Potřebuji napojit 2 notebooky na wifi
V bytě se nechazí pouze jedna přípojka na internet.
Tudíš co koupit?
Moderátor: Don

TP-Link je něco ve významu "král levných" značek => je to spíš průměr, ale za velmi dobré peníze. WR1043ND a W8960NB patří k tomu nejlepšímu, co TP-Link kdy "vyplodil" => té 1043 bych se nebál.mixmix píše:Tak ja myslel ze TP link je docela kvalitni znacka.

Promiň, ale nemyslíš si, že už to se svým postojem k výrobkům TP-Linku trochu přeháníš?LiveBomb píše:TP-Link, povazuj za vlastnost a neres...

koupi píše:..při použítí WIFI mi párkrát vypadne jako když se odpojí ale kontrolky svítí že je vše OK jen ten signál tam neni...
Blbne WiFi nebo synchronizace linky? Co tedy přesně blbne?koupi píše:... asi 3 se mi odpojil zhasla kontrolka Internet a bylo po signálu po chvíli zas to naskočilo...
a) Jaké máš hodnoty útlumu a šumu? Tohle spíš vypadá na nízký odstup signálu od šumu.koupi píše:... asi 3 se mi odpojil zhasla kontrolka Internet a bylo po signálu po chvíli zas to naskočilo...
Oni to mohli změřit dopoledne, kdy je menší zarušení a večerních hodinách (kdy bývá větší šum na lince) to může padat. Pokud to dopoledne maká OK a večer to padá, tak by to spíš vypadalo na šum a rušení na lince.koupi píše:..ale vše mi přeměřili a půjčili i jinej modem a ten běžel v pohodě...

Hodnoty útlumu a rozdílu útlumu vůči šumu se ti zobrazují v admině modemukoupi píše:...šum nevím jak myslíš to měří spíš technici ten co tu byl mi předělával dráty a říkal že to má krásné hodnoty...
To je na 90% rušením "něčím" na lince... Nevěřím, že je to modemem.koupi píše:zasne kontrolka INTERNET a vypadne to nejde internet pak se to vrátí do normálu výpadek tak na 50s-90s...