Problém s plochou a ukládáním souborů
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Domingster
- Nováček
-
Problém s plochou a ukládáním souborů
Zdravím. Po poslední aktualizaci od microsotu se mi vždy po zapnutí notebooku načte nová plocha. A na disku C se mi ve složce User vytváří nové složky s názvy TEMP a jméno notebooku. Už nevím co s tím. Mám Windows 7 64 Bit. Horší je, že když dám něco na tu novou plochu, tak po dalším zapnutí, to tam už není, a není to nikde. Takto jsem přišel asi o 30 GB hudby. Zkoušel jsem vrátit systém do stavu před aktualizací, ale nepomohlo to. Také jsem zkoušel aktualizace instalovat znova, ale ani to nepomohlo. Netuším co s tím. Navíc teď když nainstaluji nějaký program, tak v notebooku po dalším zapnutí už není. Prosím nevíte někdo co s tím?
- edge-master
- Začátečník
-
Re: Problém s plochou a ukládáním souborů
pokud se ti pouze vytvařeji nove profily:
Stačí přímo pod uživatelem otevřít regedit a pod klíčem
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
naleznete SID klíče všech profilů. Stačí najít ten, ve kterém je ProfileImagePath s danou špatnou cestou k profilu a přepsat na původní cestu.
Po znovupřihlášení uživatele se načte již původní profil.
co se druhe casti tveho problemu tyce, to ti neporadim. ale vypada to, ze se system neustale vraci k posledni zname funkcni konfiguraci.
Stačí přímo pod uživatelem otevřít regedit a pod klíčem
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList
naleznete SID klíče všech profilů. Stačí najít ten, ve kterém je ProfileImagePath s danou špatnou cestou k profilu a přepsat na původní cestu.
Po znovupřihlášení uživatele se načte již původní profil.
co se druhe casti tveho problemu tyce, to ti neporadim. ale vypada to, ze se system neustale vraci k posledni zname funkcni konfiguraci.