Zdar mam problém s pc předevčírem když jsem byl ve win tak se zničeho nice resetl, pak ještě několikrát během načítání programů we win těsně po jejich startu, např při startu antiviru, atd .., po té normálně naběhl. A pracoval jsem. Včera když jsem ho zapl tak se reetování ve win opakovalo asi 10x nakonec PC naběhl a vše OK jako be nechumelilo ...
Dnes PC ani dostano do biosu. furt se zapíná vypíná, deky nepípne ani jeden chybovejch kódů, prostě se to furt resetuje po cca 5 sec. mam podezření na zdroj jako by v nim tichounce tikalo (je to fortron epsilon 80plus 700). Existuje nějaká možnost jak testnout ten zdroj ? nemam k dispozici jinej tak bych ho musel koupit, ale nechce semi kupovat zdroj, a pak zjistit že to jim nebylo a pokoušet se ho vrátit ..
vypínání PC / neustálé restartování ..
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- hellmaster
- Začátečník
-
vypínání PC / neustálé restartování ..
PC under construction
- lsdage
- Začátečník
-
Re: vypínání PC / neustálé restartování ..
Chladice drzi jak maji? Resp. neprehriva se ti to?
- hellmaster
- Začátečník
-
Je to na vodním chlazení, který funguje. Dnes to celý den bylo vyplé a vypíná se to hned po zapnutí.
PC under construction
- Hladis
- Moderátor
Fortron Epsilon ? Zhavy kandidat na vykopnuti ven ,protoze tohle je jeho typicky projev po delsim case provozu. Na 80% to dela on. Jen tak mimochodem se pri pohledu na to zravy PC co mas se ani nedivim.
- hellmaster
- Začátečník
-
ano byl to on, zdroj sem včera odpoledne vyměnil PC naběhlo bez problémů, a od té doby běží bez problémů.
PC under construction