The Elder Scrolls V: Skyrim
Moderátor: Baneshee
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Jestli se hry nezjednodusuji, tak co teda? xD
Morrowind:Oblivion:Skyrim
atributy:12;12;3
skilly:27;21;18
Morrowind:Oblivion:Skyrim
atributy:12;12;3
skilly:27;21;18
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Riku
- Začátečník

přesně jak píše yuri
sice místou blade a blunt bude one handed a two handed, ale to je stejně zjednodušení v tom že když se naučim s mečem tak budu umět i s kladivem a sekyrou...
sice místou blade a blunt bude one handed a two handed, ale to je stejně zjednodušení v tom že když se naučim s mečem tak budu umět i s kladivem a sekyrou...
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Riku
- Začátečník

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Riku
- Začátečník

znovu stejné video, konečně ovšem v HD
1. část
2. část
3. část
edit: vypadám jak pěknej spammer když tady mám tři posty pod sebou ;D
1. část
2. část
3. část
edit: vypadám jak pěknej spammer když tady mám tři posty pod sebou ;D
PS5 Pro | LG OLED CX55
- orfeus4free
- Nováček

-
Včera sem na to čuměl a je to prostě boží. Uplně mě to vrátilo do doby kdy měl vijít Morrowind.
Hry už moc nehraju, ale tohle si nenecham ujít. Ta mapa, skill tree...yeah

Hry už moc nehraju, ale tohle si nenecham ujít. Ta mapa, skill tree...yeah
Your son has been corruptet by sin!
- Riku
- Začátečník

Taky se těšim víc a víc, skyrim je spolu s BF3 hra kvůli který budu kupovat nový PC protože na tom starym bych to nerozjel 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
wtf?
boží?
já za tím vidím oblivion/fallout3 textury, level design (ano sice WOW velká místnost, skriptík v podobě netopýrů, ale pořád takovej nenápadnej koridor), jednou rukou kouzlím druhou mlátím, hm něco jako koncentrace neexistuje, dál pominu debilní animaci chůze z pohledu 3tí osoby, poměrně trapný kouzla, jak je asi efektivní v průtrži kouzlit fireball
, ten skok z věže taky stál za to, vůbec s hpčkama se mu nějak výrazněji nehýbalo. Sem tam nějaký ty hypercool fatality aby to nebylo pořád click click mám z toho pocit hack & slash "rpg"
boží?
já za tím vidím oblivion/fallout3 textury, level design (ano sice WOW velká místnost, skriptík v podobě netopýrů, ale pořád takovej nenápadnej koridor), jednou rukou kouzlím druhou mlátím, hm něco jako koncentrace neexistuje, dál pominu debilní animaci chůze z pohledu 3tí osoby, poměrně trapný kouzla, jak je asi efektivní v průtrži kouzlit fireball
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Riku
- Začátečník

s tím vcelku souhlasím, jenže co v dnešní době taky čekat?LOVIT píše:wtf?
boží?
já za tím vidím oblivion/fallout3 textury, level design (ano sice WOW velká místnost, skriptík v podobě netopýrů, ale pořád takovej nenápadnej koridor), jednou rukou kouzlím druhou mlátím, hm něco jako koncentrace neexistuje, dál pominu debilní animaci chůze z pohledu 3tí osoby, poměrně trapný kouzla, jak je asi efektivní v průtrži kouzlit fireball, ten skok z věže taky stál za to, vůbec s hpčkama se mu nějak výrazněji nehýbalo. Sem tam nějaký ty hypercool fatality aby to nebylo pořád click click mám z toho pocit hack & slash "rpg"
ale mě to zas tak moc nevadí že to je takovej větší datadisk k oblivionu protože oblivion bych klidně hrál doteď kdybych ho neměl na 99% prolezlej naskrz
a na grafiku kašlu
PS5 Pro | LG OLED CX55
- orfeus4free
- Nováček

-
- huhla
- Začátečník

-
orfeus4free píše:jo bude to boží
tak ono to bude bozi, ale az tak pul roku po vydani, az moderi tuhle hru dodelaji, zname prece Bethesdu
- Wuuduu
- Středně pokročilý

konzolidna strielacka,kuzla ala gunny, mec akoze closerange... s tou hrou to je horsie a horsie, ved sa to podoba na Call of Duty viac, ako na Morrowind.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- balaam
- Začátečník

Wuuduu: Tak vzhledem k tomu, kolik se prodalo Morrowindu a kolik se prodává každoročně CoD si myslím, že je to účel autorů
.
Jinak mně by se Skyrim líbil nebýt tak děsné podobnosti s Fallout: New Vegas, který měl ten engine naprosto otřesný (nevím, co udělali s enginem ze staršího F3, ten byl ale daleko lepší a zdá se mi, že i graficky propracovanější). Jestli to bude tíhnout k F3:NV, tak se můžeme těšit na děsnou spoustu bugů, krvavou HW náročnost a normální grafiku. Skyrim možná bude zklamání roku, to se ještě uvidí, já osobně zatím rozhodně neplánuji koupit a počkám si na recenze.
Jinak mně by se Skyrim líbil nebýt tak děsné podobnosti s Fallout: New Vegas, který měl ten engine naprosto otřesný (nevím, co udělali s enginem ze staršího F3, ten byl ale daleko lepší a zdá se mi, že i graficky propracovanější). Jestli to bude tíhnout k F3:NV, tak se můžeme těšit na děsnou spoustu bugů, krvavou HW náročnost a normální grafiku. Skyrim možná bude zklamání roku, to se ještě uvidí, já osobně zatím rozhodně neplánuji koupit a počkám si na recenze.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- Riku
- Začátečník

slibujou novej creation engine, jenže mě to taky připadá jak upravenej embrio z oblivionu a falloutů.. tak snad to bude vzhledem ke grafice úměrně náročný
PS5 Pro | LG OLED CX55
- igor77
- Nováček

Sice OT,ale já mám přesně opačnou zkušenost.balaam píše:Jestli to bude tíhnout k F3:NV, tak se můžeme těšit na děsnou spoustu bugů, krvavou HW náročnost a normální grafiku.
- balaam
- Začátečník

igor77: Tak to jsi snad jediný, hned po vydání se musel odinstalovávat physx ovladač, aby to vůbec jelo jakž takž plynule na kamarádově GTX460 a ani tak to nebylo nic extra, zlepšovaly to až některé patche... Prostě hra vydaná na půl. A pokud jsi nezažil žádné bugy ve hře, hrál jsi jinou hru, ty bugy byly i v prvních pěti minutách hry. No ale to je do jiného topicu
.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
- keistown
- Žlutá karta

-
Pocitam dobre, Oblivion, F3, NV, Skyrim ... poctvrte ? Jde videt ze makli hodne, ale ten engine tam je porad videt, mapa docela povedena ale ovladani nemuselo byt tak konzolovy ale na pruser to zatim nevypada tak treba se povede
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim me ta grafika na tom HD videu pripada teda priserna.Zadny AA na stromech a AF na zemi.Textury taky jak z roku 2005...
No sem na to zvedavej.
Ale co cekat od zastaralych konzoli ze...Predvadeli to na konzoli, takze na PC po zapnuti AA a AF by to mohlo vypadat daleko lip.
Ale zas na druhou stranu to rozbehaj vsichni i na 8800gt tipuju plynule hrani.
btw Inventar mi pripada strasne neprehlednej.Nejhorsi co sem ve hre snad videl..
Engine urcite neni novej je to jen modifikace toho z F3.
Ale hra by to mohla byt dobra.Fallout3 bylo perfektni RPG i kdyz tohle vypada jeste na daleko vetsi konzolidaci.
No sem na to zvedavej.
Ale co cekat od zastaralych konzoli ze...Predvadeli to na konzoli, takze na PC po zapnuti AA a AF by to mohlo vypadat daleko lip.
Ale zas na druhou stranu to rozbehaj vsichni i na 8800gt tipuju plynule hrani.
btw Inventar mi pripada strasne neprehlednej.Nejhorsi co sem ve hre snad videl..
Engine urcite neni novej je to jen modifikace toho z F3.
Ale hra by to mohla byt dobra.Fallout3 bylo perfektni RPG i kdyz tohle vypada jeste na daleko vetsi konzolidaci.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- goelr
- Začátečník

Trailer pekny, ale samotna hra ne....
pod to bych se podepsal!Wuuduu píše:konzolidna strielacka,kuzla ala gunny, mec akoze closerange... s tou hrou to je horsie a horsie, ved sa to podoba na Call of Duty viac, ako na Morrowind.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Riku
- Začátečník

http://www.youtube.com/watch?v=ncLdzTCp75g&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=p-uHj_Vmq3Y&hd=1
nechápu podle čeho je to pro vás konzolidní střílečka apod... mně to teda připadá zatim stejný jako všechny TES hry, pouze s lepší grafikou a pár novejma věcma
http://www.youtube.com/watch?v=p-uHj_Vmq3Y&hd=1
nechápu podle čeho je to pro vás konzolidní střílečka apod... mně to teda připadá zatim stejný jako všechny TES hry, pouze s lepší grafikou a pár novejma věcma
PS5 Pro | LG OLED CX55