Sorry za OT
Osobne si myslim, ze SB-E 6jadrovy s vypnutym HT a natoceny aspon na 4,6Ghz bude to najvykonnejsie pre multi GPU co mozes mat. A je mi fuk, ze je to primarne serverovy procesor.

Problém Z68 je že nemá dost linek pro postaveňí (a plné využití) byť jen mainstream boardu. Pokud si nechci brzdit grafiku (protože dělenej slot musí dodržovat standard toho staršího a tudíž bych pak měl 8+8 PEG 1.0, a ještě že tak, u LGA1156 to nefungovalo vůbec), a dam si svůj raid řadič do dolního PCI-E 4x, dozvím se, že je sdílenej s integrovanym sekundárnim USB3, esatou, a dvěma ze 3 PCI-E 1x slotama. A že mi bude fungovat to nebo to. Nikdy ne vše najednou, tak sranda hodně rychle přejde..... A předražené rádoby high end desky s různejma PLX PEG hubama taky nejsou samospásné.flanker píše:vliv např X58 SLI (2x16 PCIe linky) vs 2x 8 u Z68 byl nulový, výsledky byly prakticky stejné, ale lepší by bylo počkat tedy na testy, určitě se brzy po launchy objeví SB vs SB-E v hrách s SLI/Crossfire

DOC_ZENITH píše:Flame on!!!: A měl o 2 jádra více!!!! ........ ale poloviční výkon.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uh uz jsem se lek co to je za vaznou vec a oni na me vybafnou OC silenci co ten CPU doslova muci.flanker píše:další, již nějaký čas odhadovaný problém...degradace čipů SB často i po třeba čtvrtroce až půlroce používání![]()
http://www.hwbot.org/forum/showthread.php?t=31382