Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od RiCK »

Ani mne sa nepripájal. Začať sťahovanie treba v browseru, hra sa potom stiahne cez Origin.

//pár strán dozadu
Naposledy upravil(a) RiCK dne sob 1. říj 2011, 17:26, celkem upraveno 1 x.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Hoď prosímtě odkaz
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Ani přes stránky originu to nejde, mají to teda pěkně doj*bané
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

*preťažené. Refreshuj to a raz to musí naskočiť (vlastná skúsenosť)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Možná to pojede večer, zkusím to pak
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Tak se s vama taky podelim o sve dojmy.

Métro

Neni to spatna mapa , jen se za chvili ohraje. Hra ma vyborny efekty a zvuky, vypada to dobre i kdyz mi taky ze zacatku delalo problemy si vsimnou vojaka na podlaze . Hodne zalezi na lidech jako v jinech MP gamesach, doufam ze ten squad dodelaj .

Caspian

Mel jsem moznost zkusit asi 10 min v patek brzy rano,1000x lepsi nez Métro .
Do letadla jsem se nedostal, byla tam fronta. Zkusil jsem 9K22 Tunguska a jako strelec v
mi-28 HAVOC , pripadalo mi ze to slo i lip , ne tak velky lagy .
proste uplne jinej zazitek ze hry :)

jaky jste tam kdo mel jaky bugy ?

u me :

blikajici textury, tmava obrazovka , modra obrazovka
obcas prestrane fungovat mireni prez pravy mysitko (musim prohodit zbrane)
uz se mi stalo ze jsem videl nepritele, kterej jako by mel oblecenej oblek predatora ( byl neviditelnej a prez nej byla textura zdi za nim :-D )
viditel jsem vojaka jak lezel na zemi jako by na spickach nohou a trup mel zdeformovanej (docela sranda)
po oziveni od medika jsem se nemohl hybat , musel jsem zpachat suicide
to lagovani je des , obcas te to vrati jakoby o 2m dozadu

to Weightlifter : tak chvilku vydrz , treba probiha nejaka udrzba .
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

jj, blikanie textúr, oranžová obrazovka, zdeformovaný model vojaka (mne zas pripomínal to hnedé čudo z HL2 :D ), killcam niekedy zajde aj za textúry, sekajúce mierenie (držím RMB ale mierenie sa niekedy zapína/vypína).
Inak rozdiel medzi Catalystmi 11.09 a 11.10 je naprosto obrovský :shock: S 11.9 som (ako už písal) nespozoroval ani najmenšie sekanie/trhanie. Za to s 11.10 sa mi to naprosto všade (aj tam kde nič nieje) trhá. Asi to boostne len HD6XXX
bk2601
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bk2601 »

Kdy bude ta mapa dostupná pro všechny ?
NTB: Dell Inspiron 7559 - CPU: Core i5 6300HQ ; RAM: 16 GB DDR4; GPU : GTX 960M 4GB; SSD: Samsung EVO 850 120GB
Phone: Samsung Galaxy Note9
Watch: Garmin Fenix 5
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

RiCK píše:*preťažené. Refreshuj to a raz to musí naskočiť (vlastná skúsenosť)
JJ většinou stačí se odhlásit (ale orogin nevypínat) a zase přihlásit.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

bk2601 píše:Kdy bude ta mapa dostupná pro všechny ?
Jestli myslíš Caspian Border tak to vypadá že už nebude. V každém případě sem si všimnul, že na fóru battlelogu lidi založili patici aby se mapa vrátila a docela tam hodně lidi spamují, aby se mapa vrátila do testování, i když byla plná bugů. Evidentně Metro lidem stejně jako mě nešmakuje.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Nedivim se, koridoru sme uz meli dost, je cas na zmenu
mouldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mouldy »

S CCC11,9 zadnej narust fps...
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Tak jsem zkusil zmenit ovladace z preview cat. 10.11. na offico 9.11 a rozdil tam v plynulosti je znat k lepsimu. Co tam na tech 10.11. je lepsiho nevim, mozna trochu min blikaj.

Jinak to lagovani je nahovn* , uz me to sere . :evil:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

mě to teda nelaguje, zkus zadat do filtru fakaheda nebo jak se to píše, to jsou český servery, sice odpad (dost českých hráčů takže děti za attackery kempící se sníperkou) ale máš tam nejnižší ping
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Jede někomu ta stránka kde se to stahuje? Mi to pořád nejde
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

mě origin normálně jede
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

To je tak na hov*o s těma programama, mi to ale nejde stáhnout ani z těch stránek. Ať s tím jdou do pr*ele
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Bude se i plna verze spoustet pres to webove rozhrani? Prijde mi to "trochu" neohrabane a pomale. Hlavne treba pri vyhledavani serveru atd...

Vubec nechapu jak to chteji za mesic vsechno odladit. Zatim nejhorsi co mi prislo je lagovani a posouvani lezicich mrtvol svevolne, clovek si mysli ze se plizi nepritel a ono ne...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No opravit to nestihnou za ten mesic.
Pokud teda do bety nedali zamerne nakej pul roku starej build a ten pul rok to uz opravujou..
Ja uz sem to psal, ze za ten mesic se proste nestihnou udelat zasadni veci v hratelnosti.
Proto me to taky tak stve a nechapu, proc se porad plno lidi odvolava na betu, kdyz plna je tu uz za dverma a za ten mesic proste nic nestihnou.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tak lagy a mrtvoly se spravit daji, to battlebook rozhrani asi taky, aby ukazovalo sloty co jsou prave ted ne naky random cisla

Optimalizace se bojim vic, vsync nebo fix nejakyho stutteru by mi pomohl, nv by mohla udelat ovladace co fungujou ne ten shit

Ale nejhorsi je asi squad system a to menu co tam neni, to je este konzolovitejsi nez port z konzole 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“