DLNA server a TV Samsung LE40C652

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Batyskaf
Začátečník
Začátečník

DLNA server a TV Samsung LE40C652

Příspěvek od Batyskaf »

Zdravím všechny,
mám přes router propojenou TV a PC.Reinstaloval jsem teď widle a začaly mi bohužel problémy s TV.
Widle 7 si totiž symy vytvořily přístup k TV před DLNA (řekl bych teda).Problém je ale v tom,že jsem si zvykl za tu dobu používání na software od Samsungu (PC share manager).PC share manager má totiž mnohem rychlejší přístup k soubrům v menu nenu televize,widle jsou v tomhle ohledu na nic.
Potřeboval bych poradit,jak DLNA server vypnout,pač se softwarem od SAmsungu bije a ten pak navíc vyhazuje samé chybné hlášky v rozsypaném čaji...THX za pomoc.
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: DLNA server a TV Samsung LE40C652

Příspěvek od iOioo »

ako sa bije ? na tv si vyberieš ktorý dlna server chceš môžeš ich mať viac
vypnutie vo win:
centrum sietí -> zmeniť rozšírené nastavenie zdielania -> vysielanie prúdov mediálnych súborov -> vybrať možnosťi vysielania prúdov ... -> zakázať zariadenia ktoré potrebuješ resp. nepovoliť
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Batyskaf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Batyskaf »

Díky za odpověď,ale nevím jestli je to jazykem (nechci se nikoho dotknout),nebo tím,že mam widle 7 home basic.Tohle nastavení jsem u svých widlí nenašel...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

centrum sitovych pripojeni a sdileni, vlevo mas zmenit pokrocile nastaveni sdileni a zhruba uprostred mas vysilani datoveho proudu medii a u toho je modre oznacenej odkaz :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“