Dobrý den,
potřeboval bych vyřešit problém nejspíš s routerem. Nainstaloval jsem si jednu onlineovku a když se chci přihlásit tak mě to nachvilku vypne internet (v momentě loginu přestane hrát internetový rádio) když to ale vypnu, tak vše zase naskočí. Starší verze jedou bez problému ale poslední asi 3verze ne. Ten stejnej problém. Na chatě kd máme wifi to jede v pohodě na tom stejným PC i u kámoše kterej má UPC, není problém. Problém je jen u mě doma. Máme internet od netboxu, kabel nám vede z chodby do bytu, kde je zapojenej do routeru a z routeru vede kabel ke mě do PC. Zkoušel jsem povolit porty v routeru ale to nepomohlo. Volal jsme do netboxu ale tam mi řekli, že žádný porty nezakazují, ani nevěděli co s tím. Nemáte nějakej nápad co bych mohl zkusit? Na tu hru kašlu o to mi nejde spíš o to, že v budoucnu budu potřebovat nějakej prográmek do školy/práce, kterej se bude chovat stejně, tak se to snažím vyřešit teď dokud o nic nejde. Snad jsem to napsal srozumitelně. Díky
Nejspíš problém s routerem.
Moderátor: Don
- Johny07
- Nováček

-
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Nejspíš problém s routerem.
o jakou hru jde? jaky mas router? jsi pripojeny wifi nebo kabelem? zkousel jsi na chvili vypnout firewall nebo antivir jestli to dela taky?
- Johny07
- Nováček

-
hra se jmenuje Lineage 2KOFis píše:o jakou hru jde? jaky mas router? jsi pripojeny wifi nebo kabelem? zkousel jsi na chvili vypnout firewall nebo antivir jestli to dela taky?
Router je Linksys BEFSX41 cisco system (cca 8let stary)
No tak i tak to nejde. Půjčil jsem si od kámoše wifi router a do toho routeru jsem píchl kabel který jde z toho lynksysu, internet šel ale hra ne. Když jsem vyměnil wifi router za ten linksys, tak se mi nepovedlo připojit k internetu vůbec.
Antivir i firewall jsme zkoušel vypnout a povolit v nich prográmek ale tím to není. Když vemu notebook, tak jak je a donesu ho ke kamošovi, tak to tam rozjedu bez problému.
- KOFis
- Mírně pokročilý

to co jsi napsal bohuzel nedava smysl, to ti jako vede kabel z linksysu zpatky do linksysu?Johny07 píše:1) ... wifi router a do toho routeru jsem píchl kabel který jde z toho lynksysu, internet šel ale hra ne.
2) Když jsem vyměnil wifi router za ten linksys, tak se mi nepovedlo připojit k internetu vůbec.
- Johny07
- Nováček

-
Kabel od Netboxu vede z chodby k nám do bytu do předsíně. Ten kabel je píchlej do linksysu. Z linksysu vede jeden kabel ke mě do PC a druhej do kuchyně do PC.KOFis píše:to co jsi napsal bohuzel nedava smysl, to ti jako vede kabel z linksysu zpatky do linksysu?Johny07 píše:1) ... wifi router a do toho routeru jsem píchl kabel který jde z toho lynksysu, internet šel ale hra ne.
2) Když jsem vyměnil wifi router za ten linksys, tak se mi nepovedlo připojit k internetu vůbec.