Ssd Flash disk usb 3.0 iomega 256GB je asi na 50% vyřízený.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Assassins
- Začátečník

-
Ssd Flash disk usb 3.0 iomega 256GB je asi na 50% vyřízený.
Stala se mi taká nepříjemná věc.Mám pujčený externí ssd Flash disk usb 3.0.Jedná se o značku iomega 256GB.Měl jsem ho zapojený v compu do usb 2.0.Vše bylo ok.Nebyl s ním žádný problém.Vše fungovalo tak ja má.Měl jsem tam zálohované data.Odpojil jsem ho z mého compu a zase připojil,tak se normálně přihlásil.Potřeboval jsem uvolnit volné místo,tak jsem ten Flash ssd disk usb 3.0 připojil do jiného compu taky do usb 2.0.Vše bylo v pořádku.Dal jsem kopírovat data,ale po 30minutách se celý comp vypnul,a když jsem ho znovu zapojil,tak to pořád dělalo to samé.Vždycky se to vyplo a jakmile jsem ho tam znovu strčil do usb,když byl zapnutý comp.Pořád to dělá to samé.Když ho tam strčím do toho 2 compu do usb,tak se comp vůbec nezapne dokud to neodpojím.V mojím compu to dělá to,že se vůbec nepřihlásí.Jenom se detekuje,že je něco strčené v usb a nic.Ssd hdd se vůbec neukáže.Ještě jsem to vyskoušel u kámoše.Přihlásil se.Jelo to v pohodě asi hodinu.Všechny data,které jsem tam měl zálohované šli vydět.Jakmile jsme spustili kopírování,tak po 20min se ukázala hláška,že došlo k chybě při kopírování a celý comp zamrznul a pak už se vůbec ssd hdd nepřihlásil,a když jo tak se ukázala hláška,že došlo k chybě při napajení.Prosím o radu.
- UberDiablo
- Začátečník

-
Re: Ssd Flash disk usb 3.0 iomega 256GB je asi na 50% vyřízený.
to vypadá na mrkev .. ale možná by mohlo pomoct ho podchladit. předpokládám, že jediná časová prodleva byla, než jsi došel k tomu kamarádovi? jinak jsi to vše zkoušel v rámci minut. pak chvíli kopíruje, zahřeje se a konec.
pokud to je tím a chceš data, tak belíček, led, ssd do pytlíčku a do chládku s ním
a pozor na kondenzát.
jinak co se disku týče, asi už to má pomalu za sebou.
teoreticky by to mohlo být ještě specifikací USB3.0 kvůli napájení, ale myslím, že USB2.0 by měla takový disk v pohodě utáhnout a hlavně výrobce se chvástá kompatibilitou, takže to spíš ne..
pokud to je tím a chceš data, tak belíček, led, ssd do pytlíčku a do chládku s ním
jinak co se disku týče, asi už to má pomalu za sebou.
teoreticky by to mohlo být ještě specifikací USB3.0 kvůli napájení, ale myslím, že USB2.0 by měla takový disk v pohodě utáhnout a hlavně výrobce se chvástá kompatibilitou, takže to spíš ne..
775 reborn.. X48 & C2D E5200 (THX 2 Frost), zatím pouze @4,9GHz na vzduchu i vodě