Nelze se prihlasit na web (forum funguje)

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
spirit___
Nováček
Nováček

Nelze se prihlasit na web (forum funguje)

Příspěvek od spirit___ »

Nelze se mi prihlasit na web http://pctuning.tyden.cz/ s nickem spirit___ .
U fora nemam problem.
Pod jinym uzivatelskym jmenem neni problem.

//Thellwin - přesun z Admin sekce
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nelze se prihlasit na web (forum funguje)

Příspěvek od Flegy »

mozna si dalsi z mnoha, kdo dostal ban :oops:
Malickycze
Nováček
Nováček

Re: Nelze se prihlasit na web (forum funguje)

Příspěvek od Malickycze »

Zajímavé mam podobný problém... a že by mi dal někdo ban o tom taky nic nevím, když tam prakticky skoro vůbec nepíšu... respektive jsem tam napsal jednou... a pokud to bylo kvůli tomu, tak to je pak jen smutný že PCT nedokáže přijmout kritiku nesmyslného článku ... ale nemyslim si že by to byl důvod k blokaci :/

Respektive napíše mi to hlášku: "Error. Sorry. (Tato emailová adresa je již zaregistrována. Pokud jste zapomněli heslo klikněte na Neznáte heslo a bude vám zasláno nové.)" .... a na foru to jde uplně normálně...

//edit

Ale jo tak to spíš vidím na další nemocnou stránku, kde jsou moderátoři prezidenti otočkoule a hrají si na velký kluky :-)) no co když Vám vadí, že tam lidi diskutují a kritizují slušně Vaše články TAK NA CO TAM JE TA DISKUZE? Aby tam brečeli blbečci, který tomu rozumí jen díky tomu, že čtou a ve skutečnosti na 90% věcí nikdy nešáhli? No tak prosim :)) To mě klidně zablokujte i tady... protože na stupidní stránky, kde se blokují lidi za jejich názor fakt chodit nepotřebuji!

Děkuji
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“