-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kakao
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od kakao »

já to tak udělal...hrál jsem do 20. lvlu,pak si koupil všechny datadisy+wow a normálně se mi 30 dní přičetlo k trialu.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Jo, to jsou ty začátky. Pak člověk dospěje do stádia kdy si koupí měsíc a v něm hraje týden nebo jen o víkendech :-D
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

případně koupí datadisk co hraje cca týden a dá freeze acc :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To my se znamym jsme dospeli do toho stadia ze jsme se uplne vykaslali na PVE a jen blbneme cca 2x tydne v arenkach a BG :-)

Jit nejaky hccko s randomem 2-3hodiny me nejak nenaplnuje a na pravidelne raidy neni cas.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Přesně, na pravidelný raidy není čas, takže občas když mám zrovna zaplaceno tak jdu random HC, jinak se věnuju achievementům a vydělávání goldů.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Já jsem dospěl do stavu, kdy mě už nebaví nic. Mam projděné vše co zatím de, takže jsem zrušil předplatné a uvidím jestli ho vůbec budu obnovovat na 4.2 ... Navíc už mě nebaví ani pravidelné guild raidy, vyrostl jsem už z toho abych si mohl dovolit zabít 4x týdně celý večer sezením u počítače ... :-)
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ja treba achievy uplne ignoruji na vsech charech co mam, je to pro me jen nejake cislo na profilu armory u lidi :-)
Vsechny jsem udelal nechtene, jediny ktery jsem fakt delal cilene bylo Master of arms s druidem, to bylo peklo a celkem vyzva na cas :-D Ted uz se delat neda.

Kazdy to mame jinak no, ja jsem si rekl ze si na hre musim najit to co me jeste bavi a ne delat to co je jen treba kvuli nejakymu vydelavani nebo splneni neceho. Proto uz jsem i prestal chodit hccka, kdyz nebavej nema se smysl do nich nutit(pritom repky nemam ani zdaleka dodelane ani na mainovi). Hlavne to uz neni ze si clovek rekne tak mam pul hodky a zajdu hccko, ale ted je to klidne 2-3 hodiny kdyz clovek chytne tu "spravnou" grupu. Hlavne neco clovek jednou nekde zkazi a hned se "deti" do nej pustej ze je lama a noob a ze ho zdrzuje, tuhle mentalitu asi nikdy nepochopim. Proste hrat by se melo dopohody a ne hrotit kazdou kravinu jako by slo o zivot.
Samo je otravne kdyz neco nekdo kazi nekolikrat za sebou, ale cholericke vystriky i po prvni chybe nekterych jedincu jak na DT tak i v random obcas fakt nepobiram. Proto uz ani nelezu do BH.
Taky, treba priest nedispelne nebo nekdo neco zapomene a zase hromada "deti" hned hlasky typu demence, noob kkti atd...zacnou leavovat po prvnim wipu a nadavat jako by jim nekdo zdemoloval auto a znicil zivot. Nechapu proste. Z tohodle duvodu jsem celkem rad ze se nam podarilo dat dokopy s par lidma guildu kde je chovani lidi relativne normalni a dospele.
Akorat ted uz hraju tak 1-2x tydne takze se do raidu nedostanu protoze obe nase grupy hraji 3x tydne pravidelne. Muzu rict ze me ty raidy vubec nechybej, je to vlaste porad dokola to same.
Je to paradox, drive jsem nehral vubec prakticky pvp a ted je to presne naopak, asi je to i tim ze kdyz clovek ma mene casu na hrani tak u pvp se da stihat, zatimco u raidu mu ujede vlak.

Jen zajimavost.
Dost 365ilvl pvp veci se da pouzit i do pve misto 346ilvl itemu za JP nebo z hccek. Samozrejme ne vsude, treba tankovaci veci tezko clovek plne nahradi. Ale treba u melecka se par veci da najit :-)
Sice misto uzitecneho statu je resilience, ale zase diky ilvl je tam rozdil treba 60agi/str/int na jednom itemu(helma, chesta, legy...), coz bych rekl ze prebije nevyhodu toho ze jeden stat tam jako neni, protoze je tam resilka.

Proto se obcas bavim kdyz mi kolega rikal ze sel vcera hccko a mel nejaky veci z pvp a hned se tam do nej nejaky decko pustilo ze je pvp noob...pritom kdyby pouzilo kalkulacku tak zjisti ze je to +/- stejne. Samo kdyz se vezme v uvahu 365 pvp vs 346 pve, 359pve uz je samozrejme jinde.

Dalsi vec co jsem zjistil, nejvice me bavi momentalne wowko pri expeni a uceni se novych abilit :-)
Jsem si jen tak rozjel Palata a z chuti jsem si omrknul predelany svet, uplne me to pohltilo a vyexpil jsem ho hodne rychle, najednou ding 85lvl a je to jako kdyby se clovek tesil na darek a nakonec zjistil ze to nejlepsi na tom darku bylo prave to teseni :-D
Samo jsem si nechal vyrobit nejaky veci abych mohl tankovat hccka ale uz to nebylo takove nadseni jako prave hltani kazdeho dalsiho levelu. Asi pred 2 lety muj kamos co ma vsech 10 postav na maximu mi rikal ze na wowku ho nejvice bavi to expit, tak az ted jsem pochopil co tim asi myslel. Drive jsem to spise vnimal tak ze si to nejak musim vytrpet a zacne pro me hra az na maximalnim levelu, ale ted jsem si uzil expeni i kdyz nejake oblasti jsem delal treba uz po sedme :-D
No uz koncim, moc jsem se rozepsal, stejne to nikdo nedocte az sem :roll:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Ale dočte. Já jsem se taky bavil u expení huntera. Předělané lokace mě bavily. Co nesnáším je Outland, ale ten jsem nikdy neměl rád. By mě zajímalo kdy dokopu alty na lvl 85.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Outland jsem měl nejraději, super soundtrack a prostředí. Hlavně Nagrand ^^
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No v Outlandu mi stacilo udelat celou Peninsulu a pak jeste komplet Zangarmarsh, pak uz jen par questu v Nagrandu a samo arenka, ktera boostne dost.
Ja treba uz po nekolikate nemam moc v lasce WOTLK lokace a tak jsem Udelal Fjord a jeste Sholazar Basin. Zbytek expu jsem udelal tim ze jsem letal kolem Sholazar basin a sbiral kytky a farmil rudu.
To jsou podle me dve nej povolani kdyz clovek chce rychle vyexpit.
Moc jsem nemel rested bonus protoze me to expeni uplne pohltilo, ale dokazu si predstavit ze lze v pohode vyexpit postavu 68-80 jen sbiranim kytek a rudy kdyz to clovek vzdy popozene jednou tydne a udela si na to par hodin cas.

Za utrhnutou kytku je treba 2x vice expu nez za zabiteho moba :-))
Navic kdyz jsem pak dingnul 85, udelal jsem si na palatovi Engeneering a minimum materialu jsem musel kupovat, vetsinu jsem mel diky tomu ze jsem mel na expeni ten mining :-)

Takze urcite doporucuji vsem kdo rozjizdi novy char si dat herb+ mining hlavne kvuli dalsim expum a pak to na 85 zmenit na neco uzitecneho :-)
To expeni za farmu kytek a rudy je az ted v Cataclysmu, takze kdo to nevedel tak mu to urcite pomuze.

Jinak hunter, palat se fakt expi rychle jak clovek nema problem zabijet treba deset mobu najednou.
To same lock s felguardem v demu nebo DKcko.
Horsi to bylo pri expeni druida kdyz jsem zkousel sovu, ale taky se to dalo.
Chci se zeptat jak je to s priestem? Da se taky rychle expit a zabijet vice mobu najednou? Priesta jsem nikdy nejel. Taky uvazuji o magovi, tam to 100% jde tema aoeckama. Combat roguna asi taky tema aoeckama, ale nevim jak je to s vydrzi.

Chybi mi uz jen Mag, Roguna, Priest, Warior

Zbytek class uz mam na 85 a hraju za ne jak me to zrovna bavi a po doexpeni palata jsem si rikal ze na to uz kaslu, ale zas me neco nahlodava zkusit jeste jinou class :-)
Laka me asi nejvice ten priest
.
Warriora asi ne, tanky mam tri(druid, dk, palat) a melecka pripadne taky (enha shamy, dk, palat)

Prakticky uz neraiduju, bavi me to expit a pak ty arenky a bgcka, tak poradte co je podle vas z tech 4 asi nejzabavnejsi.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Roguna, nebo priest, Candy...Přece nepojedeš něco tak smradlavýho, jako je mág :mrgreen: , nebo něco tak tuctovýho, jako je war :roll: ...zkus tu rogunu - já jí teď hraju na freečku a je dobrá :)

Jinak jak je? :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rajče píše:Roguna, nebo priest, Candy...Přece nepojedeš něco tak smradlavýho, jako je mág :mrgreen: , nebo něco tak tuctovýho, jako je war :roll: ...zkus tu rogunu - já jí teď hraju na freečku a je dobrá :)

Jinak jak je? :)
Ty hrajes na freecku jo? Tak s tim sekni a pojd hrat zase s nami :-) Ja uz teda vubec neraiduji(nejak me to nenaplnuje a hlavne neni cas), ale hraju arenky s Eroiakem a chodime BGcka :-)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Butch píše: Ty hrajes na freecku jo? Tak s tim sekni a pojd hrat zase s nami :-) Ja uz teda vubec neraiduji(nejak me to nenaplnuje a hlavne neni cas), ale hraju arenky s Eroiakem a chodime BGcka :-)
Chtěl jsem Ti odpovídat, ale byl by to moc dlouhej elaborát offtopicu :) Místo toho: pojď dneska na jedno - pokecáme někde u pivka...nic drastickýho - 3-5 piv - dvě hoďky... :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sem si taky koupil datadisk a hral sem ho mesic a ted uz sem zas nekolik mesicu nehral.uz to neni ono.
Nevim jestli sem se zmenil ja nebo ta hra....

Nikdy nezapomenu na ty zacatky na freecku a sedel sem u toho celej den.Potom sem presel na ofic v dobe kdy jeste nebyl lich king a taky sem u toho sedel celej den.
Nikdy nezapomenu na ty raidy v karazhanu, gruul atd...Potom black temple...

Mozna to bylo tim outlandem.To byli zlaty casy...

Potom prisel lich king a i kdyz sem se na nej strasne tesil, tak sem hral asi 2-3 mesice a pak sem zkoncil asi na rok.A stejne udelali i vsichni se kteryma sem v te dobe hral...proste vsechny kamose to prestalo bavit a co delat ve hre bez kamosu...

Pro me je nejvetsi problem ten LFG-Je to automaticky(coz sice setri cas), ale zas si tam clovek nenajde zadny kamose.Porad si tam s cizincema a prolitnes hc a konec.

Kdyz to jeste nebylo auto, tak sem si pres lfg nasel x kamosu.Clovek musel s tema lidma komunikovat a treba dobryho tanka/heal si pak pridal do pratel a zacli sme chodit casto spolu a pak me treba prizvali do guildy a uz to bylo.
Ted mi to pripada, ze je to udelany, ze clovek hraje sam a nepotrebuje se o nic starat.Jen klikne a uz je v dungu s neznamejma lidma a projdes ten dung a na konci bezeslova vsichni leavnou..

Hlavne pri expeni si clovek pres lfg nasel dost kamosu a prosel s nima cely expeni.(Napises healu/tankovi/dmg treba jestli nejde do wc a pak do rfk/rfd a uz se to tahne az do 70lvl :) )To ted proste neexistuje..A to me na ty hre nejvic sere.To snad ani neni MMO...
Nostalgie je svine :twisted: Joo zlaty casi v burning crusade.
Snad chapete co sem chtel rict..

Jinak mam dalsich 7 dni zdarma tak instaluju a vyzkousim Fps s i5 2500k na 5ghz...
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Včera se mi stala zajímavá věc, přecházel jsem na nový telefon a zapoměl jsem si zrušit na acc authenticator .... Napsal jsem tedy Blizzardu, poslal jim kopii občanky, za chvíli mě přišel mail že je vše v cajku a že authenticator odebrali. Chtěl jsem se tedy lognout do hry ale hups, nikde není můj herni acc! Pouze PTR účty. Docela fail ze strany Blizzardu, napsal jsem jim další mail a pokud mě acc nevrátí, tak je to poslední hřebík do rakve a s WoW končím definitivně ...
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

No lol, to docela potesi, ale alespon budes vylecen od zavislosti kdyz se to nepovede, coz neni pravdepodobne (maji vzdy zalohy vseho).
Ja sice hrat prestal, ale s tim ze mam stale moznost zaplatit a mit vse co jsem mel znova po ruce, tak proste zde urcita sance ze se vratim je, ach ta zavislost...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

příště budou karty
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hm tak jsem se rozhodl konecne pro upgrade cpu a rozdil je to jako krava.

na Q6600 i na 3.4GHZ jsem v og ve spicce mel dost malo kolem 15-40fps trhanice.

Mno a ted jsem jen chvilku otestoval 2500k na 4.2Ghz a v Ogcku ve spicce 50-90fps.

Coz je masakr rozdil, melo by se to tedy projevit i v pripadnem raidu kdyz zacne hodne lidi castit.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jj, WoW je mrte zavisle na CPU, jeste mit SSD disk aby loading byl fpoho a jsem uplne vysmatej.
Presel jsem z Q9550 @ 3.6G a bylo to znat podstatne vic nez upgrade vga 8800GTS-512 za GTX560Ti. Ale na raidu porad FPS padaji, jako range caster proste full detaily nedam, jinak to pada neskutecne dolu.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB @ 1800MHz/0,825V > 170W SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jako cekal jsem narust ve vykonu, ale tohle je masakr. Zkusim jeste tu 2500K na default, treba to bude v pohode stacit.
Na SSD disku jsem taky uvazoval, nacitani by se asi hodne zlepsilo, ale 5k za kvalitni Kingston HyperX 120GB se mi moc davat nechce, kdyz mam 5X1TB disk a ted jsem dal 13k za upgrade :-D. Samo jsou asi i levnejsi SSD, ale uz jsem si jednou SSD pred lety koupil a celkem se spalil a tak tem levnejm moc neverim.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“