani nevyvolal ... a najhoršie na tom je, že keď sa pýtam na konkrétny prípad mnou vyvolaného flame-u, nikto z kompetentných mi ho nevie ukázať ... no zrejme preto, že ani neexistuje, že áno ...
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

takymto tempom este pol roka a bude to tu mobilmania, tabletmania a apple spravy v jednom
inak, pan novinkar by si mohol zistit, co znamena troll a ci je vhodne pouzivat to na dajme-tomu-ze-zatial-este-stale serioznom webe
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

link?
Ahoj.
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

beardie píše:takymto tempom este pol roka a bude to tu mobilmania, tabletmania a apple spravy v jednom
inak, pan novinkar by si mohol zistit, co znamena troll a ci je vhodne pouzivat to na dajme-tomu-ze-zatial-este-stale serioznom webe
Predokladam ze se to tyka
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... eho-obsahu
jenom mi unika, co je spatneho na trollovi? Pojem patentovy troll (ci trol) se pouziva bezne a neni to neco neseriozniho, staci si vyhledat v google a zjistite, ze to pouzivaji nejen u konkurence na EHW, ale treba ted na lupe v clanku Patrika Zandla
http://www.lupa.cz/clanky/patentopravni ... adovejici/

Nebo jsem neco nepochopil a narazelo se na neco jineho?
PCT BOSS
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Nic proti, ale novinky na PCT uz davno nejsou jenom o HW. Chce se to obcas trosku rozhlednout co se deje okolo, mobily a tablety se zacinaji pekne nabouravat do trhu pocitacu a jsou to podobne obory. Navic ctenare to viditelne zajima, protoze novinky o tom jsou ctene. Navic nikdo nikoho nenuti, aby zpravy ktere ho nezajimaji cetl, nebo se snad mylim? Inteligentni clovek si precte co ho zajima a zbytek ignoruje.

Co se tyce apple, v dobe kdy se psala novinka to byla firma s nejvetsi kapitalizaci na svete, ted uz ji zase trhnul Exxon, ale kazdopadne to ze je nejvetsi se bezne pouzivalo. Staci se podivat po ceskem internetu - psaly to skoro vsechny media, viz http://www.google.cz/search?sourceid=ch ... u+na+svete

A ohledne trolla - ono jedno slovo muze mit vice viznamu, vime? A patentovy troll je normalni termin, staci se porozhlednout okolo, opet viz http://www.google.cz/search?sourceid=ch ... tovy+troll
Takze ohledne toho zjistovani - nez ukazu nadruhe, zkusim se sam podivat a neco si na to tema zjistit...
PCT BOSS
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

poctivě jsem se podíval na témata newsek (na formu obsahu nemám žaludek :roll: ) a imo to jsou zajímavá temata. dneska se stejnak spousta mladejch na net kouká přes mobily a čte to na nich, tak chtěj vědět, kterej chytrej telefon to umí nejlíp.

ohledně trolla

Pojem trollové má v tomto případě podobu malých firem zaměstnávající týmy právníků, kteří jdou po lidech obviněných ze sdílení autorsky chráněného obsahu. Ti jsou poté vydíráni.

Malé a střední firmy zaměstnávají týmy právníků, aby pátrali po těch, kdo hromadně sdílí soubory chráněné autorským zákonem. Tyto firmy dostaly pojmenování „Copyright trolls“, podobně jako tolik omílaní patentoví trollové, kteří sami o sobě nic nevyrábí a nenabízí, ale sází na soudní žaloby a následné poplatky ze strany jejich „obětí“.

jsem z toho jelen, ale možná jsem moc střízlivej takhle při pátku :).

google určitě zná trolla link
možná malá chyba na začátku, ale celej text je takovej "lámanej", nevim jak přesně to popsat, dalo práci to přečíst..

ale jsou tam velký obrázky, takže trvá dýl to přescrollovat => větší čas ztrávenej na sajtě. roflol
Ahoj.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... elke-zmeny

prvý apríl bude za vyše pol roka ... z Kočím už treba dačo robiť lebo úroveň vývoja magazínu ťahá rapídne smerom nadol ... možno má množstvo noviniek a niektoré sa dajú prečítať i keď si vždy radšej prečítam zdroj, ale takýmto absurdnostiam by sa mal vyvarovať ... z príspevkov na fóre som musel vymazať to, že som Kočího novinky sú písané štýlom Copy&Paste ... teraz to už nevymažem, pretože som mal pravdu ... skopíroval lacný niekoľkodňový FAKE a doteraz tú novinku neprepísal a ani sa neobťažoval napísať tam, že sa jedná o FAKE ...

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... -displejem

toto bola ďalšia novinka s chybnými informáciami ... HTC nič nepotvrdilo a ani zdroj o tom nepíše ... upozornil som na to v komentároch slušne, no Kočí nič neopravil ...

Čo tak sa nad týmto zamyslieť a písať radšej menej noviniek, ale kvalitnejších?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Já na PCT chodím jen tady na fórum, v poslední době novinky spadli hodně hluboko dolů :( ..
Recenze a návody taky už nejsou co bývaly, prostě není o čem psát, všechny magazíny se kopírují navzájem, nemůžu říct, že je to jen u PCT, je to na ostatních CZ webech v IT, v zahraničí taky, všude to začíná upadat, není už "tolik novinek", co by někoho uchvátili, dnes tady máme běžně čtyř a více jádrové CPU, mobily výkonnější než mé první počítače, prostě jsme už asi "nasyceni moderní dobou", není toho moc o čem psát..pořád to samé dokola....jak to tady píšu, tak to autorům nemůžeme mít ani za zlé, prostě není se už na co těšit, nějaké Windows 8 mě vážně "nezvrušují", to samé platí o nových mobilních tel., komponent, všeho :| .
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

kotas píše:Já na PCT chodím jen tady na fórum, v poslední době novinky spadli hodně hluboko dolů :( ..
Recenze a návody taky už nejsou co bývaly, prostě není o čem psát, všechny magazíny se kopírují navzájem, nemůžu říct, že je to jen u PCT, je to na ostatních CZ webech v IT, v zahraničí taky, všude to začíná upadat, není už "tolik novinek", co by někoho uchvátili,
asi jsi v poslední době dospěl a přestal jsi být cílovkou PCT. to není v nepořádku

IQlogic: údaje, data a jiné okolnosti vycucané z prstu jsou součástí folklóru. prý žhavení čtenářů nebo tak něco.
Ahoj.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“