Celkem prdel, kdyz tam predy komentoval 3 zapasy live streamu
Btw master liga je nejlepsi co se hraje?
EDIT sc1 kampan do sc2 muzete stahnout zde http://www.sc2mapster.com/maps/sc1-epis ... 2#comments
Moderátor: Baneshee

me to prislo v BW jednodussi, hraju zergy a lurkeri proste rulezzzLOVIT píše:brood war nebyl orig SC, ten datáč taky dost zvedl laťku obtížnosti, to samé i W3 a Frozen Throne.. to jen tak pro doplnění,
jinak SC jsem měl rád, zahrál sem si ho i po letech ale SC2 mě nebaví...

Pokud delas 7 rax + tech na jedny bazi, tak to nedelej. Pokud jsi zacatecnik tak je nejdulezitejsi davat si pozor na supply block a konstantni produkci workeru, a pri tom jet nejakou obycejnou strategii. V nizsich ligach jsou extremne efektivni hellioni (dropy obzvlast) nebo treba nuke rush, protoze nez si vsimnou co se deje, maj po workerech.HEAD píše:Vsak ja sem uplna lama.Zatim sem jel jen BIO-co nejvic baracksu(vetsinou cca 6-7) a pak masovat marinaky a maraudery + medivacky.
Takhle sem lehce porazil ty 3 co nehrali zadnou ligu a ty 2 zlaty me znicili jednou pomoci infestoru, ze mi tam hodil 2x fungal(nebo jak se to pise) a sejmul mi celou army za 3s![]()
![]()
A druhej zlatej mel asi 5x High templaru a hodil milion stormu a taky mi to Bio znicil behem par vterin...
BTw se 40-50 APM nemam na gold narok.

Protoze on mel storm, coz je absolutni counter na bio armadu. Proti tomu se hodi ghostove + EMP a hlavne siege tanky (ty se hodi vzdy).HEAD píše:Jednu bazi nedelam.Vetsinou na 40suply delam expu a snazim se expandovat co nejvic.
Co sem koukal, tak mam i vetsi/stejnou armadu nez ten zlatej, ale proste strasny fail v bitve![]()
Ze mi to znici a ja mu neudelam skoro zadny skody..
Jak sem rikal fungal/storm a proste zas 3s -100suply a muzu left