zdravicko,
kupil som novu graficku a vadia mi 2 veci:
1. chladenie WINFORCE 2x - jeden z ventilatorov je "hlucnejsi" , ako keby sa dotykal niecoho a vydava cudny zvuk, tyka sa to iba IDLE modu, pri vacsej rychlosti to uz nepocut
2. mastny, lepkavy povrch - kusok GK je lepkavy - (nicoho sa nedotklo, GK som rozbalil vcera)
Moja otazka je: podla vas je to dostacujuce na reklamovanie? Predovsetkym ma trapi to chladenie. Mam este jednu GK (GTX560) s rovnakym chladenim a ta je v porovnani s touto super ticha...
Vdaka za radu!
2lee
Gigabyte GTX560Ti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- 2lee
- Nováček

-
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: Gigabyte GTX560Ti
zkontroluj jestli neni kus dratu(treba od toho vetraku) nebo vlas namotanej v tom vetracku
mastnej povrhcu muze mit nekolik pricin,treba jim neco ukaplo pri mazani vetracku,nebo na to sahal cinan co prave svacil salam...ale na reklamaci to neni
mastnej povrhcu muze mit nekolik pricin,treba jim neco ukaplo pri mazani vetracku,nebo na to sahal cinan co prave svacil salam...ale na reklamaci to neni
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- tielka
- Středně pokročilý

Alfajk píše:zkontroluj jestli neni kus dratu(treba od toho vetraku) nebo vlas namotanej v tom vetracku
to jsi tomu dal čínan papká rýži kde by vzal na salám
- 2lee
- Nováček

-
vdaka za radu. vyskusam, dam vediet.
btw.: grafiku sa da s niecim ocistit?
btw.: grafiku sa da s niecim ocistit?
- Krteq
- Středně pokročilý

-