Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
To je nomozny se tam dostat.30 serveru vsechno plny.
Rek bych, ze na kazedej server klika cca 1000lidi.Jakmile je tam 63/64, tak ma clovek tak desetinu vteriny zareagovat.Proste nemozny se tam pripojit.Moc malo serveru.
Rek bych, ze na kazedej server klika cca 1000lidi.Jakmile je tam 63/64, tak ma clovek tak desetinu vteriny zareagovat.Proste nemozny se tam pripojit.Moc malo serveru.
- icebosss
- Začátečník

-
bud rad ze to muzes zkouset aspon, treba se tam dostaneš
heslo budu aktualizovat pokud se změní
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To imho ani nema cenu zkouset, protoze ten server browser je tak blbej, ze se to proste neda stihnout kliknout na view servers a pak hledat kde je 63/64 a nez na ten server vubec kliknu, tak uz je davno full
Mohli by to dat pro vsechny.A ne tu trapnou koridovku metro.
Mohli by to dat pro vsechny.A ne tu trapnou koridovku metro.
- icebosss
- Začátečník

-
jj přez ten browser to je pěkné trapný, kdyby bylo aspoň na výběr zařadit se do fronty..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Lol haluzne sem se tam dostal.. 
Ovladani u helikopter a letadel je obraceny proti bf2 a neda se stim litat a nejde to zminit.
Nebo aspon ja neprisel jak to zmenit.
Neni tam tlacitko na reverse toho ovladani..
OMG.
Ovladani u helikopter a letadel je obraceny proti bf2 a neda se stim litat a nejde to zminit.
Nebo aspon ja neprisel jak to zmenit.
Neni tam tlacitko na reverse toho ovladani..
OMG.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 29. zář 2011, 20:36, celkem upraveno 2 x.
- icebosss
- Začátečník

-
vidíš to 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Proč hledat servery v browseru, když se všude hraje to samé? Na tohle je lepší nastavit si filtry (na region evropa) a používat Quick match, to tě zaručeně připojí vždy a bez čekání.
- keistown
- Žlutá karta

-
Jsem jedinej komu se zda ta grafika nic moc ? I na ultra ? Plus silenej tearing bez vsyncu, a 30fps s lagama, long live the SLI 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Me quick match nefunguje nic to nenajde.Nejhorsi je, ze mi spadne hra pokazdy kdyz se meni mapa..
- icebosss
- Začátečník

-
me padá samovolně od sebe, prostě do windows bez hlášky
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Po delsim zahrati to vypada dost na prd. Zbrane desne nepresny pokud clovek nelezi a podle me to cely bude nahravat kemperum. Je to porad stejny, jdu a najednou se jak ozralej svalim na zem ... aha to me jako nekdo zastrelil. Plna mapa lezicich lam co se v ty preplacany grafice skoro nedaj rozeznat od mrtvol, kemperi zalezli v zivych plotech kde je neni vubec videt, naprosto neni poznat odkud hrace kdo zasahl, proste jdes a svalis se. Pocit ze strelby desnej, pomalu nepoznam jestli strilim ja nebo typek vedle me. Tak to vidim ze zustanu u BC2, to se mi libilo uz v bete. Tohle by museli cely predelat aby to stalo za neco.
Pritom to, ceho se vsichni bali - narocnosti - problem neni. Staci trochu snizit par detailu a nemam problem aby mi to drzelo stalych 60FPS. Zato hratelnost...
Pritom to, ceho se vsichni bali - narocnosti - problem neni. Staci trochu snizit par detailu a nemam problem aby mi to drzelo stalych 60FPS. Zato hratelnost...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo neni to ono.
O ty preplacanosti sem uz psal.
Ve hre neni zadna normalni mapa to mi taky dost vadi.
Hral sem tu mapu pru 64lidi a stejne to neni snad ani polovicni velikost proti mapam z BF2.Tam byli opravdu giganticky mapy.
Vypada to na epic fail hru...
Ovladani letadel hruza...
Btw ta mapa pro 64lidi neni ani 1/10 z map pro BF2 no comment..
Ja asi fakt zrusim predobjednavku.
O ty preplacanosti sem uz psal.
Ve hre neni zadna normalni mapa to mi taky dost vadi.
Hral sem tu mapu pru 64lidi a stejne to neni snad ani polovicni velikost proti mapam z BF2.Tam byli opravdu giganticky mapy.
Vypada to na epic fail hru...
Ovladani letadel hruza...
Btw ta mapa pro 64lidi neni ani 1/10 z map pro BF2 no comment..
Ja asi fakt zrusim predobjednavku.
- icebosss
- Začátečník

-
však nějaký mapy z bf 2 tam budou, ty nejhranější v limitovaný edici
- Trewis
- Začátečník

-
Hral sem zatim len to Metro a da sa celkom aj ta hrat grafika pekna. Nvm ale ta preplacanost tej mapy prva som tiez nevedel kde kam a odkial ma dostali ale uz to nieje take proste novi engine. Dokonca na mojem PC to slape celkom dobre. Len by som chcel skusit ten conquest ale je tam stale plno.Ja sem spokojny trochu vicej sem cekal ale neni to pro mna zadny fail len ty bugi ale to sa doladi 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale urcite zmenseny....icebosss píše:však nějaký mapy z bf 2 tam budou, ty nejhranější v limitovaný edici
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Vždyť i Caspian Border je podle DICE jedna z těch "menších". Ty největší budou až v plný, přece nepředhodí plebsu všechno co mají.
Kruci pochopte že je to Beta, jak vzhledem (chybí Hi-res textury, Hi-poly modely a další tuna věcí), tak po stránce hratelnosti a bugů. Docela mě udivuje, že tu někdo stále prohlašuje jaký je to "fail", když zatím nahrál jen pár hodin první revize Beta verze
Kruci pochopte že je to Beta, jak vzhledem (chybí Hi-res textury, Hi-poly modely a další tuna věcí), tak po stránce hratelnosti a bugů. Docela mě udivuje, že tu někdo stále prohlašuje jaký je to "fail", když zatím nahrál jen pár hodin první revize Beta verze
- Nerboard
- Začátečník

-
Tak som to skusil a grafika je dobra. Akurat sa mi nepacia tie nove ovladace 285... s nimi mi to ide na ultra 4x mass vonku v parku 39-50 a na starych 280,52 mi to islo vzdy 50+ takze to este raz otestujem. (momentalne stahujem ovladace)
HEAD: sniperi su OP? lol si robis srandu sak ten glint vidis z jedneho konca tunela na druhy...
Inac k hre samotnej: dlho som to nehral no feeling BF tam je. Pockam si kym odomknu ten conquest a potom by malo zacat prave peklo no rush hodnotim zatial pozitivne. Akurat mi tam chyba ten fixnuty 3D spoting a commo rose + killcam dufam ze nebude vo full verzii. Zbrane su dost presne a dost silne, treba postupovat dopredu pomaly a opatrne a nie rushovat a bezat cez velku luku kde sa nieje kde schovat to potom mate jasne ze budete zrat hlinu. Zvukova stranka je uzasna akurat mam jeden problem s VSync... proste nefunguje obraz sa stale roztrhava.
HEAD: sniperi su OP? lol si robis srandu sak ten glint vidis z jedneho konca tunela na druhy...
Inac k hre samotnej: dlho som to nehral no feeling BF tam je. Pockam si kym odomknu ten conquest a potom by malo zacat prave peklo no rush hodnotim zatial pozitivne. Akurat mi tam chyba ten fixnuty 3D spoting a commo rose + killcam dufam ze nebude vo full verzii. Zbrane su dost presne a dost silne, treba postupovat dopredu pomaly a opatrne a nie rushovat a bezat cez velku luku kde sa nieje kde schovat to potom mate jasne ze budete zrat hlinu. Zvukova stranka je uzasna akurat mam jeden problem s VSync... proste nefunguje obraz sa stale roztrhava.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Konečně BF fan, který dokáže vidět i kvality pod bugy Beta verze a neumí jen lamentovat 
Taky mi chvíly dalo, než jsem z BFBC2 zase přesedlal na styl hraní opravdového Battlefieldu, ale po 4h nahraného času jsem zase ve svém živlu. Hlavně nespěchat, ticketů je dost a rozvážnější postup a kooperace dělají zázraky
Taky mi chvíly dalo, než jsem z BFBC2 zase přesedlal na styl hraní opravdového Battlefieldu, ale po 4h nahraného času jsem zase ve svém živlu. Hlavně nespěchat, ticketů je dost a rozvážnější postup a kooperace dělají zázraky
- Wiruz
- Pokročilý

jsem jedinej komu nejde prenastavit W A S D na sipky (ano bohuzel jsem sipkotoc a menit to uz nehodlam) nebo vam to nekomu jde? Uz tak jsem tragickej a jeste kdyz mam valcit s klavesama = valici se mrtvola
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nejsi sám, zatím to nejde.