GTX560 - info, recenze, zkušenosti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

Re: GTX560 - info, recenze, zkušenosti

Příspěvek od anti.77 »

A k tomu problému s Gigabyte GeForce 560 Ti OC ještě poznámku,osobně bych to odhadoval na špatnej zdroj,minimálně se slabejma,mizernejma 12V větvema,kdysi jsem měl stejnej problém s R 5850 -odešla mi na 500 WFortronu jedna 12V větev a karta dělala hodně podobný problémy ,po výměně zdroje za Fortron 650 BP(4x12V!!) vše o.k.....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
XiO
Nováček
Nováček

Příspěvek od XiO »

anti.77 píše:A k tomu problému s Gigabyte GeForce 560 Ti OC ještě poznámku,osobně bych to odhadoval na špatnej zdroj,minimálně se slabejma,mizernejma 12V větvema,kdysi jsem měl stejnej problém s R 5850 -odešla mi na 500 WFortronu jedna 12V větev a karta dělala hodně podobný problémy ,po výměně zdroje za Fortron 650 BP(4x12V!!) vše o.k.....
hmm... mno takto :D jak som kupil novu kartu hodil do stroja zapol BFko tak po par minutach zdroj odysiel... bol to 500W Xilence za par supov. Tak som kupil Seasonic 500W energy knight za 60 eur... Tak ten uz isiel al po pol hodke hrania BF ka hodila hra bielu obrazovku... Ako nehovorim ze to nemusi byt zfrojom ale dost pochybujem. To ze vyhodi bielu obrazovku mi robila 4850 pri pretaktovani z 625mhz na 720mhz... Ako uvidim ked mi pride z reklamacie. Ale nasere ze nova karta robi taketo problemi a 500W zdroj by ju mal v poho zvladat. A tak ci tak po podtatkovani to robilo to iste tz znizene takt jadra pameti a sharedov... Teraz co mam hodenu v komep staru 4850 nemam problem :-(

edit: Robi mi to len pri BFBC2... pri Crysise Warheade , Crysis 2 a Witcher 2 som nemal problem...
spawn866
Začátečník
Začátečník

GIGABYTE GTX 560 Ti SOC ​(GV​-N560SO​-1GI​-950​)1GB, PCI​-E

Příspěvek od spawn866 »

Zrdavim,chci si koupit tuto prehnanou grafiku.Neni tu nahodou nekdo kdo vlastni tuto grafiku?:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89593

Pokud ano,zajimalo by me jak je to s hlucnosti grafiky,prej kdyz jede na max.vykon tak vetracky jedou na 100% a tim padem dela nehorazny HLUK!Nekdo mi rikal ze pomoci MSI Afterburner jdou snizit otacky,ale tim se asi rapidne zvysis teplota grafiky,ne?Prosim pokud nekdo ma tuto grafiku a ma jiz zkusenosti se zmenou otacek vetracku a take zkusenosti ohledne teploty grafiky po snizeni otacek,mohl by mi nekdo takovi prosim napsat jestli je to pak mene hlucne,jestli se prehriva atd.,zkratka jak funguje po predelani v MSI Afterburner....diky

omlouvam se vcera jsem tam zapomel hodit link na tu grafiku :)
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 22. srp 2011, 22:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun z hlavní sekce GK
spawn866
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spawn866 »

Mate prosimvas nekdo informace o teto grafice?o ktere jsem psal uz predtim nahore?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Co takhle si projít vlákno od začátku :x V těch 220 příspěvcích se určitě něco najde.
karbonilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od karbonilo »

Vlastním tuhle kartu(viz autogram) asi měsíc a zatim spokojenost.Možnosti taktování jsem zatim moc nezkoušel,ale výchozí hodnoty bohatě stačí.
P.S. Možná by nebylo od věci přestat tyhle věci nazývat ,,karta",pod tímhle pojmem se mi vždy vybaví kreditka,nebo karta zdravotního pojištění.Tenhle půlkilovej krám by zasloužil jiné pojmenování...navrhněte! :) Ale s timhle asi moc nenaděláme,když v Křemíkovém údolí řeknou card,tak je to hold card na celým světě! 8-)
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

karbonilo píše:Vlastním tuhle kartu(viz autogram) asi měsíc a zatim spokojenost.Možnosti taktování jsem zatim moc nezkoušel,ale výchozí hodnoty bohatě stačí.
P.S. Možná by nebylo od věci přestat tyhle věci nazývat ,,karta",pod tímhle pojmem se mi vždy vybaví kreditka,nebo karta zdravotního pojištění.Tenhle půlkilovej krám by zasloužil jiné pojmenování...navrhněte! :) Ale s timhle asi moc nenaděláme,když v Křemíkovém údolí řeknou card,tak je to hold card na celým světě! 8-)

česká kotlina:grafárna :)
spawn866
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spawn866 »

karbonilo píše:Vlastním tuhle kartu(viz autogram) asi měsíc a zatim spokojenost.Možnosti taktování jsem zatim moc nezkoušel,ale výchozí hodnoty bohatě stačí.

No ty mas jinou grafiku nez tu co mam na mysli ja,ja si chci koupit tuto:
a jen sem chtel ohledne te (me) grafiky vedet par informaci jako treba jestli se tam daj dobre snizovat otacky vetracku apod.-zkratka snizit hluk,prej je totiz hafo moc hlucna :)

ale nelam si s tim hlavu,ja az budu mit cas tak projedu cele toto tema a urcite nekoho najdu,kdo se bud zajimal nebo vlastni tu samou kartu co si chci koupit i ja,takze to nejak dohledam....
prosim vas ale pokud by toto nekdo cetl a mel informace treba z vlastni zkusenosti o te me (grafice),mohli byste se mi ozvat?
karbonilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od karbonilo »

tielka píše:

česká kotlina:grafárna :)
S tim určitě prorazíme!! :-D Už vidim,jak si svět láme jazyk-greyf...nei :)
karbonilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od karbonilo »

Ale ono klasické ,,GPU" asi bude muset stačit!! :)
karbonilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od karbonilo »

spawn866 píše:

No ty mas jinou grafiku nez tu co mam na mysli ja,ja si chci koupit tuto:
a jen sem chtel ohledne te (me) grafiky vedet par informaci jako treba jestli se tam daj dobre snizovat otacky vetracku apod.-zkratka snizit hluk,prej je totiz hafo moc hlucna :)

ale nelam si s tim hlavu,ja az budu mit cas tak projedu cele toto tema a urcite nekoho najdu,kdo se bud zajimal nebo vlastni tu samou kartu co si chci koupit i ja,takze to nejak dohledam....
prosim vas ale pokud by toto nekdo cetl a mel informace treba z vlastni zkusenosti o te me (grafice),mohli byste se mi ozvat?
Máš recht,těch příspěvků na tohle téma je momentálně nějakých 210,což na obecnou orientaci asi trochu moc a přiznám,že jsem je všechny nečetl.Neměj mi to za zlé,při tom počtu!Každopádně,Jde pořád o jádro 560 od nVidie,ať už to vezme do paráday kdejaký úpravce-Asus,Gygabite,MSI,Gaynward...Rozdíly mezi 560 a 560 Ti jsou minimální.V tomhle je opravdu těžko radit,moje zkušenost se týká mého konkrétního modelu a značky,víc Ti asi neporadím...Ale jak jsem řekl,jde o stabilní a výkonnou GPU vyšší střední třídy.A klidně doporučim!
Naposledy upravil(a) Krteq dne ned 28. srp 2011, 09:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Promaz
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

tak na těchto hodnotách je karta stable :wink:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Jak to tu ctu tak 560ky se celkem uchytily tak je zatim uzivejte v miru nez tu vtrhnu se svoji "KFA2 gtx 560 ti ltd oc white edition" http://www.kfa2.com/gtx560ltdoc.shtml doufam ze tu trosku rozcerim vody :-D vid Tielko, uz to bude brzy :sly:
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

zrovna jsem stahl bios od gigabite a jejich soc 1G ted to testuju paměti drží na 4700 mhz jadro 960 možna že s jejich biosem pokořím stable 1G :lol:
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

nenene prvni budu ja :D
pojedu takty 1000/5000 :P :lol:
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

takže to vypadá nadějně takty drží zkusím magickou hranici 1G. na pamětech 5000 mhz nedám a myslím že se to nepovede ani tobě ale držím ti palce jdu testovat. :roll:
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

mno uvidime ;) kazdopadne na guru3D.com dali 976/4850 bez upravy voltaze :onfire: http://www.guru3d.com/article/kfa2-gefo ... -review/22
ale i tobe samo preju GL 8-)
karbonilo
Nováček
Nováček

Příspěvek od karbonilo »

to tielka:Koukám,že jedeš na poněkud postarším driveru.Copak,280... dělá problémy? 8-)
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

karbonilo píše:to tielka:Koukám,že jedeš na poněkud postarším driveru.Copak,280... dělá problémy? 8-)

jo a kurevsky velkej v crysis mě to při rozlišení full HD hodí na 24 hz supr zážitek :sad:
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

coyd píše:mno uvidime ;) kazdopadne na guru3D.com dali 976/4850 bez upravy voltaze :onfire: http://www.guru3d.com/article/kfa2-gefo ... -review/22
ale i tobe samo preju GL 8-)

tak to jdu odzkušat uvidíme co MSI umí :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“