Modrá smrt při zapojení mobilu do USB

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jakis
Začátečník
Začátečník

Modrá smrt při zapojení mobilu do USB

Příspěvek od Jakis »

Ahoj nedávno jsem řešil že mi modrá smrt naskakuje při zapínání PC. Problém se vyřešil ale nastal další.
Když připojím mobil do USB portu hned naskočí zmiňovaná modrá smrt. Nějaké rady?
Díky předem.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Modrá smrt při zapojení mobilu do USB

Příspěvek od kotas »

Jaký OS, verze a aktualizace? Viděl bych to na chybu právě v OS..jak ho máš dlouho nainstalovanej?
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

OS: Windows XP Professional Verze 2002 SP3 mám ho cca 4roky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Jakis píše:OS: Windows XP Professional Verze 2002 SP3 mám ho cca 4roky
Pokud máš OS uč čtvrtým rokem a XP, tak bych ti doporučil je nainstalovat je načisto, XP už jsou "zabordelené" skoro po instalaci, je to holt starý OS..
Přesně ti neřeknu, proč ti to dělá, ale bude někde bordel v samotném systému, než to řešit, doporučuji ti čistý install, mnohdy je to rychlejší, než to řešit a hledat, řešit..zvlášť, když máš OS už čtvrtým rokem, to jsou zralé na format.
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

Jo takhle tak to asi jen 2 roky
mimochodem ještě jsem zjistil že mi to někdy dělá u klávesnice jak ovládám zvuk (ael to jen málo kdy)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ten zvuk je proto ze mackas vic tlacitek nez jsou XP schopny pobrat...a ten bsod je pravdepodobne zpusobenej samotnym telefonem,win xp nekdy nedokadzou precist "vnitrni pamet telefonu" ale jen pridavnou pametovou kartu

jinak zkus i jinej usb kabel,stoji par korun
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

Při přidávání hlasitosti je vždy zapnuty jen skype nebo media player a když chci ztišit zvuk pomocí klavesnice sekne se obraz a naskočí modrá smrt.
Těd jsem si dokonce koupil i jiný mobil (od jiného výrobce.) Nainstaloval jsem si SamsungKies ale po připojení mobilu opět modrá smrt.
Předtím jsem měl Samsung S5230 a normálně mi to jelo v samsung studiu (už nevím jak jse to jmenovalo)....
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

reinstal winu...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

a co kdyz neni chyba v SW? co potom?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

chyba v usb - reklamace desky/nova deska
Jakis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakis »

Ok díky za nápady zkusím ten reinstal a pak dám vědět.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“