Neviditelné soubory na výměnném disku

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

Neviditelné soubory na výměnném disku

Příspěvek od Tuky »

Zdravím, do rukou se mi dostal notebook, který byl zavirovaný. (uživatel si stěžoval že při zapojení výměného disku WD 500GB mu zmizeli soubory). Tak jsem koukal a disk normálně ukazuje že je z půlky zaplněn ale soubory nejsou vidět (pouze je vidím ve WinRARu). Na notebook jsem hodil NOD32 a SpyBot a vyčitil jsem ho, teď už to nehlásí žádný viry ani malwer atd. Teď mi jde o to že uživatel má na disku poměrně důležité informace o které nechce přijít a nevím jak soubory opět zviditelnit nebo nějak přehrát. Zkoušel jsem je za rarovat v RARU (kde jsou vidět) a znova to rozpakovat ale stále nejsou vidět, potom jsem zkoušel v nastavení F10 zviditelnit soubory to taky nepomohlo. Tak už nevím co s tím.
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Re: Neviditelné soubory na výměnném disku

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

A co tam mel za breberky? Na internetu neni nejaky navod s nimy spojeny?
Nektere breberky chteli za rozbaleni a rozheslovani takovychle souboru penize, jinak si mel pecha...
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Tak to už nevím co to bylo přímo za viry nějaký trojský koně a z ostatních fakt nevím, ale teď už je hlavní že už když tam dám vyměnitelný disk tak už to nedělá zástupce a nezmizí soubory takže už jsou ty problémy odstraněný. Spíš teď jak dostat ty neviditelný zase do normálu. Na netu jsem neco čet ale furt to nepomáhá, teď zkouším Toolstar Filerecovery (už to běží 6 hodin :-D ) tak uvidím jestli to něco dokáže. Ale moc tomu nevěřím.
Tuky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tuky »

Vyřešeno přes Toolstar Filerecovery :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“