Himuro - podivná kapalina kolem šroubků

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Himuro - podivná kapalina kolem šroubků

Příspěvek od HacIPex »

Zdravím,
nedávno jsem koupil 2 kusy Scythe Himuro.
S diskama jsem trochu laboroval, ovšem vždy po otevření Himura se místě největšího tlaku (okolo šroubků ze spodní strany, kde je box uzavřen) objevila podivná kapalina... Nejedná se o vodu nebo vlhkost, kapalina není nějak moc tekutá, za to jde velmi špatně stírát (špatně se vpíjí) a více méně se roztírá... po chvilce ji lze ale dostat pryč. Na dotek mi připadala velice mastná, téměř jako olej :-D

Setkal se už někdo s tímto "jevem" ?
Zajímavé je, že se i po několika "rozebrání" himura stále objevuje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: Himuro - podivná kapalina kolem šroubků

Příspěvek od HentaiRush »

Asi se disk potí.. :) Ale teď už svoje Himuro rozebírat nebudu, radši.. :D
Wannabe dickface... :]
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rekl bych ze je to schvalne od vyrobce aby srouby slo pohodlne vysroubovat i kdyz je nekdo utahne na fest. Je to asi necim namazane.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Odkud to ale pořád vytéká? :D Rozebíral jsem to tuším 2x nebo 3x a vždycky tam toho bylo takhle "hodně"

// nemám se tedy ničeho bát?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

je to zcela normalni. ta teplovodiva vrstva je tim olejem nasakla. je nevodivy. nemusis se toho vubec obavat.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“