Výběr monitoru s TV tunerem do 8000,-

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Stalker90
Nováček
Nováček

Výběr monitoru s TV tunerem do 8000,-

Příspěvek od Stalker90 »

Jsem laik a vůbec se v tom vyznám, nepoznám ani nějakej super-kvalitní obraz, chci to prostě pro běžné použití. Na práci používám notebook, ale občas bych k němu chtěl připojit monitor a zároveň, když už výjimečně koukám na TV, tak chci aby v tom byla.

Mé požadavky:
maximální cena 8000,- a velikost 27.

Předem díky za doporučení.

Ps: nové téma jsem založil, protože jsem nevěděl, kam to zařadit. Buď jsou tu k výběru LCD monitory, nebo TV, ale já chci tyto obě věci dohromady. Jestli jsem to měl někam vložit, tak se předem omlouvám.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Výběr monitoru s TV tunerem do 8000,-

Příspěvek od wallot »

neni lepsi si koupit libovolny monitor a k tomu TV tuner? potom se da TV sledovat jen treba v malem okne a zbytek monitoru mit volny na praci. u kombinovane TV/monitor to j bud TV nebo monitor (malo ktery model umi PiP kdy mas TV v malem okne)
a samozrejme s tv tunerem muzes koukat a tv i bez pripojeni k monitoru a USB tunery jsou malinky
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Stalker90
Nováček
Nováček

Re: Výběr monitoru s TV tunerem do 8000,-

Příspěvek od Stalker90 »

Hm, upřímě řečeno mě to nenapadlo, ale já tu funkci PIP zase tak nevyužiju, na TV koukám fakt výjimečně, ale chtěl bych ji tam mít a komplikovat to TV tunerem, to já už bych to měl radši komplet, ať se s tím nemusím srát :-D Takže bych radši u mé volby zůstal.

Dost se mi líbí tato: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0282SW16GQ

nebo když jsem laik, tak by mi stačil i tento?: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=71572

Nebo radši úplně nějakej jinej?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“