Age of empire online
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Age of empire online
Tak jsem teda nainstaloval, udělal první quest, přečetl si tenhle topic a odinstaloval 
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, to asi zústanu u Settlers 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Premium se da koupit za 470kc v gameshopech.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už od 300 stovek, když víš kde hledat...
F2P je jen demoverze.
F2P je jen demoverze.
Vždy prodávám i jinde.
- peta809
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
P4F je plná verze: http://play4free.com/
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Heh zkusil sem pvp, ktery nakonec funguje, ale jen unranked a borec si ve meste postavil asi 30vezi a na lvl6 nemam nic na niceni budov takze i kdyz sem ho v boji asi 10x rozprasil a nemel prakticky zadnou armadu, a ja mel porad full populaci tak se mi ho proste nepodarilo znicit.
Uplna mega demence to pvp.Nakonec sem leavnul.
Jediny co delal ten retard bylo, ze stavel veze a pak se proste nedal porazit.
Uplna mega demence to pvp.Nakonec sem leavnul.
Jediny co delal ten retard bylo, ze stavel veze a pak se proste nedal porazit.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lurz
- Začátečník

-
Přemýšlel jsem, že si koupim normální krabicovku a získám tak premium, ale na xzone se píše: 40+ hodin hraní. Co to znamená? Jako že si po 40 hodinách hraní zase musim koupit premium?
- keistown
- Žlutá karta

-
Nekde jsem cetl ze ten free to play content by mel byt na 40 hodin, mozna je tim mysleno ze s premium mas 40 hodin + ten content navic jako pvp atd.
Premium civilizace je na porad (bacha, ta na xzone by mela byt recko, pokud chces hrat Egypt musis si to sehnat jinde)
Premium civilizace je na porad (bacha, ta na xzone by mela byt recko, pokud chces hrat Egypt musis si to sehnat jinde)
- frostpa
- Nováček

-
zdravim lidi .... mam takovej mensi problem coop misema kdyz chceme s kamosem vytvorit coop misi tak to chcvilku pise created a pak to hodi chybovou hlasku Games for Windows - LIVE Connection failed: frostpa could not connect to myny ... nesetkal jse stim nekdo po pripade to nejak neviresil... koukal jsem i na ofik forum par lidi to tam resi ale nic kloudneho... predem dekuji
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
NN, jednou koupíš a máš to dokud poběží servery.Lurz píše:Přemýšlel jsem, že si koupim normální krabicovku a získám tak premium, ale na xzone se píše: 40+ hodin hraní. Co to znamená? Jako že si po 40 hodinách hraní zase musim koupit premium?
40+ hodin znamená, že budeš hrát více než 40 hodin. Jelikož je hra stavěna na PvP, tam asi strávíš nejvíce času a aby jsi mohl hrát hodnocené zápasy musíš mít premko.
Za 100USD na Xmarket (1999CZK) si můžete koupit 1/2 roční pack tj vše co tento půlrok vyšlo (veškeré civilizace, nové questy atd).
Vždy prodávám i jinde.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Head, to je blbost. Kde může vzít na tolik věží? V PVP je třeba rushnout kolem 5. minuty a zničit mu hlavně dělníky, tak získáš trochu času v kterém si dovyrobíš další jednotky a smeteš jej.
Tohle bych mu klidně zničil, jelikož jídlo a zlato jsou neomezené pokud máš potřebnou technologii.
Tohle bych mu klidně zničil, jelikož jídlo a zlato jsou neomezené pokud máš potřebnou technologii.
Vždy prodávám i jinde.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Asi si koupim premium.Uz mam plnej inventar modrych a fialovych veci a nemuzu nic pouzit.Taky uz nemam ani misto, protoze bez premia muzu mit jen 2 sklady na veci.. 
- keistown
- Žlutá karta

-
Btw, jakej mas lvl a kde ti padaly fialovy ? (jako tech 400 za originalku s jednou rasou (mmo cili jednim charem - mestem) mi prijde docela OK, bojim se spis ze v te hre neni co delat)
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze to uz stihli zdrazit.
Stalo to 400kc a uz to stoji 500kc
- keistown
- Žlutá karta

-
V americe to melo byt 20 USD a v evrope 20 euro, na JRC atd bych se vykaslal, krabici nepotrebuju
- Lurz
- Začátečník

-
A neni to spíš tak, že Egypt je pro všechny a Řecko pro premium navíc?keistown píše:Premium civilizace je na porad (bacha, ta na xzone by mela byt recko, pokud chces hrat Egypt musis si to sehnat jinde)
Zajímalo by mě ještě jak to bude s dalšími civilizacemi Keltama a Perskou říší, jestli se to pak bude muset zase koupit...
Tady to mají ještě za 335,- http://www.mironet.cz/age-of-empires-on ... +dp156509/HEAD píše:Koukam ze to uz stihli zdrazit.
- keistown
- Žlutá karta

-
S free to pay muzes hrat recko i egypt ale vsechny goodies jsou pozamykany (no vlastne i normalni hraci prvky)
Muzes si koupit premium recko nebo (a) premium egypt za tech 500kc (400kc 20 euro nebo cokoliv)
Ta krabice co maji na Xzone (nebo kde) mela napsana premium recko
Ten mironet to samy - Obsahuje navíc: Prémiovou řeckou civilizaci - cili je to premium jenom za recko
Dalsi civ budou asi uz jenom za prachy
Muzes si koupit premium recko nebo (a) premium egypt za tech 500kc (400kc 20 euro nebo cokoliv)
Ta krabice co maji na Xzone (nebo kde) mela napsana premium recko
Ten mironet to samy - Obsahuje navíc: Prémiovou řeckou civilizaci - cili je to premium jenom za recko
Dalsi civ budou asi uz jenom za prachy
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dalsi civilizace budou taky za stejny prachy jako ted stoji recko.Uz planujou Persany a vikingy.