seasonic S12 620W
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
seasonic S12 620W
zdravím, dneska jsem si koupil nový zdroj -
http://interlink.tsbohemia.cz/seasonic- ... 93999.html
a když jsem ho donesl domů, dal ho do Pc a poprvé s ním zapnul Pc, tak mi to vyhodilo pojistky v bitě. Ale pak ať jsem to zkoušel kolikrát jsem chtěl tak už to funguje v pohodě. myslíte že je to normální a nebo je to na reklamaci ?
Dále bych se chtěl zeptat zdali je tam potřeba nějaké minimální zatížení zdroje ???
A ještě tam jsou dvě 12V větve, jak je mám od sebe poznat ?? Jde mi oto abych nějak rozložil zatížení na obě větve a ne jen na jedu...
diky za odpovědi.
http://interlink.tsbohemia.cz/seasonic- ... 93999.html
a když jsem ho donesl domů, dal ho do Pc a poprvé s ním zapnul Pc, tak mi to vyhodilo pojistky v bitě. Ale pak ať jsem to zkoušel kolikrát jsem chtěl tak už to funguje v pohodě. myslíte že je to normální a nebo je to na reklamaci ?
Dále bych se chtěl zeptat zdali je tam potřeba nějaké minimální zatížení zdroje ???
A ještě tam jsou dvě 12V větve, jak je mám od sebe poznat ?? Jde mi oto abych nějak rozložil zatížení na obě větve a ne jen na jedu...
diky za odpovědi.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: seasonic S12 620W
ako sa pozerám na ten model S12 620W tak dvoje sú iba napájacie kábel pre flopy mech.

- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
úplně nechápu jak to myslíš...
a ta floppy je tam dokonce jen přes přidanou redukci, dneska už ji stejně skoro nikdo nepoužije.
a ta floppy je tam dokonce jen přes přidanou redukci, dneska už ji stejně skoro nikdo nepoužije.
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hladis
- Moderátor

To ze ti to vyhodilo pojistky mohlo zpusobit i celkove pretizeni site. Napriklad zapnuty elektricky sporak, televize a mikrovlnka a do toho zapnes komp a mas to dole. Pokud tohle vyloucime muze byt i spatna zasuvka. Presne by ti to rekl nekdo ,kdo to ma jako profesi.
Neni.
Rozlozenim vetvi +12V se nijak nezaobirej. Nestane se ti ze bys zatizil jen jednu ,zvlast kdyz tenhle kousek ma single rail a na stitku je to spatne (pokud neco nezmenili).
Neni.
Rozlozenim vetvi +12V se nijak nezaobirej. Nestane se ti ze bys zatizil jen jednu ,zvlast kdyz tenhle kousek ma single rail a na stitku je to spatne (pokud neco nezmenili).
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no co mám na štítku od zdroje sem semka vyfotil, víc do toho nevidím jak to tam je
ale někdej jsme četl že jedna ta větev má napájet MB ( 24 pin plus tu P4 ) a druhá větev by měla obtarávat to ostatní - takhle by to mohle bejt ne ?
- Hladis
- Moderátor

http://www.hardwaresecrets.com/article/ ... view/954/6 Neni to presne tvuj model ale stejna serie ,takze predpokladam to bude stejny navrh.
- p0w3r_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm to je zajímavý, no těžko říct, ale myslím si že nějak to tam bude posichrovaný jako ty 2 větve. osobně si myslím že seasonik neudělal takovou sviňárnu že by to byla jedna větev a on by na štítek napsal že tam sou dvě.
no dobrý každopádně zdroj Eurocase už mám z Pc pryč...
Myslím že s tímhle bude 100% spokojenost, ale ukáže čas, zatím ho mám v pc hodinku, ohlasy na něho byli v 99% pozitivní, když jsem se rozhodoval jestli ho koupím, tak jsem do něho šel.
no dobrý každopádně zdroj Eurocase už mám z Pc pryč...
Myslím že s tímhle bude 100% spokojenost, ale ukáže čas, zatím ho mám v pc hodinku, ohlasy na něho byli v 99% pozitivní, když jsem se rozhodoval jestli ho koupím, tak jsem do něho šel.