Zmizela partition

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Georginek
Nováček
Nováček

Zmizela partition

Příspěvek od Georginek »

Zdravim, po dlouhe dobe mam problem s vlastnim PC a rekl bych ze hodne necekanne.
PC sem vecer vypnul ( byl jen na netu, postahoval nejakej serial, probehla aktualizace Adobe a novou instalaci Antiviru - tot vse ), tedy normalne jsem ho vypnul a druhy den proste Windows nenajel. Hezky tam svitilo logo ( a hejbalo se ), HDDledka svitila par vterin, pak zase blikala par vterin, a porad dokola ( stejna doba ) ale Windows ani po 15minutach nenajel, restart, stejna situace, restart projel jsem systemovy disk HDregeneratorem, bez chyby, restart a system najel....
Myslel jsem, ze je to systemovym diskem, ale zmizel mi jeden z datovych disku..... Nevim, co to ma spolecnyho se Startem Windows - asi to, ze par programu se mi spousti po startu z tohoto disku. Ted otazka, co s tim muzu delat. Kdyz ho chci otevrit, hodi to hlasku - ze je nutno ho naformatovat - prece jenom by se ty data mohli nejak dostat ven ne?
Disk predtim nevykazoval zadne chyby, byl rychly a SMART byl bez chyby, nyni to hlasi Ultra DMA CRC Error.

Zmizela mi partisna a boot sector je poskozen. Jaky byste doporucovali postup?
Disk se jevi jako nenaformatovany - Program Testdisk partisnu vidi a boot sector je poskozen....
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Zmizela partition

Příspěvek od Hladis »

Zkontrolovat datovy kabel pripadne vymenit.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“