Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Battlefield 3

Příspěvek od rbclass »

to video co som dal vyssie je s caspian beta

Battlefield 3 beta: Preview výkonu grafických karet
http://extrahardware.cnews.cz/battlefie ... ni-detailu
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jo to jo, ale tam se lidi dostávaj jen díky tomu, že někdo provalil heslo k serveru. Pokud ho nezná, tak si Caspian border nezahraješ.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

vysledky z testu EHW su dost rozdielne oproti tomu co si pisal vcera..tj 60-80 fps..zeby to bolo kvoli lepsiemu procesoru ? to sa mi nezda..ved v tom teste nejde na plno..ide dokonca na menej percent ako ten tvoj..
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Netuším. Je pravdou, že třeba Battlefield: Bad Company 2 (Frostbite 1.5) je na výkonu CPU hodně závislý.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

ja ma teraz problemy s pingom na nete,tak si to cca tyzden neskusim..vies mi v kratkosti,najlepsie percentualne vyjadrit o kolko je bf3narocnejsie ako bc2 ? :)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

V tom nastavení co hraju, je to odhadem tak 15-20%.
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

i ja se svou pleckou ke ktere mam jisty citovy vztah jsem si byl schopen zahrat... beha mi to velmi podobne jako bc2 coz je misty i 50fps ale kdyz jde o hubu tak to pada na 30. a do zeme cumim za 100 :mrgreen: ... pokud dev dodrzi slib ze beta optimalizace je o tridu dale nez byla alfa a porad za tim co bude v retailu tak za ten mesic az to vyjde a budou na to mit vsichni i seriozni drivery si to zahraje snad kdokoliv kdo ma pc na kterem bezi neco lepsiho z posledni dekady.
otazkou je zda budou mit na tu optimalizaci cas ted kdyz tam je jeste hodne chyb k opravam a dokonce me i nekolikrat vydesila situace kdy jsem byl uz za zdi a stejne me nekdo zastrelil ... uplne se mi vybavil (s)Hit-box fuck-up z BC2 ktery nikdy nebyli schopni opravit. a ta hra pak jen nasira. takze panove jeste budou muset poladit i net code popripade nejakej burdel v klientovi ci hostovi.
imho.. velmi solidni potencial zabit BC2. lidi na b3 prejdou uz jen kvuli tomu ze hit reg a hit box je v BC2 proste zvoranej do nekonecna a hlavne neopravitelne.
s hit regem jsem nemel nejmensi problem v bete... a to ze jsem asi byl nekolikrat async se serverem a tak jsem dostal ranu i kdyz jsem stal za zdi a kolegami rikal ze jsem stal primo pred nim je proste duvod proc je beta betou.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Talbot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Talbot »

CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

VictimCZ píše: imho.. velmi solidni potencial zabit BC2. lidi na b3 prejdou uz jen kvuli tomu ze hit reg a hit box je v BC2 proste zvoranej do nekonecna a hlavne neopravitelne.
Podla mna, kazdy, kto hral BF2 prejde na BF3, BC2 bol pre mnoho ludi len taky medziclanok, na zahnanie nudy pri cakani na BF3... a to je podstatne mnozstvo hracov.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ámen
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Wuuduu píše:
VictimCZ píše: imho.. velmi solidni potencial zabit BC2. lidi na b3 prejdou uz jen kvuli tomu ze hit reg a hit box je v BC2 proste zvoranej do nekonecna a hlavne neopravitelne.
Podla mna, kazdy, kto hral BF2 prejde na BF3, BC2 bol pre mnoho ludi len taky medziclanok, na zahnanie nudy pri cakani na BF3... a to je podstatne mnozstvo hracov.

No zasebe můžu říct, že když jsem přesedlal z BF2 na BC2 tak jsem si zkusil betu a rovnou to odinstaloval. Po další době jsem to koupil a začlo mě to bavit, ale furt mi připadalo, že tam něco chybí, působilo to na mě jako demo :-D ale postupem času tenhle dojem upadl. Ale co mi asi nejvíc vadilo tak to manipulace s vrtulníkem, která je poměrně krkolomná oproti BF2.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak kde sou ty download linky? :)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Na stránkách Originu. Jinak než přes Origin to nestáhneš.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Jsou down. Typical:)
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

dovlím si citovat uživatele Ocik, ale trochu mě ty jeho postřehy znerovznily...

citace:
Operation Métro je fail a flus do tváře, naštěstí od včerejška v Closed Betě je dostupná Caspian Border pro ty co mají heslo. Na dnešek je slibované nějaké překvapení pro PC Betu tak se snad dočkáme i pořádného 64 conquestu Casp. Border.

Kdo shlédnul videa, např http://www.youtube.com/watch?v=kEdDdQbO ... ture=feedf může si udělat obrázek.

Ten AUTOHEAL NA VOZIDLECH JE K**** NEJVĚTŠÍ FFFFUUU Su-35 bylo zasaženo anti air kanonem cca -25% zdraví, pilot jen obletěl kopec a měl letadlo na 100%. To je nej. pitomost v téhle hře, když jej zasáhli podruhé, -30%, jen nabral výšku a po 10s zase 100% vyléčené Dobrej pilot bude ownovat zas celej server....kdyby to alespoň nebylo tolik idiot-kid-friendly a byla omezená munice, maník s letadlem proletěl letištěm tak jak se to dělá v BF2 na přezbrojení a opravu jen zde je to zbytečné. nechápu proč museli podělat celkem ok systém.

Zrušili i instant-kill vozidel, zkuste do stíhačky naprat 2 rakety, rozstřílet ji kulometem nebo tankem trefit lehký jeep, nic se nestane, jen 100 bodu za Disabled vehicle ale posádka má spoustu času prostě vystoupit nebo v případě stíhaček dostat to pod kontrolu - ve videu sestřelil 2 US stihačky které to zvládly, nenarazily do země a zas lítaly...fail....
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Pánové proč to nejde stáhnout? Tady je odkaz a pořád mi to nejde. Říkalo se kolem druhé hodiny.
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta Dík. Jinak na HD 6870 to jede dobře jak jsem koukal na předchozí příspěvek :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Uz to stahuju prez ten origin.Dalsi kravina ala steam v kompu :(
Aspon ze si to pamatuje muj ucet z BC2. :)

Vlastimil:musis to stahnout pomoci origin krteq daval link..
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Píše mi to stránka není dostupná :(
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
nikkec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nikkec »

budu si moct zahrat betu kdyz mam hru predobjednanou na Xzonu ??
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“