STOP: EROR POMOC PLS

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

STOP: EROR POMOC PLS

Příspěvek od gribo »

Caute chlapi,

mam mensi problemek a nevim kde by mohl byt zakopany pes tak se obracim na chytre hlavy ze sveta IT.
Asi pred pul rokem jsem si poskladal komp, ktery jel bez problemu asi do vcerejska..... vratil jsem se z brigady a kdyz jsem chtel spustit widle 7 tak mi najela Stop Error chyba s modrou obrazovkou a s oznacenim podle cisla jsem nasel na googlu ze je to problem s ovladacem grafiky. Se strachem v ocich jsem otestoval grafiku na jinem PC a bez problemu jela tim jsem tento problem vyloucil zkusil jsem oba PCi sloty na MB a problem se stale opakoval. Preinstaloval jsem win 7(64bit) a problem stale pretrvava proste se pri nabihani windowsu sekne ukaze se blue screen a PC se resetuje. Otestoval jsem tedy HDD protoze mam SDD od firmy kingstone 64GB na jinem PC widle najedou uplne bez problemu takze jsem vyloucil z podezreni i HDD. jelikoz nemam ale moznost otestovat ramky na jinem PC protoze nemam v mem okoli nikoho s DDR3kovym slotem mam podezreni na ne nebo MB nebo CPU...

Po chvili uvazovani jsem zkusil pripojit k SATA konektoru HDD od segry ktera jede na XP profesional 32bit a ku podivu vsenajelo bez problemu....

Tak ted nevim co je spatne nema nekdo nejaky napad nebo radu???
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: STOP: EROR POMOC PLS

Příspěvek od LiveBomb »

Otestuj ramky Memtestem...
A nekam nam sem hod minidump...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak stahl jsem novy memtest86+ a bootl pres bios vse nabehlo normalne ale misto toho aby zacal bezet test se nic nedeje mam dojem ze se ma test zacit automaticky u me je jen jakoby zacatek a u 5% to zamrzlo takze je dost mozne ze je to tou ramkou... ?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ten test nech bezet par hodin ....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

tak zapnout to muzu a necham to tak ale i tak rikam ze se nic nedeje je to proste zmrzle....
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A nehodi to nejaky error?
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

nic
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak nechal jsem to cely den bezet a zustalo to sekle tak asi to tema ramcema fakt bude jinak uz nevim.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Takze zakladni deskou to nebylo vcera jsem z alfy privezl z reklamace uplne fungl novou desku a problem porad pretrvava pri nacitani windows 64bit mi to spadne objevi se na pul sekundy modra obrazovka s vypisem error a restartuje se PC tak ted uz nevim...... ze by CPU?
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak problem bzl asi vyresen. Znovu jsem vse zformatoval preinstaloval a winy jedou tak doufam ze to vydrzi..... Jinak diky vsem za ochotu pri reseni problemu moc si toho cenim dik...
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“