Deus Ex 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Deus Ex 3

Příspěvek od HEAD »

Hra ma jen ceskej manual.Na cestine se ale uz pracuje http://deusex.herniweb.cz/news/
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Prvni dojmy z 20ti minut hrani

Grafika - extremne zastarala coz mi prijde jako skoda a to jsem dal vse na max. I alpha protocol mi prisel hezci
Ovladani - nutnost drzet schovavaci tlacitko behem manevru = prstolam
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak na poste zatial nic nie je, a to mi prisiel mail z UK v sobotu ze to odoslali :sad:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě poslali mail v pondělí, a pošťačka pro mne taky nic neměla. Tak to vidím že až přijdu z práce tak koupím digi verzi a pak ten retail klíč prodám, protože se mi nechce čekat do pondělí.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

wallot píše:Prvni dojmy z 20ti minut hrani

Grafika - extremne zastarala coz mi prijde jako skoda a to jsem dal vse na max. I alpha protocol mi prisel hezci
Ovladani - nutnost drzet schovavaci tlacitko behem manevru = prstolam
Tak můj názor je opačnej.Mě grafika přijde v pohodě-s AP bych to vůbec nesrovnával-ten vypadá naprosto strašně.A tlačítko na krytí se dá nastavit na toggle.Herní dojmy zatím pozitivní,napíšu víc,až popojedu,zatím pořád odkrývám herní mechanismy,ale zatím dobrý.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jj s tim krytim uz jsem to po chvili taky nasel.

grafika v pohode? pred nekolika lety mozna a prej DX11 hahaha.

modely postav jsou tristni. srovnej to treba s mass effectem 2 pri rozhovorech

Ano AP na to ze je to rok stara hra mela grafiku zastaralou ale DEUX EX je +- stejne malo detailni a to je o rok novejsi a DX11. ZAdnej DX111 effect nevidim . staci se podivat na auto za tim panackem. kde jsou nejake detaily?

Alpha protocol - http://img.rcx.cz/ap.jpg
Deus Ex - http://img.rcx.cz/de.jpg
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Nechapem ludi co stale nahanaju len lepsiu a lepsiu grafiku. Jasne, ked je grafika spickova paradne sa nato pozera (Zaklinac 2, Crysis 2). Ale nemozem povedat ze by v poslednych dvoch rokoch vysla hra ktora by vyzerala vylozene ako niekto pise hnusne alebo hrozne zastarale.

Premna subjektivne grafika v hrach dosiahla uz taku uroven ze sa naozaj hroznou nazyvat neda aj ked je jedna hra vyrazne menej detailna ako hra druha. Hral som Deus Ex leaked betu a grafika mi stacila, niektore veci v nej posobia jednoducho co ostro kontrastuje napriklad s niektorymi velmi detailnymi interiermi miestnosti alebo bordelom na stoloch a pod. No dolezity je v tejto hre imo hlavne umelecky styl a ten je pekny.

Dobre sa mi pozeralo na Alpha Protocol a dobre sa mi pozera na Deus Ex. V ani jednej z tych dvoch hier som sa nepozastavoval a neriesil grafiku. V AP zo zaciatku udreli do oci trochu jednoduche animacie (zato mimika postav a prestrihove sceny boli skvele), ale v ziadnej z tychto dvoch hier mi grafika nevadila. Hry niesu len o grafike, tak si radsej uzivajte ich obsah :wink: .

Som rad ked vyjde hra ktora vyzera pritazlivo vdaka umeleckemu stylu a nie len vdaka obycajnej ultra detailnej texture listov na stromoch... Po pravde, vela hier s nadupanou grafikou som si nedokazal naplno uzit pretoze som na ne nemal stroj, potom to niekolkokrat skoncilo tak ze som hru odlozil az kym nebude lepsia grafika a odvtedy som sa k nej zatial vobec nevratil :( . Zato ked vide hra ako Deus Ex ktora dobre vyzera, plynule beha na max a nemusim nic riesit a laborovat s nastaveniami tak sa len pohodlne usadim, hram, a je to uplne iny zazitok nez sledovat v rohu zapnuty fraps a rozculovat sa ked fps pri narocnejsej scene klesaju na 16, vyskakovat do menu, menit detaily a skusat to zas znova a znova....
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

je tu doba kdy konecne grafiky maji takovy vykon aby hry vypadaly k svetu a ne ze se vyvojari zaseknou na nekolik let stare konzolove grafice.
Proc chci lepsi a lepsi grafiku? Protoze mame k dispozici lepsi a lepsi HW, ktery zustava absolutne nevyuzit (nepocitam li neoptimalizovane bastly)

Driv jsem delal upgrady PC kvuli hram, ted je delam kvuli praci protoze komp se pri hrach dost nudi.

V dobe kdyz jsem hral s EGA grafikou a nic lepsiho nebylo tak clovek grafiku tolik nevnimal a prisla mu i hezka ale jak jde vyvoj dal a dal tak jsou proste ocekavani vetsi, zvlast kdyz clovek vidi ruzna technologicka dema a schopnosti enginu, ktere zustavaji nevyuzity. Starsne rychle si zvyknu na nejaky standard a nerad ustupuju. V roce 2011 se mi moc nelibi ze hry vypadaji hre nez Crysis z roku 2007.
Samozrejme jde o hratelnost a atmosferu, ale grafika Deus Ex proste srazi. To si rovnou muzu dat znovu jednicku :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Koukal sem na naky gameplay a grafika mi pripada ok.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

z videa mozna ale realita je dost tristni. se koukni na muj screenshot (vse mam na max krome AF ktere je jen na 8 ale to stejne texturam zblizka nepomuze) je to obzvlast videt na modelu auta, kteremu absolutne chybi detaily.

taky je to trosku nestabilni a obcas to padne a to uz vysel patch ktery ma resit padani (ikdyz hlavne na AMD platforme)

jinak GPU to vytezuje na 70 procent , zere to 500MB pameti ale alespon to pouziva vsechna jadra CPU ikdyz ne moc :)

aspon ze je to zabava mam za sebou nejakych 7 hodin :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Souhlasím,že modely postav mohly bejt lepší.Na druhou stranu jsem z těch,který přivřou oko nad horší grafikou za cenu plynulýho chodu,než abysme tu pak řvali,že to sice bombově vypadá,ale nehejbe se to.Her,který dobře vypadaj a dobře choděj je opravdu málo.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no vypadato ze to ani moc poradne nechodi. steam forum je plny lidi stezujici si na pady hry a cukani.
vypadato ze dost casto pomaha vypnout DX11 (v pripade padu). grafika vypada pak uplne stejne.

zkusil jsem vypnout DX11 a hra zacala necutne cukat ackoliv fraps ukazuje skoro porad 60fps.

stara grafika a jeste sprasenej engine
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Podle me ta grafika nevypada az tak strasne.Takovej slusnej nadprumer.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

wallot píše:no vypadato ze to ani moc poradne nechodi. steam forum je plny lidi stezujici si na pady hry a cukani.
vypadato ze dost casto pomaha vypnout DX11 (v pripade padu). grafika vypada pak uplne stejne.

zkusil jsem vypnout DX11 a hra zacala necutne cukat ackoliv fraps ukazuje skoro porad 60fps.

stara grafika a jeste sprasenej engine
prej je na svete uz prvni patch, ktery tohle ma opravovat :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Když dám vše na max, 1920*1200, tak mám fps 50-60, tzn o ničem. Stačí nechat všechno na max, jen SSAO snížit na "normal" místo high, a už mám konstant 60 všude bez jakéhokoliv sekání či stutters. Loadingy taky max cca 10 vteřin. Spokojenost!

Akorát z herní stránky mne pár věcí mrzí, ale hra je to skvělá.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

game over. 19 hodin bez 3 vedlejsich questu takze maximum je tak 20h bez hledani vsech XP tabletu.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já jedu stealth a řekl bych, že mám za sebou možná i víc, než 20 hodin. Vždycky všechno pečlivě prozkoumám, obejdu, najdu si ten nejlepší postup, jak nepřátele ignorovat/postupně omráčit, aby si toho nevšimli a pak pokračuju. Teď jsem opustil tu věž v Číně a probojovávám se mrakodrapem dolu. Kolik hry mi zbejvá netuším ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

No tak jsme to hrál přez noc, hra pecková, příběh super ale je to docele obtížný, to stealth mi moc nejde no :/ a prostrilet se je taky docla pecka...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Super hra :) Grafika pre mňa naprosto dostačujúca, a hrateľnosť úžasná :) Tiež idem stealth na najvyššiu obtiažnosť a je to fakt super :) pripomína mi to staré časy so Swat 3 a Hitman :)

//Mimochodom celkom sranda, že "Gaming Evolved" a pritom to padá na AMD železu :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“