Dead island

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Dead island

Příspěvek od Butch »

L4D jsem si koupil na Steamu, zahral 2x a smazal...
Ale na Dead Island me laka kamos pry je to celkem sranda v coop modu
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Paul píše:L4D nemá ani za mák atmosféry co má Dead Island, a střílet zombies m16kama taky není ani zdaleka tak zábavný jako je krájet nespočtem melee zbraní..

plus otevřenej svět, mnohem lepší grafika, design..
-1

nesouhlasim ani s jednim slovem co napsals, L4D 1 strka dead island hrave do kapsy at uz atmosferou nebo celkovym gameplayem

a porovnavat grafiku 3 roky stary hry je taky docela fail...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Alfajk píše:
Paul píše:L4D nemá ani za mák atmosféry co má Dead Island, a střílet zombies m16kama taky není ani zdaleka tak zábavný jako je krájet nespočtem melee zbraní..

plus otevřenej svět, mnohem lepší grafika, design..
-1

nesouhlasim ani s jednim slovem co napsals, L4D 1 strka dead island hrave do kapsy at uz atmosferou nebo celkovym gameplayem

a porovnavat grafiku 3 roky stary hry je taky docela fail...
To je v pořádku, nikdo neříká že se musíme shodnout.Jak je L4D stará hra je irelevantní pro někoho kdo to nehrál a rozmýšlí se mezi tím a Dead Island.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jinak snad jediná horrorovka co znám,která má "koule" i za denního světla. Ať už herního, nebo reálnýho...prostě se u toho cejtim příjemně nedobře (snad chápete,co mám na mysli :lol: ) a můžu to hrát v noci i ve dne. Doom šel hrát jen v noci, přes den to bylo o ničem, ale tohle je fakt zajímavý.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

skusil sem tuto hru a celkom dobra len malo her ma fakt bavi ale tato ma chytla.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

je celkem logicke ze padlo ci klacek moc nevydrzi pokud se s nim mlati zombici
takova bejsbolka s hrebikama vylepsena na max uz vydrzi docela hodne :)

teda trochu mi vadi bug se spoustenim pokud ma clovek vice nez jeden monitor, ale treba ho brzy odstrani

jinak je to moc prima odreagovavacka
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Kandidad na hru roku,len skoda ze mi to mrzne( nie som sam) zrejme ati drivre
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

rbclass píše:Kandidad na hru roku
:roll: Pripomelo mi to ten online mag (Pcgamer?), co napsal letos asi k 5ti hram "Probably game of the year"
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mne zas tvoja veta zlu matematiku :) 1 vs 5
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak jsem prekousnul par neduhu a s kamosema jsem to dohral,pokud se to hraje jako single tak sotva 4/10 ,s kamosema 6/10 ,kdyby do hry zakomnopovali mnohem vic vychytavek jako znicitelny prostredi/interakce s postredim/lepsi grafika/vic co-op prvku tak by to mohlo bejt jeste vic
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Hra ma chytila. Paci sa mi volnost.Nikto ma do nicoho nenuti.Idem si kadial chcem a ziadne blbe scripty na kazdom kroku. Uplne pohodove hranie, skvela atmosfera, graficky vydarene a plynule az na par sekov tu a tam. Inak hra sa da do blba zmodovat.Od uprav hudu, ovladania az po pocasie a bojovy system ... +vysla aj jedna uzitocna utilita kde sa da stiahnut prehnany bloom, odstranuje stuttering pri hrani na klavesnici, upravuje citlivost mysi atd.. celkom uzitocna vecicka.

http://www.theplaywrite.com/tools-and-u ... dit-files/

a tu su mody a upravy

http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2106453
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

SUPER. dohrano za 21 hodin a to jsem nedelel vsechny vedlejsi questy a posledni cast byl spis jen zbesily uprk a na posledni souboj jsme byli tri :).

jedinou vytku krom neznicitelneho prostredi (alespon neco by to chtelo) mam k ne uplne dokonalemu level scalingu kdy na konci par rychlych zombie pokud neni Fury nabita = smrt

jdu zkusit nejaky mod
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Mě vadilo respawnování nepřátel, např jdu na policejní stanici cestou vše vyčistím a najedou se přímo přede mnou odnikud zjeví další nepřátele... pochopím, že podobná hra asi respawn potřebuje, ale nejde to udělat nějak uvěřitelněji? Např přiběhnou z tunelu, vylezou přes okno, ale zjevit se odnikud :?:
Vždy prodávám i jinde.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

respawn je zjevne nastavenej na nejakej cas :) taky me vadilo ke konci hry kde je jeden tuhem zombik za druhym ze jednoho zabiju, jdu si oddechnout a on je tam zase ten hnusnej uchylnej RAM

dal jsem si community mod a je to sranda. zombici se daji zabit jen mlacenim/strilenim do hlavy, kopani a skakani jak z kungfu filmu a hned od zacatku strelne zbrane

jeste zkusim ten mod kde jsou vsichni zombici pomaly tak jak ma spravnej zombik byt a daj se zabit jen do hlavy
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

wallot píše:SUPER. dohrano za 21 hodin a to jsem nedelel vsechny vedlejsi questy a posledni cast byl spis jen zbesily uprk a na posledni souboj jsme byli tri :).
tos u toho stavel raketoplan ne ? za slabejch 15 hodin dohrano s tim,ze jsem udelal 90% vedlejsich questu (cca 7 sem jich celkem vynechal)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ono vedlejsich questu jsou hromady, zvlast tech na ktery narazis ruzne pri pobihani po okoli. treba ve meste jsou jich mraky
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ak to niekto hrate s vsync ON a nie je to plynule mam riesenie
Fix Microstuttering

While different from normal lag or stuttering, this is an easy fix. Thanks for posting it tastethecourage

Enter the Ease of access center (this can be accessed through Accessories after clicking Start), then click ‘Make the Keyboard Easier to use’

Click ‘Set Filter Keys’.

Click ‘Set up Filter Keys’.

Click ‘Turn on Repeat Keys and Slow Keys’,and then on ‘Set up Repeat Keys and Slow Keys’. Select the option to ignore all repeated keystrokes, and reduce the time option at the top to 0.0 seconds.

Go back.

Ensure that ‘Turn on Filter Keys’ is ticked at the top and apply. Dead Island now runs smoothly, when you’re done, untick the box and apply.

Be sure to revert the settings back to normal when you’re done playing the game.
je to vlastne bug vlastnost toho grafickeho enginu,bolo to pozorovane uz aj v COJ2, sniper warior..
plobo
Nováček
Nováček

Příspěvek od plobo »

Tak už mám Dead Islandu pár hodin nahráno přes coop...
Hra je docela dost zabugovaná, některý NPC se spawnou trochu jinak, než by měli, takže questy moc nedávají smysl...
Hororová atmosféra mně asi uniká - první akt pro mě (nás) znamenal jen vzít pádla kolem a každého skopnout k zemi a umlátit ho, proti bossovi stačila jedna plynová bomba a nožík, pokud jsme nebyli nějak silně obklíčení, daly se souboje zvládnout v pohodě.
Ne že by mě ta hra nebavila, je to slušná zábava, ale na to, že to má byt survival horror... no, nevím.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kolem hororovy atmosfery to vubec ani neprobehlo...za 1) ji to nemuze mit,kdyz je to ve dne 2) to nema vubec strasidelny zvuky a za 3) zombici sou divny,vubec nenavozujou pocit apokalypsy(treba nasledujici akt v tom meste je fakt hnusnej)
plobo
Nováček
Nováček

Příspěvek od plobo »

Tak s AI jsem se docela pobavil, zvlášť když párkrát nějaký zombie rezignoval a prostě začal běhat v kruzích :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“