Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- siddhi
- Začátečník

-
Re: Battlefield 3
Mě osobně teda beta neoslovila a hru prozatím ani nebudu kupovat. Počkám si pár měsíců, stejně bude trvat než vychytají všechny problémy a potom si to možná koupím za nějaký již slušnější peníz. Nejvíc mě teda odrazují zasraní snipři a vůbec všichni campři, kteří dostali mocnou zbraň v podobě možnosti si lehnout (ikdyž teda naštěstí alespoň existuje šance je odhalit díky těm zábleskům od optiky).
Raději ty peníze teď vrazím do Rage, protože ID sotware si to přeci jen zaslouží více, než nenasytný megalomanský EA.
Raději ty peníze teď vrazím do Rage, protože ID sotware si to přeci jen zaslouží více, než nenasytný megalomanský EA.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to kempení tak s**e hrál jsem kolo, kde 90% hrajících kempilo, vo nicem...Jeltík píše:Každej tady řeší grafiku, která je fakt hezká, ale to, že je hratelnost příšerná tu nikdo nerozebírá... Nějaký blbý ranky a slavný upgrady jsou k ničemu, když je to nepřehledný jak prase a minimálně půlka lidí toho zneužívá, kempení v keřích a vagonech metra je fakt super...
Další věc je, kkdyž přijdeš na nějakej server kde mají všichni náhodou M249 tak dostaneš 1 hit a death, zatímco ty do něj AK střílíš běžně kolem 5 ran...
Musím dodat, že u hnusnýho starýho CS 1,6 se pořád bavím 100x víc.
- R0mi
- Začátečník

Na oficiálním blogu Battlefieldu se objevil seznam těch nejmarkantnějších změn, které studio provede díky zpětné vazbě z betaverze. Tady jsou alespoň některé:
- opraveno občasné padání hry během oživování
- opraven KillCam, kdy kamera ukazovala oblast pod mapou
- odstraněn respawn vedle mrtvých kolegů
- opraven bug, který příliš zvyšoval úron během střílení na pohybující se cíl
- zaměřovací kříže brokovnic byly změněny na tenčí a praktičtější
- dodatečný efekt obrazovky při nízkém zdraví přidán
- upravený systém medailí a hvězd
- vylepšený systém hodností
- odstraněn bug s dvojitým zaléháním postavy po sprintu
- vypilována stabilita snímků
- 3D ikonky důležitých objektů a cílů byly vylepšeny a nyní více odpovídají probíhající situaci
- odstraněn bug s mizející zbraní a zaměřovačem
- týmový seznam nyní ukazuje vybranou specializaci, VOIP aktivitu a mrtvé spolubojovníky
- nefunkční oblasti menu opraveny
Uvolněno bylo i nové video s názvem Welcome to the beta, které popisuje lákavé možnosti na bojišti.
- opraveno občasné padání hry během oživování
- opraven KillCam, kdy kamera ukazovala oblast pod mapou
- odstraněn respawn vedle mrtvých kolegů
- opraven bug, který příliš zvyšoval úron během střílení na pohybující se cíl
- zaměřovací kříže brokovnic byly změněny na tenčí a praktičtější
- dodatečný efekt obrazovky při nízkém zdraví přidán
- upravený systém medailí a hvězd
- vylepšený systém hodností
- odstraněn bug s dvojitým zaléháním postavy po sprintu
- vypilována stabilita snímků
- 3D ikonky důležitých objektů a cílů byly vylepšeny a nyní více odpovídají probíhající situaci
- odstraněn bug s mizející zbraní a zaměřovačem
- týmový seznam nyní ukazuje vybranou specializaci, VOIP aktivitu a mrtvé spolubojovníky
- nefunkční oblasti menu opraveny
Uvolněno bylo i nové video s názvem Welcome to the beta, které popisuje lákavé možnosti na bojišti.
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Ty si nikdy nehral BF2, ze? Ked tak places...siddhi píše:Mě osobně teda beta neoslovila a hru prozatím ani nebudu kupovat. Počkám si pár měsíců, stejně bude trvat než vychytají všechny problémy a potom si to možná koupím za nějaký již slušnější peníz. Nejvíc mě teda odrazují zasraní snipři a vůbec všichni campři, kteří dostali mocnou zbraň v podobě možnosti si lehnout (ikdyž teda naštěstí alespoň existuje šance je odhalit díky těm zábleskům od optiky).
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Podle toho co tu čtu, tak BF2 nehrála většina zdejších "křiklounů" 
- siddhi
- Začátečník

-
Právě že sem hrál komplet celou sérii. A bohužel počty sniprů a camprů se postupně zvyšuje úměrně s rostoucím zájmem o jednotlivé díly. Čím více hráčů, tím více malých děcek se sniperkama.Wuuduu píše:Ty si nikdy nehral BF2, ze? Ked tak places...siddhi píše:Mě osobně teda beta neoslovila a hru prozatím ani nebudu kupovat. Počkám si pár měsíců, stejně bude trvat než vychytají všechny problémy a potom si to možná koupím za nějaký již slušnější peníz. Nejvíc mě teda odrazují zasraní snipři a vůbec všichni campři, kteří dostali mocnou zbraň v podobě možnosti si lehnout (ikdyž teda naštěstí alespoň existuje šance je odhalit díky těm zábleskům od optiky).
Na mě už je to příliš.
- mikecv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak uz kaslu na betu , jestli neotevrou nejakou jinou mapu.
Po herni strance je hra dobra, ty chyby jsou zatim brutalalita.
Jdu blbnout zase v BC2
Po herni strance je hra dobra, ty chyby jsou zatim brutalalita.
Jdu blbnout zase v BC2
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
- Wiruz
- Pokročilý

Tak ja jsem jeden ze spokojenych, nerikam ze metro je super mapa ale zase uplne k zahozeni neni... jsem uplna lama a tak mam radost z kazdeho killu. Sniperi jsou des, ale kdyz si clovek da bacha, beha v pokleku, plazi se kolem zdi / krovin, tak se jim da vyhount, navic jejich odlesk optiky se neda prehlednout. Uvnitr jsou docela nahrani a souboj s M16 / AK74 s 4x optikou je rovnocenny.
Co se tyce hry a jeji odladenosti, obcas to padne, obcas to zatuhne (pak zamrzi ze clovek nedostane tu hodnost co si vystrilel na dane mape - 2x jsem dostal promoci lvl 3 a ted ji opet nemam
) ale jinak me to bavi a libi se mi to. Je to proste jako v BF2 kde clovek stylem COD taky nikam nedobehnul... a to ze proste lezim u nejake prekazky a kempuji kdyz branim, tak co bych mel asi tak delat jineho, skakat kolem a rezat nozem?
Co se tyce hry a jeji odladenosti, obcas to padne, obcas to zatuhne (pak zamrzi ze clovek nedostane tu hodnost co si vystrilel na dane mape - 2x jsem dostal promoci lvl 3 a ted ji opet nemam
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- anyman
- Nováček

-
Dojmy z bety:
Když jsem to viděl poprvý, tak se mi to moc nelíbilo-první dojem hroznej.
Musím ale říct, že čim víc to hraju,tím víc mě to začíná brát.Myslim, že je potřeba dát tomu trochu víc času a zvyknout si na to.Na betu mi grafika připadá hodně dobrá a myslim, že to ještě neni finálovka..Když běháte sami a jenomi bezhlavě kosíte je hratelnost na nule.Včera jsem hrál s týmem kde všechno fungovalo tak jak má(oživování,náboje apod.)a rázem je hratelnost uplně někde jinde.Sem zvědavej na jiný mapy a i když si myslim že do plný všechny chyby nevychytaj(asi budem stahovat patche jak blázni)tak se těšim na plnou hru.Mě osobně se to líbí,zdar.
Když jsem to viděl poprvý, tak se mi to moc nelíbilo-první dojem hroznej.
Musím ale říct, že čim víc to hraju,tím víc mě to začíná brát.Myslim, že je potřeba dát tomu trochu víc času a zvyknout si na to.Na betu mi grafika připadá hodně dobrá a myslim, že to ještě neni finálovka..Když běháte sami a jenomi bezhlavě kosíte je hratelnost na nule.Včera jsem hrál s týmem kde všechno fungovalo tak jak má(oživování,náboje apod.)a rázem je hratelnost uplně někde jinde.Sem zvědavej na jiný mapy a i když si myslim že do plný všechny chyby nevychytaj(asi budem stahovat patche jak blázni)tak se těšim na plnou hru.Mě osobně se to líbí,zdar.
- semmtex
- Začátečník

- Bydliště: Největší komunistická králíkarna v ČR,Praha / Lipno nad Vltavou
absulutní souhlas

- ŠakaL
- Začátečník

Ja mam z hrani taky dobrej dojem,teda az na to ze se to obcas sekne na konci hry pri obrazovce "your team won / lost" Samotny padani mi zpusoboval internet. ,Doufam ze je to tou betou, hlavne aby plna fungovala bez problemu.Chyby urcite casem opravej a bude to dobra hra.Jediny co neni uplne dokonaly sou zvuky zbrani,ty se mi moc nelibej.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak ja co se tyce hernich principu tak ok, ale srazi to ty squady, to ze rush mi prijde ohrany oproti conquestu s technikou a to ze SLI jede na chuja (snad beta drivery)
- Butch
- Středně pokročilý

Co rikate na narocnost na HW?
Me to na te 6850tce jede jakz takz, asi stejne jeste budu muset snizit detaily.
Ono to sice jede v prumeru 35-60 fps ale prijde mi jako jsem to drive pozoroval i Far Cry ze pokud je fps pod 50 tak se mi znatelne zpomali mireni a je to takove divne neohrabane.
Jinak cpu se pekne potej vsechny jadra a grafika jede na maximum vykonu.
Znamej co ma Gtx570 rikal ze ma vytizeni grafiky take na max a pritom v Bete nejdou nastavit maximalni detaily.
Me to na te 6850tce jede jakz takz, asi stejne jeste budu muset snizit detaily.
Ono to sice jede v prumeru 35-60 fps ale prijde mi jako jsem to drive pozoroval i Far Cry ze pokud je fps pod 50 tak se mi znatelne zpomali mireni a je to takove divne neohrabane.
Jinak cpu se pekne potej vsechny jadra a grafika jede na maximum vykonu.
Znamej co ma Gtx570 rikal ze ma vytizeni grafiky take na max a pritom v Bete nejdou nastavit maximalni detaily.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Backer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi.
tak muj nazor na BF3:
1, Grafika se mi libi to bez pochyb, vseljaky efekty pecka, pohyby hrace super, i to jak pri preskakovani zalehavani atd se hrac hybe tak to i pekne zneprehledni viditelny teren coz je povedene. Na ULTRA jsem to nevidel takze tekzko rict o co prichazim ale pouze to rozbehnu na High, dekuju za to
2, Chyby: jezis je jich mraky a vsichni o nich vime a i to ze se jich dost opravilo jen nevim kde protoze se mi stale nektere deji i kdyz bylo receno ze se opravili. to je fuk je to Beta a o tom to je. O nejakem tom vetsim doladeni. Co mi ale nejvice vadi z chyt to ze obcas nektere zbrane v danou chvili zrani vic nez by meli. ( priklad kdyz me kazdou chvilku SVckem sejme na jednu rano a xkrat za sebou pochybuju ze to bylo pokazdy do hlavy to by byl celkem ostrostrelec za pohybu se trefit. a pak kdyz ji mam ja i po trech ranach zije, dalsi priklad jsem uplne zdravej a zabije me jednou trefou z pistole. ok to se snad casem taky vyresi.
3, co mi, ale nejvice stve je to, ze uz to proste neni ten Battlefield jaky kazdy znal a miloval ( mluvim o BF2 ), kde proste zadny auto heal, ani auto repair nebyl, kde lidi hrali fakt o dost tymoveji. A ne, ze kdyz jsem tu a vsichni jsou schovany a kropej a jen ja beham a delam to co mam a to je zneskodnim MCom stanice a vyhrat kolo o to jde. a ne jen cempit a strilet. ok nerikam, ze to neni soucasti taktiky to urcite je sniper ma tak fungovat ale ne celej tym. a ne kdyz beham za clovickem aby mi hodil naboje protoze mam uplne vystrileno a on nic a problem, ze mu to nemuzu ani nijak rict to je spatny (jo v plne hre bude ruzice to je super) ale kdyz je suport tak by ho mel vyuzivat.. Zkratka BF jak ho zname uz nikdy nebude. Leda najit si lidi co to tak chteji a hrat s nimi pak je team jak ma bejt a hra tak i vypada... pokud tu nekdo tak hraje pls najdu si vas a dam do pratel chci si poradne zahrat. dik...
je toho spousty co se da jeste napsat. ale porad si rikam je to BETA a real bude lepsi. tak zatim Good Luck BF3
jeste bych dodal. BF3 bude jisto jiste super hra. ale BF delaj hraci a ne hra, jaky jsou hraci takova je hra a pokud se to bude hrat jako BF a ne CoD tak to bude ta nejpeckovejsi serie.
tak muj nazor na BF3:
1, Grafika se mi libi to bez pochyb, vseljaky efekty pecka, pohyby hrace super, i to jak pri preskakovani zalehavani atd se hrac hybe tak to i pekne zneprehledni viditelny teren coz je povedene. Na ULTRA jsem to nevidel takze tekzko rict o co prichazim ale pouze to rozbehnu na High, dekuju za to
2, Chyby: jezis je jich mraky a vsichni o nich vime a i to ze se jich dost opravilo jen nevim kde protoze se mi stale nektere deji i kdyz bylo receno ze se opravili. to je fuk je to Beta a o tom to je. O nejakem tom vetsim doladeni. Co mi ale nejvice vadi z chyt to ze obcas nektere zbrane v danou chvili zrani vic nez by meli. ( priklad kdyz me kazdou chvilku SVckem sejme na jednu rano a xkrat za sebou pochybuju ze to bylo pokazdy do hlavy to by byl celkem ostrostrelec za pohybu se trefit. a pak kdyz ji mam ja i po trech ranach zije, dalsi priklad jsem uplne zdravej a zabije me jednou trefou z pistole. ok to se snad casem taky vyresi.
3, co mi, ale nejvice stve je to, ze uz to proste neni ten Battlefield jaky kazdy znal a miloval ( mluvim o BF2 ), kde proste zadny auto heal, ani auto repair nebyl, kde lidi hrali fakt o dost tymoveji. A ne, ze kdyz jsem tu a vsichni jsou schovany a kropej a jen ja beham a delam to co mam a to je zneskodnim MCom stanice a vyhrat kolo o to jde. a ne jen cempit a strilet. ok nerikam, ze to neni soucasti taktiky to urcite je sniper ma tak fungovat ale ne celej tym. a ne kdyz beham za clovickem aby mi hodil naboje protoze mam uplne vystrileno a on nic a problem, ze mu to nemuzu ani nijak rict to je spatny (jo v plne hre bude ruzice to je super) ale kdyz je suport tak by ho mel vyuzivat.. Zkratka BF jak ho zname uz nikdy nebude. Leda najit si lidi co to tak chteji a hrat s nimi pak je team jak ma bejt a hra tak i vypada... pokud tu nekdo tak hraje pls najdu si vas a dam do pratel chci si poradne zahrat. dik...
je toho spousty co se da jeste napsat. ale porad si rikam je to BETA a real bude lepsi. tak zatim Good Luck BF3
jeste bych dodal. BF3 bude jisto jiste super hra. ale BF delaj hraci a ne hra, jaky jsou hraci takova je hra a pokud se to bude hrat jako BF a ne CoD tak to bude ta nejpeckovejsi serie.
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator
- marek p
- Začátečník

-
Moje zkušenost je taková,že velmi záleží na to na koho ve hře narazíš.To co popisuješ o hejnu kempujících sniperů jsem také zažil.Ovšem mnohem častěji jsem hrál s lidmi co k něčemu jsou.Mám už od dob BF2 v oblibě zdravotníka,tak krom assaultu i oživuju a uzdravuju spoluhráče,oni mi dávají munici a taky oživí,když je třeba.Dělají vše co je třeba a pak s nimi i můžeš vyhrát.Žádný autoheal či autorepair zde není(metro).Možná tam kde bude nějaká technika stejně tak jako byl v BF2.
- icebosss
- Začátečník

-
to teda autoheal je, ale spustí se až za pěknou chvilku proto hraju za medika a všude si házím lekárny, abych minutu nečekal na doplnění hp
- RiCK
- Začátečník

Ak som dobre pochopil funkciu squadu, tak členovia squadu by mali držať pokope a dopomáhať si. To sa ale vôbec nedeje a väčšinou sa dáme dokopy nejaká skupinka a pekne krásne postupujeme
To sa potom krásne hraje 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ty squady to pekne posraly to jsem necekal ze na napadne takova blbost misto toho aby vylepsily bbc2 tak to spis zhorsily , jeste se me nelíbí ty upravy tech zbrani taky celkem slozite
- RiCK
- Začátečník

jj, celkom zložité, ale to by mi ani nevadilo, keby v tom nebol taký chaos ! Keby človek mal čas pekne krásne nakonfigurovať každú zbraň v menu a až potom sa spawnnúť, ale kdežééé, najprv sa človek spawnne a potom nech ide do menu, upravuje zbrane atď. Proste naprostá hlúposť ...
Mimochodom, nieje tu v bete autoaim ? Akože, keď strieľam na nepriateľa, objaví sa na ňom šipka (ako v konzolových prerábkách) autoaimu. To sa potom nečudujem, že každý každého dáva dole na prvú dávku ...
Mimochodom, nieje tu v bete autoaim ? Akože, keď strieľam na nepriateľa, objaví sa na ňom šipka (ako v konzolových prerábkách) autoaimu. To sa potom nečudujem, že každý každého dáva dole na prvú dávku ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu betu vydrzel hrat asi hodinu.Nechapu jak nekoho muze bavit porad dokola 100m dlouha nudle mapa?
Btw na ofic foru se rika, ze zvolili tuhle blbou mapu aby prilakali COD Fans..
Btw na ofic foru se rika, ze zvolili tuhle blbou mapu aby prilakali COD Fans..