No, tak s tím C2Q to nebude až tak tragické. Já bych třeba došetřil a koupil SB-E a k tomu nějakou pořádnou grafiku (HD79xx nebo GTX6xx- už 28nm).
Nevím, kde ti to nestačí, po OC ti na tom musí všechno běhat krásně.
Je to vyvážané, CPU krmí grafiku tak akorát.
Hladis píše:Jaky smysl ma odpovidat na dotazy par mesicu stare Jinak C2Q nenakrmi GTX480 ani nahodou i ve full HD na max. a je to mrhani potencialu te karty
nie je pravda..ja mam c2q na 3,52ghz ati6950@6970 950/1400 , a vo vela hrach ide karta na 100%..taky crysis 2 mi vyrazne limituje karta, ked nastavim fullhd + extrem nastavanie grafiky
Ale no tak. Dam ti klidne xx prikladu ,kdy ten procesor tu kartu vylozene brzdi. To ze ti to v par CPU nenarocnyh fps hrach jede hratelne neznamena ze ve vetsine ostatnich to bude jinak. Tahle debata tu probehla uz mockrat a vysledek byl vzdy stejny.
Crysis a Warhead v minimalnich fps, Formula 1, Dirt... proste kdekoliv, kde je treba cpu. U hry u ktere nehraje roli cpu, tak Core2Quad staci. Sam jsem mel Q9650 s Gtx580 a po vymene za 2500K jsou v Crysis min fps +5, Formula 1 + 30 fps atd
No byl by to dlouhej seznam tak jen kratce.
Vsechny MMO hry jako Aion, Lineage II ,Conan, TERA, WoW, Perfect World............
Vsechny novejsi strategie jako SC II, Serie Total WAR, Civilizace.........
Mensi procento FPS her jako treba BC2,CoD BO....ale vetsina jede jelikoz CPU neni tolik potreba.
Hry jako Mafia II, GTA, nektera RPGcka atd.....
Hlavne u vsech se zvednou minimalni fps a to vyrazne viz. i post od kolegy vyse.
Fakt je to z MP?Pripada mi, ze si na mape sam a prijel si tam s tankem a pak vylez na strechu a znicil ho
Btw ja to hral na phenomu2x4 @3.7Ghz a nedokazal nakrmit ani jednu 5850
kolko AA je max ?
head,ano to je scren s prazdej mapy,kvoli testu teploty..na plnej mape to je takmer rovnake,drzi sa okolo 90-99 % obcas klesne na 85 ked sa nezobrazuje 3D prosterdie
Nejdriv 100%, pak okolo 98%, ted uz jsme na 90-99%... kolik to bude zitra? 40-50%? Proste ver tomu, ze tu kartu ten procesor brzdi a to vim, o cem mluvim
Hladis píše:To ze ti to v par CPU nenarocnyh fps hrach jede hratelne neznamena ze ve vetsine ostatnich to bude jinak.
hratelne ? mne ide vsetko 60+..len hry ako crysis 2, metro, witcher 2..kde je to s AA limitovane GPU to klesa pod 60
neviem preco zhadzujete c2q cpu,na dnesne hry stacia z prehladom..nemusim mat 160 fps,ked mi staci 50+