Nemozem otvorit web stranku

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
TomTom
Začátečník
Začátečník

Re: Nemozem otvorit web stranku

Příspěvek od TomTom »

Zkus na tom PC boot do jiného OS, pak budeš vědět jestli je to OS nebo něčím jiným.
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

Na tom pc, kde to ide je win XP a na tom, kde to nejde je win 7.
Zvlastne ale je, ze otvaranie tej stranky pred cca 10 dnami islo normalne ... Potok zrazu jedneho dna nic. Neviem o tom, ze by som vtedy nieco instaloval alebo menil nastavenia
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A co treba zablokovany ve FW?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

je to problem tej konkretnej win7 instalacie - nieco muselo niekde zmenit nastavenie a zablokovat otvaranie tej stranky. Otazka znie co to bolo ...
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Co třeba nějaký malware? Projeď PC antivirem.
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

skontrolovane dnes NIS2012
vlavan
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlavan »

Řeším již několik dní naprosto totožný problém. Vše co bylo popsáno, jsem vyzkoušel. Joj se zkrátka ne a ne načíst. Je to divné ale už nevím, co zkontrolovat. Mám router a z něj vzduchem do NB net.
V NB jde JOJ.SK v IE normálně otevřít (Win7). Ale v PC to jenom načítá. Jak ve FF, tak v IE. V anonymouse to jde, ale jen v IE. Ve FF to problikne a naskočí banery, které nejdou vypnout. V nouzovém režimu je to stejné. Odezva PING je v pohodě. Toolbary ani doplňky to myslím neblokujou - když se to chová v různých prohlížečích stejně. Antivir Ad-aware a NOD našli pár maličkostí ale problém zůstává. Nenajde se někdo, kdo by pomohl? Díky moc.
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

Nie som v tom sam - aspon nieco pozitivne :-) :-) :-)
vlavan
Nováček
Nováček

Příspěvek od vlavan »

Tak ted jsem hovoril s jednim ajtakem a jestli se mi problem podari vyresit - tak se podelim - tady nam asi nepomuzou - ale to lze pochopit - je to docela specificky problem
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

ziadne nove spravy/riesenia k tomuto problemu ? ja som bohuzial ani pri dalsom patrani na nic neprisiel :cry:
F14TOMCAT
Nováček
Nováček

Příspěvek od F14TOMCAT »

Zdravím, ja mám tiež ten istý problém. Pred cca 2 týždňami mi všetko fungovalo. To som mal na skúšku fibernet na 2 mesiace. Po podpísaní zmluvy (nemusí to byť tým) a výmene konvektora a wifi routra mi nejde otvoriť stránky na stacionáry ako napr. www.joj.sk, www.huste.tv no proste stránky spojené s jojkou. Mám win7. Na NB kde je XP mi všetko funguje ako má. Už mi kontroloval operátor Orange pripojenie a všetko je ok. Ja už som tiež robil čo som vedel a stále nič. Akurát cez ten odkaz mi to spustí ale aj to ma sem tam vyhodí na nejaké reklamy či čo. Btw. môj NB po výmene wifi routra nevidí moju domácu sieť. Vidí všetky ostatné v bloku len moju nie. Mobil ju vídi, tv tiež a aj PSP len NB nie, neviete kde je chyba? Díkes
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Skryta sit. Smazat profil v notasu a nstavit znova. Pripadne v routeru povolit vysilani SSID...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
F14TOMCAT
Nováček
Nováček

Příspěvek od F14TOMCAT »

Už mi ide net na NB cez wifi. Len som otvoril nastavenie routra ale nic som nemenil a NB mi nasiel siet a vsetko ide. Len ten stacionar ma sere, ze mi nejdu tie stranky.
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

stale nikto nenasiel riesenie, ako otvorit web joj.sk/huste.tv ?
F14TOMCAT
Nováček
Nováček

Příspěvek od F14TOMCAT »

asi nikto :sad:
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

nikto stale nic nevymyslel ? nexce sa mi skrz toto reinstalovat WIN :(
F14TOMCAT
Nováček
Nováček

Příspěvek od F14TOMCAT »

Uz mi to ideee. Ani neviem ako. Samo sa to asi opravilo heh.
kangz
Nováček
Nováček

Příspěvek od kangz »

No samo sa to neopravilo ... Skus identifikovat, co si s tym spravil :-)
F14TOMCAT
Nováček
Nováček

Příspěvek od F14TOMCAT »

Tak ja neviem, ale čo si spominam tak som si nainštaloval quicktime a prebehol system avastom. Nic víc. Tak skus tiez a mozno ti to tiez pojde.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“