funkční netbook bez monitoru

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
hpmini2133
Nováček
Nováček

funkční netbook bez monitoru

Příspěvek od hpmini2133 »

Zdravím mám funkční netbook pro můj modding projekt se mě hodí jeho základní deska, je ale použitý jen společně s LCD displejem. Když ho odpojím obraz se nenačte, když takže nemohu netbook použít bez lcd. když zapojím jen externí monitor taktéž se nenačte.

Jde nějakým způsobem lcd odpojit aby se bez něj mohl načíst obraz na připojený monitor?

Díky za odpověď
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: funkční netbook bez monitoru

Příspěvek od Butch »

Zapojit externi monitor a pak testovat klavesove zkratky na prepnuti na externi monitor.
Nektere nb na to maji primo fn klavesku + nejakou dalsi a nebo to jde i ve windows.
Sam provozuji nb bez displeje ktery mam napojeny pres hdmi na plazmu na prehravani filmu co nerozlusti prehravac a pak taky na pripadne videa z netu, take na nahravani protoze na nej mam napojen tv tuner do usb :-D
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
hpmini2133
Nováček
Nováček

Re: funkční netbook bez monitoru

Příspěvek od hpmini2133 »

vyborne funguje ve win7 i nacteni bez monitoru:-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“