Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
Ty bindy mi jdou normalne, zadnej trik, akorat se tam po zmene prvni klavesy musim posovat sipkama, protoze mys zahadne zmizi

Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Wiruz
- Pokročilý

mys mi zmizi taky, ale jakmile tam dam sipku, tak to hodi nedefinovatelne tlacitko, mas PS2 ci USB klavesnici?
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- ŠakaL
- Začátečník

Hardcore mod se v bete asi hrat neda co?
Jinak optimalizace nevim no,mam sice jen dvou jadro s sitovou grafikou ,ale BC2 sem hral s gtx275 na high a na vsech mapach naprosto plynule i v tech nejvetsich bitkach.Takze s tim bych to moc nesrovnaval.
Hold tahle hra bude chtit poradnej hardware
Jinak je to hezky zabugovany,na mape metro se mi na nejakech mistech trepe obraz,a pred zacatkem novy hry to obcas spadne, bez hlasky.
Kde stahnu ty 11.10 catalysty ,na ofiko strankach je jen 11.9
Jinak optimalizace nevim no,mam sice jen dvou jadro s sitovou grafikou ,ale BC2 sem hral s gtx275 na high a na vsech mapach naprosto plynule i v tech nejvetsich bitkach.Takze s tim bych to moc nesrovnaval.
Hold tahle hra bude chtit poradnej hardware
Jinak je to hezky zabugovany,na mape metro se mi na nejakech mistech trepe obraz,a pred zacatkem novy hry to obcas spadne, bez hlasky.
Kde stahnu ty 11.10 catalysty ,na ofiko strankach je jen 11.9
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- icebosss
- Začátečník

-
v sekci graficke karty/ovladace
- xtron
- Začátečník

no jsem zvědavý na ostatní mapy a hlavně na finální verzi hry. metro mě teda moc nechytlo
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
metro veru nič moc ale caspian border to sa nedá porovnávať 
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- icebosss
- Začátečník

-
ale jo metro jde, dobrý pro brokádu, si t s ní krajím masakrézně, ted skore 50 ku 21 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
AMD Catalyst 11.10 Preview (BF3 Driver) Win 7 - x86/x64ŠakaL píše:Kde stahnu ty 11.10 catalysty ,na ofiko strankach je jen 11.9
- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyzerá to dobre ale som zvedavý ako to chcú za mesiac dokončiť, keď tam je ešte toľko bugov. A malo by to byť menej camper friendly.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to po ránu chvilku zase hrál.
Byl jsem třetí v týmu(nejsem tak dobrej, to ostatní byli tak špatní) a nakonec se mě to i trošku na tý 6850ce hejbe, ale mám z tohho takovej všelijakej pocit...
V BF 2 BC tu válku prostě cejtim jinak.
Ty zvuky okolo mě přijdou takový realističtější....
Tady mě zvuk zbraní připadá jak když kočka štěká
Tady je to takový navoněný, grafika hezká, když skáču, dávám nohy přez sebe a tak, ale prostě ten zážitek ve mě není takovej jak z BC ....
Je to grafika alá Crysis, ale tam člověk čeká ty technologie, tady drsnou hrubou válku, ne hezky zelenou trávu...
Byl jsem třetí v týmu(nejsem tak dobrej, to ostatní byli tak špatní) a nakonec se mě to i trošku na tý 6850ce hejbe, ale mám z tohho takovej všelijakej pocit...
V BF 2 BC tu válku prostě cejtim jinak.
Ty zvuky okolo mě přijdou takový realističtější....
Tady mě zvuk zbraní připadá jak když kočka štěká
Tady je to takový navoněný, grafika hezká, když skáču, dávám nohy přez sebe a tak, ale prostě ten zážitek ve mě není takovej jak z BC ....
Je to grafika alá Crysis, ale tam člověk čeká ty technologie, tady drsnou hrubou válku, ne hezky zelenou trávu...
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dojmy z bety (Metro rush)-
min akcni nez bfbc2, nejde bezhlave rushovat, ale je nutno postupovat opatrne a pokud mozno spolupracovat
mapa celkem mala ale na rush dostacujici, imo celkem dobre navrzena co se tyce moznosti postupu pro utocniky a kryti pro obrance
zvuky super, zbrane dost vyrazne "kopou", bez mireni netrefite ani stodolu
sniperi sou otravny ale op bych je neoznacil, dost pomaha ten "odlesk" z optiky
na battlelog a spousteni z prohlizece sem si musel chvilku zvykat, ale ted uz mi to ani moc nevadi :p
trvalo mi par hodin nez sem se do toho dostal (i kdyz to uz je mozna vekem :p), nechapu lidi co to odsuzujou po par odehranejch hrach (ze zacatku jsem taky dostaval na prdel, ale je to o tom poznat tu mapu atd, zasveceni vedi...)
co se tyka grafiky na i5 2500k, 8gb ram a 560ti to v 1080i 2xaa 16xaf na high jede cca 30-50fps venku a 50+ uvnitr, pouzivam ty beta ovladace. (nastaveni ultra je v bete nefunkcni)
Mel jsem obrovsky problemy s padanim klienta, spadlo to nahodne kazdejch 5-20 minut (zcernala obrazovka a klient nereagoval, musel jsem to rucne sestrelit). Pomohl upgrade biosu grafiky a manualni nastaveni otacek pri zatezi na grafice, kdyby s tim mel nekdo podobnej problem zkuste to (na ea forech si na padani stezuje dost lidi)
jinak z bugu me snad nejvic stve propadavani texturou na zacatku v parku pri plazeni/kleceni, na nekterejch mistech se to stava 100%, snad to opravej
min akcni nez bfbc2, nejde bezhlave rushovat, ale je nutno postupovat opatrne a pokud mozno spolupracovat
mapa celkem mala ale na rush dostacujici, imo celkem dobre navrzena co se tyce moznosti postupu pro utocniky a kryti pro obrance
zvuky super, zbrane dost vyrazne "kopou", bez mireni netrefite ani stodolu
sniperi sou otravny ale op bych je neoznacil, dost pomaha ten "odlesk" z optiky
na battlelog a spousteni z prohlizece sem si musel chvilku zvykat, ale ted uz mi to ani moc nevadi :p
trvalo mi par hodin nez sem se do toho dostal (i kdyz to uz je mozna vekem :p), nechapu lidi co to odsuzujou po par odehranejch hrach (ze zacatku jsem taky dostaval na prdel, ale je to o tom poznat tu mapu atd, zasveceni vedi...)
co se tyka grafiky na i5 2500k, 8gb ram a 560ti to v 1080i 2xaa 16xaf na high jede cca 30-50fps venku a 50+ uvnitr, pouzivam ty beta ovladace. (nastaveni ultra je v bete nefunkcni)
Mel jsem obrovsky problemy s padanim klienta, spadlo to nahodne kazdejch 5-20 minut (zcernala obrazovka a klient nereagoval, musel jsem to rucne sestrelit). Pomohl upgrade biosu grafiky a manualni nastaveni otacek pri zatezi na grafice, kdyby s tim mel nekdo podobnej problem zkuste to (na ea forech si na padani stezuje dost lidi)
jinak z bugu me snad nejvic stve propadavani texturou na zacatku v parku pri plazeni/kleceni, na nekterejch mistech se to stava 100%, snad to opravej
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musím říct, že asi po dvou hodinách jsem to naštvaně vypl a šel radši hrát Bad Company 2...
Hra mi přijde ve stavu Alphy, celý se to tak divně cuká, jako kdyby se zobrazoval každej druhej frame, a přesně jak tu někdo psal, modely vojáků se občas jakoby doobjevujou, proskakujou textury atd. Navíc to celý vypadá jak Stalker v nízkym rozlišení (tzn.extrémně hrubě).
Určitě něco dělá moje slabá grafika (GF 9600GT Silent), na druhou stranu, spousta lidí píše, jak to "slušně běhá" na 8800... Dělám něco špatně? Přijde mi, že rozlišení je mnohem nižší, ale hra ukazuje 1440*900, který používám všude (na 19''). I detaily jsem změnil z low na med a žádnou změnu jsem nepozoroval.
Hra mi přijde ve stavu Alphy, celý se to tak divně cuká, jako kdyby se zobrazoval každej druhej frame, a přesně jak tu někdo psal, modely vojáků se občas jakoby doobjevujou, proskakujou textury atd. Navíc to celý vypadá jak Stalker v nízkym rozlišení (tzn.extrémně hrubě).
Určitě něco dělá moje slabá grafika (GF 9600GT Silent), na druhou stranu, spousta lidí píše, jak to "slušně běhá" na 8800... Dělám něco špatně? Přijde mi, že rozlišení je mnohem nižší, ale hra ukazuje 1440*900, který používám všude (na 19''). I detaily jsem změnil z low na med a žádnou změnu jsem nepozoroval.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak hrál jsem to no a musím říct docela mě to baví. Grafika zatím nic moc ,ale je to BETA že.
Jinak mapa METRO mě bavila zatím nejvíc tam se mi totiž dařilo ve střelbě ,ale hrát venku mezi křovím to je pocuc. Od začátku jsem tam totiž neušel ani pár metrů a už jsem měl kulku v sobě. V tom metru je to prostě krása snad bude více takových map.
Jinak mapa METRO mě bavila zatím nejvíc tam se mi totiž dařilo ve střelbě ,ale hrát venku mezi křovím to je pocuc. Od začátku jsem tam totiž neušel ani pár metrů a už jsem měl kulku v sobě. V tom metru je to prostě krása snad bude více takových map.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Talbot
- Začátečník

-
MECA ako je to teda s tym nastavenim na ULTRA,ked pises ze je v bete nefunkcne???
CPU SB i5-2500K@OC4,7Ghz/Scythe Mugen MB ASUS P8P67 Pro RAM Kingston HyperX 4 x 2048 MB RAM 1600 MHz VGA EVGA GTX 970 ZDROJ Fortron Hyper 700 W HDD Hitachi 320GB , WDC 320GB Audio Creative Fatal1ty USB Gaming Headset HS-1000 LCD Benq 24 LED LCD G2420HDBL Ostatné Joy letecký set Saitek X52 / Saitek Pro Flight Rudder Pedals + Trackir 5
- Hlavson
- Začátečník

S tou "hrubostí" mám stejný pocit. Dokonce i s AA venku jak jsou ty stromy je ten jev docela hodně vidět. A s tím cukáním nejsi sám, dělá mi to taky.... btw zkuste si najít nějaké klidné místo na mapě, zaměřit se na nějaký objekt cca 2m a choďte okolo něj vlevo/vpravo a přitom miřte pořád na stejné místo. Škube to jak pra*e.
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hlavson píše:S tou "hrubostí" mám stejný pocit. Dokonce i s AA venku jak jsou ty stromy je ten jev docela hodně vidět. A s tím cukáním nejsi sám, dělá mi to taky.... btw zkuste si najít nějaké klidné místo na mapě, zaměřit se na nějaký objekt cca 2m a choďte okolo něj vlevo/vpravo a přitom miřte pořád na stejné místo. Škube to jak pra*e.
jj přesně tak, to samý registruju i já. A upřímně z grafiky jsem tak trochu na rozpacích, furt nevím co mi tam chybí nebo vadí.....neni to úplně to co jsem čekal (ale chápu že to je beta a je to ořezaný)
- icebosss
- Začátečník

-
taky se vám stane že po začátku kola se vám uplne sekne postava a nejde ani klavesnice? nedostanete se do menu, nejde se hýbat nic..
- mouldy
- Pokročilý

Ktery ovladace jsou na BF3 Beta lepsi 11.9 nebo 11.10 preview?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím já to hraji zatím na dosavadním NB takže to běží v 1600*900 kolem 25FPS na ovladačích 11.9. 11.10 by měly být lepší ,ale bohužel mi nejdou nainstalovat.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne mě to jede naprosto bezproblémově, až na ty chyby v grafice si nemůžu stěžovat na žádnej problémicebosss píše:taky se vám stane že po začátku kola se vám uplne sekne postava a nejde ani klavesnice? nedostanete se do menu, nejde se hýbat nic..