Připojení k internetu.

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Kenedz
Nováček
Nováček

Připojení k internetu.

Příspěvek od Kenedz »

Prosím o radu. Jsem připojený k internetu síťovou šňůrou přímo do notebooku. Když počítač vypnu a zapnu, připojení funguje. Pokud však počítač aktivuji z režimu spánku, spojení s internetem nenaskočí, jedině když jej vypnu a zapnu a nebo resetuji. Je to tak normální?
S počítačem sice leccos dokážu, ale připojený k internetu jsem jen krátce a ve střevech počítačů se příliš nevyznám, takže když čtu články ostatních, které se hemží tolika odbornými názvy, připadám si poněkud méněcenný.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Připojení k internetu.

Příspěvek od LiveBomb »

Co vypojit a zapojit znova kabel?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Kenedz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kenedz »

Tohle už jsem zkoušel, ale opravdu musím počítač znovu vypnout. Já jsem také dosud počítač nevypínal, ale nechal jej hibernovat, aby se rozběhl rychleji a tady je to s připojením stejné.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Sitovka. Z nakyho duvodu se neprobere -> nahodit novy ovladace?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Kenedz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kenedz »

To asi bude ono, ale s tím si nevím rady?
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Stáhnout aktuální ovladače ze stránek výrobce síťovky a nainstalovat, a potom případně zkusit vypnout vypínání síťovky z důvody úspory energie ve Správci zařízení.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Kenedz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kenedz »

Tak s tím už si snad budu vědět rady, až se mi to povede, dám vědět. Oběma děkuji.
Kenedz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kenedz »

Brázda.l píše:Stáhnout aktuální ovladače ze stránek výrobce síťovky a nainstalovat, a potom případně zkusit vypnout vypínání síťovky z důvody úspory energie ve Správci zařízení.
Zvolil jsem to jednodušší, provedl pouze zásah ve Správci zařízení a už je vše v pořádku. Moc děkuji za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“