presel sem system na W7 Pro (čistá legal instalace) a ihned po instalaci přestalo fungovat nastaveni jasu. funguje mi změna hlasitosti, ale nanestesti nejde měnit jas displeje...
ani pomocí PowerManageru, ani bez jeho pomoci a ani v spravcovi napajeni. sice jakoby jde regulovat, ale nijak se to neprojeví, monitor má stále stejný jas.
v nouzovem rezime vse funguje jak ma.
vsechny doporuceny ovladace z lenocom.com support jsou nainstalovany.
ovladac na grafiku jsem nainstaloval ze stranky lenova i nasledne z nvidie. vsechno nejnovjesi verze.
toš vše zatim. dekuji za reakce.
Lenovo G560 - nefunkcna zmena jasu
Moderátor: Don
- big_Johny
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Lenovo G560 - nefunkcna zmena jasu
Ze system update mas vsechno nainstalovany?
kdyz menis hlasitost vidis to zelene ty carky? Je mozny ze nemas doinstalovany on screen display.
Nevim jestli se to osd menu jmenuje u vsech rad stejne. Ale na hw tlacitka urcite musis mit doinstalovany drivery aby fungovaly korektne nebo me jeste nenapadlo jestli neco neni v kolizi pokud to jede pod nouzovym rezimem ok.
kdyz menis hlasitost vidis to zelene ty carky? Je mozny ze nemas doinstalovany on screen display.
Nevim jestli se to osd menu jmenuje u vsech rad stejne. Ale na hw tlacitka urcite musis mit doinstalovany drivery aby fungovaly korektne nebo me jeste nenapadlo jestli neco neni v kolizi pokud to jede pod nouzovym rezimem ok.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- big_Johny
- Nováček

-
ze system update mam nainstalovano uplne vsechno. ano ty zelene carky vidim. a vidim i carky na jas, ale ty se nehybou. stoji. hybe se jen posuvnik v ovladacim panelu - vzhled a prizpusobeni - zobrazeni. ale realny jas stoji porad na stejne urovni jak jej predtim nastavim pred startem OS. to znamena behem prubehu SETUP. tedy mam doinstalovane osd menu. u teto rady se to jmenuje Lenovo Energy Management, kde je uplne vsechno. co se tyce tech tlacitek mam doinstalovane vsechny potrebne driveri. dokonce jsem je tam mel i vsechny najednou co se jen dalo, ale nepomohlo. pod nouzovym rezimem to jde, takze to bude asi ta kolize. ale hmmmm. jako zjistit co scim? to bych velice rad vedel. mam pocit, ze uz jsem vyzkousel kombinace cele planety ...
- djkotel
- Nováček

-
mám ten stejny problem.. chci se zeptat jesli jste to uz nejak vyresil ? diky.
- Zdendax
- Nováček

-
Taky mi to nefungovalo, někde jsem našel že pomůže instalace ovladačů přímo ze stránek LENOVO....a pomohlo 
- hbboy
- Začátečník

-
mám lenovo s205 a také mi ten jas nejde, většinou tak po 2 - 3 dnech a pak to restartuji a zase to funguje. Denně ho zapínám tak 8 x 10 x a po pár dnech to prostě přestane fungovat, většinou to pálí na plno - svítí - tak to restartuji a mám zase pár dní klid
- STANKAR
- Nováček

-
Nemate zac1. Open Regedit
2. CTRL+F (edit->find) and search for "EnablebrightnessControl" (which is set to 1 by default), and delete it.
Mine was under:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000
3. Scroll down to "FastResume" (which is set to 1 by default), double click it, and change it to 0. Don't delete this one!
4. F3 (edit->find next) to find the next "EnablebrightnessControl", and delete it again, if found. and repeat step #3
5. CTRL+F (edit->find) and search for "FastResume", and if you found one that still was not changed to 0, go ahead and change it. You may want to click HKEY_LOCAL_MACHINE before finding, just to make sure we started searching from the very beginning.
Lenovo Ideapad G560
Procesor: i3-380M (2.53 GHz)
Operační paměť: 4 GB DDR3
Grafická karta: Nvidia GeForce 310M 1GB
Pevný disk: 500 GB (5400 ot/min)
Displej: 15.6" s LED podsvícením (1366*768)
Operační systém: Windows 7 Professional 64bit
Procesor: i3-380M (2.53 GHz)
Operační paměť: 4 GB DDR3
Grafická karta: Nvidia GeForce 310M 1GB
Pevný disk: 500 GB (5400 ot/min)
Displej: 15.6" s LED podsvícením (1366*768)
Operační systém: Windows 7 Professional 64bit