Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Battlefield 3

Příspěvek od rbclass »

HEAD píše: Jestli nezamakaj jako kone, tak pro me(jako skalniho fanouska BF2) bude bf3 super fail
a co si chcel bf2 v next gen grafike a v inych lokaciach ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Stacila by next gen grafika+ znicitelny prostredi.Pak naky ty odemikaci veci jako budou v Bf3(zbrane atd.)
Myslim, ze by to takhle chtela vetsina BF2 fandu.Ja tam proste porad cejtim 90% z BC2 + jen pridali letadla.Skoro nic z Bf2.
A ne to cely prekopat a znicit.

Bf2 je skoro dokonaly.Na dnesni pomery obrovsky mapy a nejlepsi hratelnost.
Ale pockam na plnou verzi i kdyz prestavam verit.
winter.ondra
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od winter.ondra »

Tak po par hodinach hrani to hodnotim velmi kladne :) Kdyz pominu brouky, tak mi vsechno sedi. Grafika paradni, pocit ze strelby moc peknej a i ta mapa mi prijde na Rush dobre postavena. Opet je to jen o lidech, jaka ta hra je....kdyz vidim v Rushi utocici tym slozeny ze snipu, tak se musim smat :-D Ono mi to cely prijde spis jak BC2 verze 2.0, ale to mi teda vubec nevadi.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Taky jsem to zkusil, furt stejnej stereotyp střílečky v MP...letadla vozy ani nic takovýho sem tam neviděl protože se furt hraje ta velká mapa v parku s tim metrem v podzemí pak...grafika je zajímavá, někde docela realistická ale někde je lepší Crysis 2, takže žádný ohromení, natože to jede na GTX470 SLi 60FPS na plno v 1680x1050.
Zvlášť textury těch pampelišek nebo co to tam je na tý zemi v tom parku sou legrační, jinak někde fakt pěkný momentky grafiky kdy to vypadá jak z filmu/reálu, jinak mě to zaujalo úplně stejně, jako 4-5let starý Call of Duty 4.

BFBC2 sem v MP nehrál, ale podle toho co píšete, je to něco jako Crysis Wars, obrovský mapy, helikoptéry, proudový letouny, auta, tanky, kanóny...Crysis Wars v módu Power Struggle vede, jestliže je BFBC2 tak nějaký takový, tak by hoši v BF3 měli něco udělat aby to bylo minimálně stejně dobrý jako BFBC2.

Jinak střílení se mi docela líbí i pohyb, barozdíl od call of duty je to více zaměřený na realitu, co mě ale momentálně nejvíc na tý hře zajímá, je grafika.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Ešte počkám na ďalší vývoj ale ak to bude mať bližšie k BC2 ako BF2 tak zruším predobjednávku.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Proč, není to naopak dobře, že to bude mít blíže k BFBC2?
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Ani ne...

V plné má být příkazová růžice, squad management, squad leadeři dostanou aspoň nějaké funkce z commandera atd.. Je to prostě jen BETA :roll:
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

mne ten štýl príde iný ako v bc2 ale 49 level za 32h a cca 3600killov sa mi zdá trošku fail ...
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

hra jako taková mě celkem baví, sice zatim jedna mapa, která je taková omezená, + dementní spoluhráči zajistěj to, že si neškrtnou defenderi, nebo attackeri. Doufám, ze za tech 28 dní stihnou tu obvroskou kupu bugů opravit, amohlo by to bejt fajn. Rozhodně největší fail na týhle hře je ale origin. To je taková pakárna to svět neviděl. Člověk má klienta, kterej při spuštění hry spustí browser a pak se ještě proklikávat tam. no hrůza. Taky mi dost chybí fronta na servery, ale třeba to do full verze hoděj.

Mimochodem caspian border servery běželi, ale byly všechny zaheslovaný
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to my víme že caspian servery bežely, dokonce jsme na nich někteří i hráli :)
vlado.sk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vlado.sk »

Origin je podla mna v pohode,mám cez neho Bttlefield .b.c.2 aj CRYSIS 2 a hry idú aj bez toho aby sa spúštal klient v steame to tak nieje.Akurát v hre B.3 sa spúšťa aj battlelog a to mi tiež dosť vadí.
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

sam_217 píše:Proč, není to naopak dobře, že to bude mít blíže k BFBC2?
Pre mňa nie, mám jedinú kúpenú hru a to je práve BF2, pretože ho hrávam dodnes a od BF3 som očakával, že to bude jej následovník. Chcem Conquest na veľkých otvorených mapách a nie Rush v blbom tunely. Mne by stačilo aby BF3 priniesol novú grafiku, nové mapy a vyváženosť, aby dobrý pilot nedával dole celý server, aby ma každú chvíľu nezastrelil neviditeľný sniper, aby ma dookola nedával dole tank z diaľky z ktorej ja nemám šancu ho niečim zničiť atd. Nepotrebujem aby ma hra povyšovala za každú somarinu a dávala mi umelý pocit úspechu. Ale asi nie som typ hráča na ktorého by sa zameriavali.
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

Vždyť i Caspian Border je podle DICE jedna z těch "menších". Ty největší budou až v plný, přece nepředhodí plebsu všechno co mají.

Kruci pochopte že je to Beta, jak vzhledem (chybí Hi-res textury, Hi-poly modely a další tuna věcí), tak po stránce hratelnosti a bugů. Docela mě udivuje, že tu někdo stále prohlašuje jaký je to "fail", když zatím nahrál jen pár hodin první revize Beta verze :roll:
No hlavne aby to do konecny hry vystelovali. Podle me to budou zas opravovat jeste rok pul roku dopredu, jako ostatni BFka... Bad Company 2 je zabugovany jeste ted.

Jinak ten MATCH muzu dat s vama? Hodilo by se mi to az nekdy dyl odpoledne, kolem 6-7? Muj nick na Battlelogu DrzkaCZ.:)
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tí sniperi sú fakt otravní ... dúfam, že vo finálnej verzii bude obmedzenie 2-3 sniperi v jednom teamu
Zranenia tiež oničom, pochybujem, že by reálny vojak nepocítil zasiahnutie guľkou :D zatiaľ čo tu človek musí furt sledovať hp ...
Inak členovia squadov porozhadzovaní po celej mape, každý ide na vlastnú päsť, chaos proste.
Spotovanie enemákov tiež oničom. Snáď to za mesiac spravia.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

nezdá se vám, že ty baterky na oslňování jsou trochu přehnaný? Ve tmě v metru to beru, ale aby oslňovala na povrchu za slunného dne? :D
LipA
Nováček
Nováček

Příspěvek od LipA »

HEAD píše:Stacila by next gen grafika+ znicitelny prostredi.Pak naky ty odemikaci veci jako budou v Bf3(zbrane atd.)
Myslim, ze by to takhle chtela vetsina BF2 fandu.Ja tam proste porad cejtim 90% z BC2 + jen pridali letadla.Skoro nic z Bf2.
A ne to cely prekopat a znicit.

Bf2 je skoro dokonaly.Na dnesni pomery obrovsky mapy a nejlepsi hratelnost.
Ale pockam na plnou verzi i kdyz prestavam verit.
Presne, podle me jednoznacne zklamani roku. Nevim co tvurci vlastne zamysleli, realisticke to neni a na druhou stranu tomu chybi spad nebo akce. Moje penize utratim holt jinak :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Tak hlavne je to BETA ale build je urcite ALPHA kedze tam niesu opravene ani bugy z alphy a neviem preco by nedavali do bety como rose a fixnute veci... proste mali hotovu alphu tak to hodili open a maju vymalovane :D.
K tomu videu co tu niekto daval o stihackach tak len tolko: v BF3 to hral na gamepade nie? a DICE potvrdilo ze stihacky su RYCHLEJSIE ako v BF2 ale v tom traileri caspian border boli spomalene aby sa mohli urobit dobre zabery takze si tiez myslim ze to je ten isty build na ktorom sa robili videa.

Ale kto vie no, tie PR reci ale radsej budem dufat :)
edit// a BF2 ma daleko od dokonalej hry. Som fanusik aj dvojky ale spam at karkand, stihacky su OP, zalahnutie/vstavanie - plavanie... a kopa inych veci
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

sam_217 píše:natože to jede na GTX470 SLi 60FPS na plno v 1680x1050.
Neskusal si to s jednou 470GTX? Ak mozes skus, aby som vedel nacom som :) Popripade ci boli aj OC.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

ta rada ubrecenych komentaru jakej to je fail a proc me motivuje tu betu taky nejak odohnotit. ale prvne snad neurazim kdyz pekne po nasom ohodnotim lidi co maji jen plnou klavesnici stiznosti a ani netusi ze rvou do zdi.
bodejď byste neremcali když to máte zadarmo!.

takze zaprve jeto beta...neboli bude to zabugovane bude to padat a nebude to mit ani finalni balance a optimalizaci.
prvne reknu to negativni ceho jsem si vsim... na to ze to ma status beta.... jde fakticky o alfu a mam tuseni ze EA tlaci na vydani co nejdrive protoze spousta veci uplne chybi ci je v rannem stadiu. pocitam ze posledni dva mesice budou lidi z dice v praci i spat. aby na tom mohli delat furt. cekam ze plna verze vyjde a v den aktivace bude na nas cekat giga patch ktery od doby nez vylisovali dvd a rozeslali klice dice proste muselo udelat aby tam bylo co je slibeno.

a rad vyjadrim svuj udiv nad tim jak lidi rvou kvuli tomu ze to neni battlefield... tak za prvne.. ta mapa metro je bez techniky a je to rush.. to je proste jen jeden z typu hry. conquest je sice jadro battlefieldu ale ve hre je taky. takze reci ze to je super fail pro fandy battlefieldu je trosku mimo kdyz vetsina techle rvounu to ani neskusila.

brecet nad tim ze neco je moc silne nebo ze vrtulnik toci vrtuli o 30% neme nez v realu je mimo.. od reseni tohodle je beta a stejne litat budete jen tak rychle aby to bylo vybalancovane.. takze nikdy nepoletite tak rychle ze pesak s anti air was ani nestaci zamerit atp.

ted jedna neoverena informace.. caspian border by mel byt otevren vsem uz brzo. predtim dice davalo na forum heslo a sem tam to menilo aby kontrolovali pocet hracu snazicich se pripojit.
kazdopadne az na te mape jsem zjistil jak narocne to je.. ja uz nejsem hratelny. otevreny prostor na muj outdated hw zanechal stopy potupy.

pokud vam vadi ze noliferi uz maji rank 50 takze je to cele fail tak by mozna nevadilo vedet ze cele levelovani je v bete boostnute aby lidi mohli skouset vic unlocku.

a tech veci kvuli kterym se lidi vztekaji a jde defakto jen o jejich nevedomost je rada. pokud nektery z tech fail rvounu chce zrusit predprodej tak jen do toho.. nikomu tam chybet nebudete. ja jsem spokojen s tim ze jsem si betu mohl skusit. a vim ze tohle mi sedne. uz ted to ma dobrou podporu team worku byt sestavovani cety funguje jen na pul. teda presneji. dokazeme dat k sobe 3 lidi ale 4 to nepusti protoze beta. a kdyz si tu betu jdeme zahrat s par lidma spolecne tak to dokaze byt zabavne uz ted.
opravdu se zamyslete nad tim proc tu sakra brecite ... spousta tech vasich poznamek ma jednoduchou odpoved ale jste zaslepeni aroganci.
a byt developer tak si po takovem pocteni tu betu proste zavru jen pro zvane nez tam nechat fnukat lidi ktere to vlastne nezajima proc je neco tak ci onak a jak to bude v retailu.
a jeste jednou na zaver... tahle prevlecena alfa ma jeste hodne prace to go.... a vubec bych se nedivil kdyby za toho pulroku az to bude mit finalni podobu si to zacli kupovat i pan a pani vztekli protoze najednou to je OK.
s pozdravem.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Naprosto souhlasím, ale těm řvounům to prostě nevysvětlíš. Pro ně je to "fail" už z principu :roll:

Mimochodem, asi se mi povedlo zprovoznit In-Voice v Battlelogu, jen bych to potřeboval s někým otestovat. Nabízí se někdo?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“