Skutečně tak levně
Moderátor: Don
- Mrcik
- Nováček

-
Skutečně tak levně
Ahoj, na netu jsem narazil na tyto stránky http://www.webareal.cz/MD-Electronic.
Nějako si nejsem jist jejich důvěrihodností, na druhou stranu meka za 8000 chci. Díval jsem se na tu firmu na Aresu a byla založena již v 95 a pánovi je asi 60...na druhou stranu se dá platit jedině převodem, což mi zní zas dost nevěrohodně.
Co na to říkáte?
Pánovi jsem vyhrožoval policii a nebál se, to taky přidává jeho důvěrihodnosti.
Nějako si nejsem jist jejich důvěrihodností, na druhou stranu meka za 8000 chci. Díval jsem se na tu firmu na Aresu a byla založena již v 95 a pánovi je asi 60...na druhou stranu se dá platit jedině převodem, což mi zní zas dost nevěrohodně.
Co na to říkáte?
Pánovi jsem vyhrožoval policii a nebál se, to taky přidává jeho důvěrihodnosti.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Skutečně tak levně
To myslíš vážně? V tom obchodě bych si nekoupil ani náplň do propisky....
Stačí mi kontakt: http://www.webareal.cz/MD-Electronic/2-Kontakty, kde není napsané ani telefonní číslo. E-mail na seznamu je vážně velmi profesionální. V případě jakýhokoliv problému můžeš zavolat leda z okna.
Ceny notebooků tam mají zajímavý, asi tak poloviční než v jiných obchodech... Vůbec bych se nedivil, až ti přijde místo notebooku jedna pěkně velká pálená cihla a stránka bude po měsíci zrušena...
Stačí mi kontakt: http://www.webareal.cz/MD-Electronic/2-Kontakty, kde není napsané ani telefonní číslo. E-mail na seznamu je vážně velmi profesionální. V případě jakýhokoliv problému můžeš zavolat leda z okna.
Ceny notebooků tam mají zajímavý, asi tak poloviční než v jiných obchodech... Vůbec bych se nedivil, až ti přijde místo notebooku jedna pěkně velká pálená cihla a stránka bude po měsíci zrušena...
- Mrcik
- Nováček

-
udává svoje ičo, to nic neznamená?
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Copak je tak težký si založit webový stránky s e-shopem, dát tam IČO někoho jinýho, naskladnit tam nějaký zboží za poloviční ceny než jinde, nalákat pár zákazníků a za 14 dní je zrušit?
Nemají kamennou prodejnu, nemají telefonní číslo a email je na seznamu + web nemá svou vlastní doménu, je to pod jakousi doménou webareal
... To vážně není vůbec podezřelé. Vsadil bych se, že ten shop bude fungovat 14 dnů a pak bude zrušenej...
Nemají kamennou prodejnu, nemají telefonní číslo a email je na seznamu + web nemá svou vlastní doménu, je to pod jakousi doménou webareal
- Mrcik
- Nováček

-
To jo, ale čistě hypoteticky.
Založím si svůj eschop a nechám si posílat prachy na učet od zákazníků. Potom eschop zruším a nikomu nic nepošlu. Přez číslo učtu mě přece najdou policajti a daj mi přez držku.
Založím si svůj eschop a nechám si posílat prachy na učet od zákazníků. Potom eschop zruším a nikomu nic nepošlu. Přez číslo učtu mě přece najdou policajti a daj mi přez držku.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji ti tam nenakupovat, počkal bych 14 dní až měsíc a uvídíš, že ten e-shop bude zrušenej.
Čistě hypoteticky ten e-shop je podvod jak vyšitej... Moc by mě zajímalo, kolik koumáků tam něco koupí a pak se budou divit, že jim nic nepřišlo.
- Mrcik
- Nováček

-
Už jsi si někdy dokázal založit učet bez toho aby jsi jim řekl svoje jméno, adresu atd.?
Nicméně nic tam kupovat nebudu, v tom se shodnem.
Nicméně nic tam kupovat nebudu, v tom se shodnem.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kámo myslím si, že všechno jde, když se chce (falešná občanka, pas atd...)
... Abych ti pravdu řekl, nevím, jak bych to sám dělal, nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, jak budu okrádat lidi ... 
Česko je jako Amerika, a to země neomezených možností
Česko je jako Amerika, a to země neomezených možností
Naposledy upravil(a) Highlander dne úte 23. srp 2011, 22:28, celkem upraveno 1 x.
- Mrcik
- Nováček

-
Ty si v životě koukám moc peněz nevyděláš. 
Jinak dík za názor.
Jinak dík za názor.
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aspoň jich moc neutratímMrcik píše:Ty si v životě koukám moc peněz nevyděláš.
- eLzyx
- Mírně pokročilý

ty jo Plasma od Panasonicu za 7700Kč. To nevypadá vůbec podezřele.
Ryzen R5 3600, Asus ROG Strix X570-F, 32GB DDR4@3600MHZ, Crucial M550 256GB, 300GB VelociRaptor, RX580, Asus Xonar DX, SilverStone Raven II
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
Dell 5491 6C/12T Core i7-8850H, MX130 ve 14"/1,5kg; veterán: OQO 01+
- mtollar
- Nováček

-
Tak jsem ten debil, kterej to otestoval a ano, jde o podvod 
- TC-Def
- Nováček

-
Copak ti přišlo ? 
=) bohužel jsem si musel udělat nový účet,jelikož jsem za ten půl rok co jsem tady nebyl zapoměl jak heslo tak nick =))
- Oriwen
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Doufam zes koupil jen tu zvykacku 
Dell Precision M6600 - Core i7 2720QM, Quadro 3000M, 16GB DDR3, 120GB SSD + 2x320GB HDD.
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
Acer Iconia A700 - RootBox Android 4.2.2
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lidé jsou nepoučitelní. No hlavně, že to bylo levné. {smajlík kroutící hlavou}
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- mtollar
- Nováček

-
Nepřišlo nic. Teď už jsem dost důrazně poučenej.
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A na policii jsi byl?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Ja bych si zajel do Plzne a zkusil si na adrese s panem Duchkem promluvit. A kdyz by to nepomohlo, vratil bych se s prakem a hrsti oblazku...
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jsi jako zaplatil předem?mtollar píše:Nepřišlo nic. Teď už jsem dost důrazně poučenej.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- mtollar
- Nováček

-
Karf: Ano
Zivan: jdu tam dnes
Noclaf: obávám se, že pan Duchek s tím chudák nemá nic společného. Včera jsem mu poštou na udanou adresu poslal upozornění na aktivity, které se jeho jménem dějí s žádostí o vyjádření. Tak uvidíme.
Zivan: jdu tam dnes
Noclaf: obávám se, že pan Duchek s tím chudák nemá nic společného. Včera jsem mu poštou na udanou adresu poslal upozornění na aktivity, které se jeho jménem dějí s žádostí o vyjádření. Tak uvidíme.