reklamace HD6950

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
#cooler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

reklamace HD6950

Příspěvek od #cooler »

Zdravim, mam par otazek ohledne reklamace

Mam doma artefaktujici HD6950 flashnutou na HD6970 pretaktovanou a s jinym chladicem.

Otazky zni:
1. bude flashnuty BIOS vadit pri reklamaci? prijde se na to ze karta byla pretaktovana? (jde mi spise o ten BIOS, je mi jasne kdyz dam kartu do jineho PC tak tam pojede na defaultnich taktech a museka by se znovu ocnout)

2. vratim zpatky puvodni chladic ale chybi mi 2 sroubky..bude to vadit? popripade dauji se nekde koupit? doma mam HD4870 512mb a 8800GT. pujdou pouzit sroubky z techto karet?

3. karta je kupovana u Alfy ale nejsem prvni majitel cili na zarucaku neni moje adresa a jmeno. bude stim nejaky problem? diky bohu jsem nikdy krom mechaniky,disku a mobilu nikdy snad nic nereklamoval takze nevim :-)
Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: reklamace HD6950

Příspěvek od Hladis »

1) Pokud karta funguje jako 6950 a nefunguje jako 6970 tak nemas co reklamovat.
2) Chybejci sroubky samozrejme vadi a reklamacni technik ti to hodi na hlavu. Zda jdou pouzit z jiny karty netusim a musis to vyzkouset.
3) Ne.
#cooler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od #cooler »

praveze artefaktuje i jako HD6950

je mozne flashnout BIOS do puvodniho pro HD6950? nebo se automaticky flashne do druheho a jen se prehodi ,,cudl,, do druhe polohy?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Samozrejme ze je mozne flashnout puvodni BIOS zpet a doufam ze sis ho zazalohoval. Cudl do druhy polohy nahodi jen druhy bIOS a neprepise prvni.
#cooler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od #cooler »

V pripade ze byl prepsan puvodni.. Neni ho mozne nekde stahnout? Mam takovy pocit ze nekde bylo mozne si ruzne BIOSy stahnout.

(pokud vnem neni ulozeno neco specifickeho pro kazdou kartu. SN napr.)
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

S/N není součásti binárního souboru BIOSu.

Spoustu BIOSů lze najít na serveru TechPowerUp v sekci VGA BIOS collection. Třeba najdeš i originální BIOS přímo pro svůj model.
#cooler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od #cooler »

Taakze puvodni BIOS bude. Ted jen resim ty sroubky. Daji se nekde sehnat? Jen tak na rychlo jsem hledal ale bohuzel nenasel. Fyzicky kartu doma nemam takze nemam ani predstavu jak maji vypadat.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“