Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od HEAD »

Daj se z letadel nak strilet rakety a nebo bomby?
Nemuzu najit tlaciko na ciklovani zbrani jako u Bf2 tam se to delalo F.
Naposledy upravil(a) HEAD dne čtv 29. zář 2011, 21:43, celkem upraveno 1 x.
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Tákže abych to shrnul po hodině hraní....
1. Postavičky vidím nemám s tím problém, v metru je to OK, venku je to horší.
2. Jde vám zapnout ve hře motion blur ? Vždycky když dam ON a dam použít a mrknu zase do nastavení je OFF, přitom se ale hra rozmazává.
3. Hra je dost náročná na GPU paměť. Mám 8800GTX a zkoušel jsem při 1024*768 na high detaily 750MB RAM pryč.
4. Co se týče střílení nemůžu si stěžovat u mě dobrý.
5. Zatím největší chyba je při chození vlevo/vpravo neuvěřitelný shuttering.... :( I při low detailech na 50+ FPS je to nehorázně vidět. Jsem sám nebo to máte stejný ??
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

ad 2) Mám ho radši vypnutý, ale když ho chci zapnout, musím restartovat hru ale potom drží.
ad 5) S tím jsem se zatím nesetkal. Mimochodem, ten jev se nazývá stuttering.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Nerboard píše:Zvukova stranka je uzasna akurat mam jeden problem s VSync... proste nefunguje obraz sa stale roztrhava.
tearing s vsync (nefaka) tearing bez vsync, tearing s jednou grf, tearing s dvema grf ... takze pro me bohuzel nehratelny :(
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

tak hosani..idem to ako po masle..od 40 do 70..priemerne 55..
nastavenie ako mi dala hra vsetko high,textury ultra..1920*1200 ;-)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Me teda prebindoval klavesy slo, taky jsem si to dal z WSAD pekne na sipky :D Akorat se nedaji nastavit tlacitka na mysi
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

@rbclass: Jaký máš ID na Battlelogu? Že bych si tě přidal :) Já jsem tam vedený jako KrteCZeq.

@Baneshee: Je v tom nějaký fígl, nebo jak se ti to povedlo?
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

si te pridam krtku, Cr4shd0wn
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Baneshee píše:Me teda prebindoval klavesy slo, taky jsem si to dal z WSAD pekne na sipky :D Akorat se nedaji nastavit tlacitka na mysi
taky by me zajimalo jaky figl jsi pouzil, mam PS2 klavesnici a hazi mi to nedefinovatelnou klavesu a pritom v menu sipky funguji...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

HEAD píše:Jo neni to ono.
O ty preplacanosti sem uz psal.
Ve hre neni zadna normalni mapa to mi taky dost vadi.
Hral sem tu mapu pru 64lidi a stejne to neni snad ani polovicni velikost proti mapam z BF2.Tam byli opravdu giganticky mapy.
Vypada to na epic fail hru...

Ovladani letadel hruza...

Btw ta mapa pro 64lidi neni ani 1/10 z map pro BF2 no comment..
Ja asi fakt zrusim predobjednavku.
Tak teda
Před 14 dny jsem znovu postavil kompa
koupil BF 2BC, jsem nadšenej.
Natěšenej objednal trojku, teď ji deset minut hrál.
Za A: 6850ka s tím má co dělat
za B: podle mě navoněná vopičárna...
taky to zruším
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

sprovoznil někdo voice komunikaci? :D
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

No tak som to znova otestoval s 280,52 drivermi a fakt mam viac FPS ako s tymi BF3 beta 285... sice to nieje nejaky MEGA rozdiel ale je to riadny paradox. Akurat ze vzdy pred spustenim mi to hadze error ze moje drivery su old...s 280 mam average tych 50+- a 285 45+-.

k bete: nasiel som uz celkom dost bugov, myslel som ze ich tam tolko nebude kedze je to sice len beta ale take zakladne bugy uz mohli mat vychytane od alphy. nefunkcnost aim down sights niekedy je dost zavazne, potom mensie bugy - modra obrazovka (ked ste v menu a spawnete sa atd... mate modry filter), odpajanie od servrov, iny hraci vas mozu posuvat (aj ked neviem ci to je bug alebo nie no niekedy je to dost neprijemne), preblikavanie obrazovky no najviac ma tam stve ten tearing a nefunkcnost vsync. v BC2 vsync fungovala paradne no mam pocit ze tie novsie hry to maju dost odflaknute.. vsync v metre 2033 tiez odflaknuta musel som to vynutit cez d3dioverrider.

este k hre: hral som to teda trochu viac a napriek negativam hore prevladaju pozitiva. nemozem sa dockat conquestu a vozidiel. battlelogu som sa obaval no je to lepsie ako ingame browser a kupodivu rychlejsie len mi tam chyba viac filtrov. hlavne sa mi pacia zbrane... neviem ako to urobili ale kazda zbran ma iny feeling aspon pre mna. animacie su skvele a vidim si nohy!!! :D
este stale som uchvateny grafickou strankou. podla videi z youtube sa mi zdalo ze kontrast je strasne prepaleny ale v hre to je podla mna dokonale. farby su krasne zive, nie vyblednute.
no inac ked chcete tak si ma pridajte na battlelogu - frajerik . tesim sa na plnu verziu
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nekupoval by som to :/
Zatiaľ:
Grafika podobná ako v Crysis 2, len zatiaľ o dosť horšia (predsalen je to beta).
Preblikáva obraz, blbnú textúry etc.
Na streľbu, pohyby atď. sa nesťažujem
Zatiaľ som nenašiel kde je health bar + by som zvýraznil efekty pri zranení sa
Inak, zatiaľ je tam chaos, každý len strieľa po nepriateľovi a pobehúva kade tade, nik nevie čo sa deje ...
Na náročnosť sa nesťažujem, FHD + všetko na High bez AA a naprosto plynulé, ani raz mi nekleslo FPS až tak, že by som si toho vôbec všimnul resp. by mi to vadilo (a to je to hlavné, nie tam si merať kto má viac FPS alebo dačo iné ...)
A potvrdzujem, na sniperku nič nemá, bohužiaľ. Skóre 22 kills a 3 deaths hovorí za všetko ...

Inak pochybujem, že do toho pojdem. Crysis 2 MP bola oveľa väčšia zábava ...

//Jo a mám nejaké prastaré drivery, takže s novými to pojde ešte lepšie. Optimalizácia n1
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Krteq píše:@rbclass: Jaký máš ID na Battlelogu? .
13797913
to mi tak vymyslel debilny Origin..hravat to ale nejdem,,mam strasne rozdrbany net..1skeundove ping dropy atd..
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

přidejte si mě někdo Cr4shd0wn, můžem zapařit a pokecat po skypu nebo tak.. ten battlelog voice nefakčí, aspoň co jsem z Krtkem tkoušel
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Co zkusit v sobotu odpoledne nějaký ten match? Našlo by se pár zájemců? Domluvíme se přes battlelog, ať tu nespamujem vlákno.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jo klidně sem pro, můžem založit jednu squadu a pořádně si teamově zahrát
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Pripájam sa, nick Zarrick19, keby dačo :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Přidejte si mě, nebo něco.. :) "HentaiRush"

Každopádně, já nutně potřebuju nový železo, neboť se mi to občas solidně trhá i na low.. :)
Wannabe dickface... :]
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Vsync vynutit v ovladacich
Textury Ultra, zbytek medium AA vypnuto, Aniso asi 4x a to posledni je HBAO

nejakym zazrakem se to rozjelo na 60 fps a tearuje to trochu min, tzn low nastaveni je asi zabugovany
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“