Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
semmtex
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou

Re: Battlefield 3

Příspěvek od semmtex »

Mě se to docela líbí. Zbraně a pohyb super. Jaksi mě chybí klasicky menu. Zejmena cast v metru je fakt dobra. Bezi na GT555M (1366x768) na low kolem 30-40fps. Na cpu to naročny moc neni.
Celkove se tesim,je to zabugovany ale je to beta.
PS: Ta baterka je strasna k###a :-D
PPS: prisel ste někdo jak se da zalozit a pripojit do squady?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

semmtex píše:PPS: prisel ste někdo jak se da zalozit a pripojit do squady?
Ne, ten squad management tam není snad žádnej :(
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Krteq píše:
semmtex píše:PPS: prisel ste někdo jak se da zalozit a pripojit do squady?
Ne, ten squad management tam není snad žádnej :(

přesně tak, nic takovýho tam neni, jen připojit do jakéhosi squadu ani nevíš kdo v něm je. Doufám, že s tim něco udělaj :x
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jako ty snipy už mě pomalu ale jistě začínají s***, každý malý děcko je tam ve křoví se snipou celé kolo se nehnou i kdyz maji rushovat a na jednu ránu jdu žrát hlínu
frantus
Nováček
Nováček

Příspěvek od frantus »

Zdravím, mam takovej problem, po nainstalování originu a stažení BF3 dam play dostanu se do prohlížeče nainstaloval jsem plugin a když si vyberu server a dam join game tak se mi v levým spodním rohu začne psát joining game. Origin napíše že spouští BF3 a nic se nespustí a v prohlížeči se dál točí joining game. Nevim čim to může být. Díky.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

někde psali, že se bude muset updatovat ten plugin, kterej tuhle chybu opraví... na nějakým forku sem to četl
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

sry za ot,ale kde najdu aktualni bios na moji starickou grafiku.Hra mi furt pada tak to chci zkusit
dik za radu
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak teda, tie spešl BF3 ovládače mi teda riadne znížili FPS :cry:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

ŠakaL píše:sry za ot,ale kde najdu aktualni bios na moji starickou grafiku.Hra mi furt pada tak to chci zkusit
dik za radu
nez bios bych pouzil specialni ovladace primo pro battlefield, problem v biosu by zpusoboval problemy i v jinych hrach / programech...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Wiruz : 11.10 drivery mam.Nepomohlo... naopak se mi zda ze to jde o trochu hur (nez 11.9).FPS sem nemeril.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Ku*va ku*va ku*va - ráno vidim v práci přes 20 serverů s Caspian border, odpoledne zero belo. Jdu hrát Bad Company
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak jestli mas ovladace tak by to melo bejt OK ze strany SW, az na to ze beta proste pada, nekdy jedu hodku fpoho a jindy mi to padne 3x za sebou nebo to vubec nenabehne a zustane blackscreen pri loadingu... ale hold je to beta
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Graficky by pomenovanie beta aj sedelo, ale technicky ... blikanie, blbnúce modely, bugy bugy bugy ... technicky skôr alpha.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
balaam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od balaam »

Jojo, technicky je ta hra dost nedokonalá... Jinak co se gameplaye týče, překvapila mě. Je zábavnější, než jsem původně čekal, byť stále nevím, jestli to ospravedlní vyhozenou tisícovku.
Desktop: CPU:Intel Core i7 920, MB: Asus Sabertooth X58, GK: Sapphire AMD R9 270X 2GB, 12GB RAM, 1.7TBHDD, Zdroj: Corsair GS800 - 800W, Win. 8 Professional 64b. NAS: WD 2TB.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hm takze tu mapu pro 64lidi vypli a nechali tam tu traparnu metro bez vozidel?
Dalsi fail.

Nevim hral sem Bf2 uz od Mp dema tehdy.V tom MP demu byla kompletni mapa gulf of oman s veskerou technikou a clovek si to aspon moch vyzkouset.
Bf2 sem hral az donedavna a je to pro me nejlespi MP hra vubec.

Z bf3 sem tezce zklamanej.Letadla se chovaj katastroficky a stejne tak heliny.Nechapu proc tam nemohli nechat stejny ovladani jako v Bf2?Ted se s tim neda proste litat.

A v bf3 daj takovou pidi mapicku metro.

Doufam, ze to zmenej do plny, ale tezko prekopaj celej letovej model za mesic... :(
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

se na to v*seru kazdejch 10 minut to spadne, dementi
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Video, ktery porovnava letadla v bf2 vs bf3.
http://www.youtube.com/watch?v=jiUk44kXOw0
Proste hyper d****ce to co je ted v bf3 za letovej model..
A kdo si nevsim, tak ta mapa v bf3 je tak 20x mensi jak wake islands v bf2.
Sem zvedavej jak bude velkej ten remake pro bf3..Ale tezko 20x vetsi..

A ta prehlednost v Bf2-krasna minimapa, kde jasne vite kde ste.
v bf3 zadna poradna minimapa neni..
Dalsi fail.

Letadla sou strasne pomaly proti Bf2(hlavne kvuli malim mapam) a co sem cet na ofic foru nemaj bomby(ty se musej teprve odemknout) a ten jejich kanon je silene slabej...
Jestli nezamakaj jako kone, tak pro me(jako skalniho fanouska BF2) bude bf3 super fail
Naposledy upravil(a) HEAD dne pát 30. zář 2011, 20:55, celkem upraveno 1 x.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

jo a jinak, ovladače ty nové a staré jsou výkonově nastejnou, co jsem tak zběžně měřil, nějaký větší rozdíl tam není... amd holt museli vydat ovladače, který májí v názvu boost BF3, jinak by byli za debily, když invidia tu čaruje s 30% boostem :D
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Myslíš ten boost na GTX 570 v 2560x1600 o 38%... tedy z 10FPS na 14FPS? :)
* Performance measured vs. GeForce 285.27 driver on GeForce GTX 570 at 2650x1600 (DX11).
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

aha :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“