gtx480 a c2q na 3.55ghz

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: gtx480 a c2q na 3.55ghz

Příspěvek od HEAD »

Ja bych to upravil, ze staci na hry ktery hrajes ty, ale vseobecne to urcite neplati.
Jak uz tu nekdo psal zahraj si jakykoliv MMO a nebo novejsi strategii a ty budes mit 20fps a clovek se SB v te same scene se stejnou grafikou treba 60fps. :)
Nebo i ve starsim crysis1 ti tu tak urcite bude brzdit cpu.
To co si vyjmenoval je prave priklad her ve kterych absolutne nezalezi na cpu.
I v tom bc2 s 8xAA a ve velmi vysokem rozliseni ti to limituje cpu i kdyz jen o 10%...Vsadim se, ze minima v BC2 ti urcite padaj hluboko pod 60fs v naky narocny scene prave kvuli cpu.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

rbclass píše:
Hladis píše:To ze ti to v par CPU nenarocnyh fps hrach jede hratelne neznamena ze ve vetsine ostatnich to bude jinak.
hratelne ? :-D mne ide vsetko 60+..len hry ako crysis 2, metro, witcher 2..kde je to s AA limitovane GPU to klesa pod 60
neviem preco zhadzujete c2q cpu,na dnesne hry stacia z prehladom..nemusim mat 160 fps,ked mi staci 50+
Nevim co te tak pobavilo. Sam hrajes predevsim fps hry a jede ti to hratelne, tak kde je rozpor s tim co jsem napsal ? :roll:

To mi pripomina jednoho typa. Mel Crossfire ze dvou R6950 s X4 na 3,9GHz a chlubil se jaky ma delo. V TERA se plazil kolem 30-20Fps a strasne se divil ,kdyz jiny typ s R5770 ,ale I5-760 na 3,6GHz ,hral v pohode s 60fps bez propadu :) Nebo typek co si k X4 na 3,8GHz koupil misto starsi grafarny GTX 480 OC edici a divil se ze ma ve vetsine her propady pod 30fps a nic se nezmenilo. Ale nekterym to hold clovek nevysvetli ,ze stejny vysledek dosahne s levnou grafarnou ,protoze ta vykomnejsi grafarna je uz limitovana. Nekdo si hold koupi delo drahou grafarnu a ma pak stejny vysledek v min. fps jako clovek s grafarnou za polovic :-D
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Ja neviem co tu riesite,zrejme si chcete dokazat ze ste urobili dobre ked ste si kupili nove cpu .hral som napr lotro a ziadne pepady na 30fps.. alebo nechapem preco ma presviedcate ze mi to ide zle, ked mi to ide dobre,tvrdili ste ze bc2 mi cpu nenakrmi ,dokazal som ze ano,tvrdite ze to a to je tak a tak,ze mam slabe cpu,ale dokazy ziadne..to ze si to videl od nejakeho kamosa si mozes strcit viezkde..To je ako v materskej skolke,je to tak,pretoze je to tak...dalej sa tu hosi s vami handrkovat nemienim..

A za dalsie,zacina byt cim dalej tym viac hier vyuziavajucich 4 jadra..cize limitacia "jedno/dvojjadrovych hier" sa viacmenej strati..
A to ze X4 ma 2x mensie fps ako i5 760 je tiez ne smiech..
bye
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Nikdo si nic dokazovat nepotrebuje jelikoz vetsine je toto tema jasne. Jen se tu snazime napravit jisty omyl ktery je jaksi dost rozsireny. Dukazy se tu na foru valej vsude mozne ,protoze nejsi prvni kdo tuhle diskuzi zacal a threadu o tom je tu vice nez dost. Jen tak mimochodem technicka poznamka. Hry vyuzivaji vice jader ,ale ne na rendering ktery pocita jen jedno jadro a stale tam plati stejny omezeni. Zvlaste u MMO her a strategii ,kde se na obrazovce vyskytuje vice postav. i5-760 na 3,6GHz je v TERA rychlejsi 2x nez jakykoliv AMD http://www.teraportal.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=351 o SB ani nemluve. Staci si jen zajit na prislusna fora vetsiny MMO her. AION je jeste horsi kde C2 a P2 jsou uplne odvareny. V LOTRO jsi urcite hral ty masivni bitky. Jini tam maji s podobnou konfiguraci trhaci kalendar a ty ne ? Zazracny to kousek CPU. Bud tedy rad ze ti to jede a ze jsi spokojen ,ale prosim netreba mast lidi ze jim to staci. Pak me nebavi kazdemu na forech vysvetlovat ze jim to fakt CPU brzdi a nehledali problem jinde.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

rbclass píše:Ja neviem co tu riesite,zrejme si chcete dokazat ze ste urobili dobre ked ste si kupili nove cpu .hral som napr lotro a ziadne pepady na 30fps.. alebo nechapem preco ma presviedcate ze mi to ide zle, ked mi to ide dobre,tvrdili ste ze bc2 mi cpu nenakrmi ,dokazal som ze ano,tvrdite ze to a to je tak a tak,ze mam slabe cpu,ale dokazy ziadne..to ze si to videl od nejakeho kamosa si mozes strcit viezkde..To je ako v materskej skolke,je to tak,pretoze je to tak...dalej sa tu hosi s vami handrkovat nemienim..

A za dalsie,zacina byt cim dalej tym viac hier vyuziavajucich 4 jadra..cize limitacia "jedno/dvojjadrovych hier" sa viacmenej strati..
A to ze X4 ma 2x mensie fps ako i5 760 je tiez ne smiech..
bye
Tak je nevim, ale co si postoval ten screen, tak tam ti lita vyuziti grafiky kolem 90% a jeste k tomu pouzivas 8xAA a 1920x1200.
Kolik mas vubec ve hre Fps?
Ja sem to hraval na phenomu2 x4 @3.7Ghz a 5850 vse na low 1920x1080 a mel sem propady na 30fps.
Ted mam s i5 2500 a na 4Ghz kolem 110fps minimum a 170fps avg :) .Hraje se to urcite lip bez tech propadu.
Jestli muzes, tak sem hod Log z frapsu treba behem 5min hrani..
Tady je muj cca po 5 min hrani Avg: 172.680 - Min: 106 - Max: 200
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

kto tu pisal ze ma v F1 o 30% lepsie fps ? :) a za daslie ,battlefield 3..caspian border(64 hracov) ide na ultra karta na 99%
Obrázek
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Athlon II 955 ? To je nejaky novy procik ? :? Pokud se nemylim tak je to Phenom II a C2Q rychlejsi jak Phenom II opravdu neni. To delal nejakej dobrej trouba.

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... ci?start=5
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

je to mozne :) zrejme dam delete na ich zalozku
http://www.svethardware.cz/art_doc-4C1E ... B47DE.html
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Tak toto je fakt test k neuvěření.
Sám jsem měl C2Q9650 na 3,8GHz a s GTX580 v F12010 max 58FPS... s i2500K průměr 85FPS
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

zrejme je to blbost.. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“