Asi Boot sector problem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
kloaka
Nováček
Nováček

Asi Boot sector problem

Příspěvek od kloaka »

Zdravím, stal sa mi s PC divný problém ktorý som nikdy nemal. HDD bol už dosť používaný /asi rok a pol/ a tak som sa rozhodol sformátovať C a nahodiť win7 nanovo. Problém je ten, že pri nabootovaní inštalačky win7 sa mi zobrazí iba modré pozadie ale žiadne okno s inštaláciou nezačne /testované s 5timi rôznymi verziami win ktoré na iných pc fungujú/

Tak som win nainštaloval cez kamarátove pc, všetko fungovalo krasne asi týžden. Následne sa mi updatnutí win sa mi pc resetol a už sa nedal zapnúť. Vždy pri loadingu win iba resetne pc - a takto stále dokola. Nefunguje žiadny repair ani nič z F8 ponuky.

Disk funguje na druhom pc (kde je zapojený ako druhý hdd, teda nie ten s OS) uplne normálne. Preto sa domnievam že je asi zlý nejaký bootsector. Viete mi poradiť ako sa dá táto chyba odstrániť? (disk už v záruke asi nebude)Bude sa to dať opraviť?
Prinajhoršom uvažujem že ak sa to nepodarí opraviť, kúpim si nejaký menší, povedzme 250gb disk ktorý použijem ako systemový a tento pokazený (1TB samsung spinpoint) budem používať na všetko ostatné.
mr.qeg
Začátečník
Začátečník

Re: Asi Boot sector problem

Příspěvek od mr.qeg »

Spíš bych řekl, že ti odešly buď paměti nebo deska. Asi bych vypálil na CD Memtest a otestoval paměti.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“