DVD RW je detekovana len ako CDROM
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rbclass
- Žlutá karta
-
DVD RW je detekovana len ako CDROM
Stalo sa to po novej instalacii OS. Napalovacka mi doteraz 3 roky normalne fungovala,teda nebol takyto problem..
Vsetky napalovacie programy co som skusal hlasia ze nenasli ziadne napalovacie zariadenie
skusal som toto
-uninstal ide kanal mechaniky v spravcovi zariadeni, po restarte nadetekovalo rovnako len cdrom
-uninstal mechaniky v spravcovi zariadeni,vypnutie pc,odpojenie sata kabla,spustenie pc,vypnutie,zapojenie kabla,zapnutie..nic
rozhranie je AHCI
nasiel som toto,ale nepomohlo http://www.google.sk/search?q=no+burnin ... _pw.&cad=b
mate nejake nepady ?
*
update
1.nero infotool mi ukazuje ze zariadenie dokaze napalovat
2.predtym som nespomenul,ze dokazem palit,ale len cez vstavany win burner..
Vsetky napalovacie programy co som skusal hlasia ze nenasli ziadne napalovacie zariadenie
skusal som toto
-uninstal ide kanal mechaniky v spravcovi zariadeni, po restarte nadetekovalo rovnako len cdrom
-uninstal mechaniky v spravcovi zariadeni,vypnutie pc,odpojenie sata kabla,spustenie pc,vypnutie,zapojenie kabla,zapnutie..nic
rozhranie je AHCI
nasiel som toto,ale nepomohlo http://www.google.sk/search?q=no+burnin ... _pw.&cad=b
mate nejake nepady ?
*
update
1.nero infotool mi ukazuje ze zariadenie dokaze napalovat
2.predtym som nespomenul,ze dokazem palit,ale len cez vstavany win burner..
- Alfajk
- Začátečník
-
Re: DVD RW je detekovana len ako CDROM
mozna budu placat blbosti ale...nekde jsem cetl ze mechaniky(jako HW) maji nejakej jakoby "limit" pouziti,nejak to souvisi s ochranou proti piratskejm kopiim,ze muzou bejt "pouzity" treba jen 10x (10 reinstalu systemu) a potom se "uzamknou" ,ale to bude nejakej nesmysl...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Hladis
- Moderátor
Tak to urcite neni. Jediny omezeni je s regionama ,ale urcite ne s poctem nainstalovanych OS.
Primarne bych nahral posledni firmware pokud tam uz neni.
Primarne bych nahral posledni firmware pokud tam uz neni.
- rbclass
- Žlutá karta
-
- Wuuduu
- Středně pokročilý
Sam si si odpovedal... zomrela. Dnesne napalovacky maju fakt malu zivotnost a kvalitu.rbclass píše:...Napalovacka mi doteraz 3 roky normalne fungovala...
Vyhod to a za par drobych si kup novu. Co to stoji dnes, 10 ci 15 eur?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- rbclass
- Žlutá karta
-
na..sak pisem ze ona funguje cez windows napalovanie..skuste si precitat co pisem a potom mi radte
- Shit
- Odborník PCT
Též se mě stalo přesně to samé u jedné sestavy. CDBurner XP viděl "nepodporované" DVD, ale wokenní vypal. soft fungoval. Nic nepomáhalo a reinstall úplně nového a čistého OS jsem zamítnul => nakonec jsem zapojil DVD přes přídavný řadič na desce v IDE režimu a šlape to i s CDBurnerem XP.