Firefox 6

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
elcrys
Začátečník
Začátečník

Firefox 6

Příspěvek od elcrys »

Tak jsem se těšil na nový Permissions Manager (about:permissions), ale po jeho spuštění zde nemám vůbec žádné stránky k nastavování. Prohlížeč mám silně upravený a přenastavený oproti základu, takže mě vůbec nenapadá, která volba tento Manager znefunkčnila. Má někdo nějaký tip?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Firefox 6

Příspěvek od zombux »

FF zbožňuju. vždycky když se aktualizuje na novou majoritní verzi (což je asi tak jednou za 14 dní), přestane mi fungovat půlka nainstalovaných extensions. šestka byla výjimka - přestaly fungovat všechny. FF rulez :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

to nie je nahodou problem tych extensionov? wake up....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Myslim ze beta verze 6 vychazeli dost dlouho, minimalne 2 mesice. To meli autori rozsireni dost casu na to, aby je upravili...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
elcrys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od elcrys »

Já to dopracoval tak daleko, že si zajišťuji kompatibilitu rozšíření sám, editací čísla maximální verze :). Dříve, pokud bylo rozšíření kompatibilní např. s verzí 3.x, tak to zajistilo funkčnost na hodně dlouho. Dnes je to záležitost pár týdnů, než vyjde další majoritní verze. Jinak jedinou viditelnou novinku verze 6, zvýrazňování domény, jsem zase pěkně rychle deaktivoval. Za prvé - považuji za zbytečné zvýrazňovat něco, co je stále víceméně na stejném místě, a za druhé - dost často potřebuji vidět nebo kopírovat cestu k webovému dokumentu. Skoro to vypadá, že mi Mozilla s každou další verzí hází klacky pod nohy, jen aby to vypadalo, že došlo k nějakému vývoji.
malone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od malone »

Bohužel přepisování max. čísla verze pokaždé nefunguje, zažil jsem to u mého oblíbeného Fast Dialu. Jinak,ta nekompatibilita doplňků po každém updatu FF mě taky začíná dopalovat, i když uznávám že stíhat tempo vývojářů FF je kumšt...;-)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“