Rage - novinka od id Softu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
siddhi
Začátečník
Začátečník

Re: Rage - novinka od id Softu

Příspěvek od siddhi »

Mayhem(cz) píše:
zombux píše:nesnáším to, to je všechno :) jinak ta hra vypadala celkem nadějně a bavila mě, ale tohle mě prostě dovede rozzuřit... diablo je úplně jiný žánr
Respawn nepřátel v borderlands má smysl ,vždyt' si likvidací nepřátel zvyšuješ i úroveň postavy.Takže já napak uvítam hru ve stylu borderlands,ale podle videí ,to vypadá na obyčejnou střílečku s rpg prvky.
Tak je to ID a nelze čekat nějaké klasické RPG, pořád se podle mě ID bude držet tradice poctivé drtičky brutální střílečky. Spíš mě to více připomíná výborný BulletStorm - poctivá řežba s prvky RPG (upgrade zbraní a schopností). Jen teda tady lze čekat trochu otevřenější svět.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Že nebude mať Rage na PC nič spoločného s Rage na iPhonu (okrem grafiky a id-u) ?! Lebo ten na iPhone bola len bezmyšlenkovitá strieľačka ...
Inak podľa videí mi to pripadá a vytunený Borderlands :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Tak už se nám to blíží, hra vychází za pár dní. Takže je tu finální trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=jSNtIeLx ... r_embedded

Pro zajímavost televizní reklama na hru:
http://www.youtube.com/watch?v=GooazR-t ... r_embedded

Dneska je to samé Battlefield tam, Battlefield sem ale o tom, že má každou chvilku dorazit v odborných kruzích jeda z nejočekávanějších her s jedním z nejočekávanějších nových herních enginů nějak žádná velká řeč.

Když to shrneme.
Rage vychází již 7.10., měla by mít i českou lokalizaci v podobě titulků. Samotná náročnost na hardware by neměla být nijak extra velká, díky optimalizovanému OpenGL enginu. Co sem tak koukal na fórum, tak na střední detaily při 60FPS by měla stačit HD4850/GTX26 a na plné detaily by měla stačit nějaká HD6850/GTX460. Otázkou je co na to ovladače grafik, obvzláště tych od AMD, která vždy měla potíže v OpenGL. Náročná bude hra ale na místo na hardisku - 25GB.
Jinak hra vyjde i na Steamu a dá se již za poměrně slušný peníz sehnat Steam klíč. Speciální edice Rage Anarchy Edition za nějakých 840KČ se mě zdá jako dobrá cena na hru co se vyvýjela leta letoucí (taková narážka na lidi co se stále vymlouvají, že by si kupovali hry, ale že jsou příliš drahé :D ). http://www.g2play.net/store/RAGE-Steam-CD-Key.html
Naposledy upravil(a) siddhi dne ned 2. říj 2011, 15:24, celkem upraveno 1 x.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nepáči sa mi v tom TV spotu to "best console game" ... Inak samozrejme som zvedavý čo to bude zač :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Uvidime, ale vsechny ty videa mi davaj "feeling" ze to bude koridorovka s kilometrovym Jackal Canyonem a trema nepratelema v nem :roll:
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

RiCK píše:Nepáči sa mi v tom TV spotu to "best console game" ... Inak samozrejme som zvedavý čo to bude zač :)
Jo to mě taky trochu zarazilo
keistown píše:Uvidime, ale vsechny ty videa mi davaj "feeling" ze to bude koridorovka s kilometrovym Jackal Canyonem a trema nepratelema v nem :roll:
Řekl bych že ne. Mluví se o otevřeném světě, po kterém se budeš pohybovat těma vozítkama a vlastně budeš hledat jednotlivé úkoly.

Jinak, ale mimo klasickou střílečku má být hra hodně postavená i na oněch různých vozítkách a půjde vlastně zároveň o arkádovou závodní hru. Kdy bude možné si zvolit různé závody, člověk si bude postupně své vozítko upgradovat, nakupovat nové silnější motory apod.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

"best console game"
..to zase dopadne :|
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
R0mi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0mi »

Prve minuty (az 20min :) ) gameplay z PS3 vela linkov co bolo funkcnych uz nejde tak aspon tento
http://www.zing.cz/novinky/7426/video-p ... uty-v-rage
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nakej typek ted streamuje rage pc..
Kdo ma zajem muze koukat.
http://no.twitch.tv/tokshen
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

http://www.youtube.com/watch?v=-I91AG2BhcI

Typek ma ale shit procak, i kdyz myslim ze v tomhle ma prsty neco jinyho :roll: co-co-co console port

a je to linearni takze chá chá http://3.bp.blogspot.com/_jxxCCsXWeOg/T ... design.jpg
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Zatim co sem videl, tak to vypada podobne jako fallout3.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

There is a new problem with that new release AMD drivers that are causing 100% CPU load and massive stuttering for a lot of players. Can't win at the moment!
Jinak graficky to vypada na super humus z roku 0. Jooooo kde jsou ty doby kdy ID urcovalo smer.....
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Takze moje dojmy:
Textury se prubezne nacitaj presne jako na tom videu.Dela to na Nv i u ATI.Asi bug pc verze.U ATI to jako bonus jeste haze sem tam artefkaty v obraze.
Grafika klasicka conzolova tzn hnusny textury jak z roku 2005/6 a asi se neobtezovali delat lepsi textury pro PC.
Crossfire funguje, ale vytezuje karty jen na 60% a navic fps padaj pod 30.

Zatim jedina vyhoda je, ze je to v cestine.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Staci si projet Steam forum. Ta hra je po technologicky strance epic fail. Priserny problemy hlavne na ATi, nemoznost nastaveni grafickych detailu, padani, hnus nad hnusy se spatnym LOD textur, prakticka absence dynamickych svetelnych zdroju/stinu, 0 fyzika objektu, koridor a kratka herni doba. To vse na 4 roky vyvyjene hre od id.

Btw muze mi nekdo rict, jakym zpusobem vytezuje CPU jadra? Docela by me to zajimalo :)

//Mimochodem, ted ani nechci videt Doom 4... To uz prijde "Please, insert a coin" syndrom
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Spravne jak rikas ve hre se neda nastavit grafika.Je tam jen voba rozliseni a AA.
Ja fakt nemam slov na tuhle hru.
Pure konzole game.
Urazka pc hracu doslova.
http://www.youtube.com/watch?v=eqeX77t8 ... sponse_rev
Obrázek
:-D
R0mi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0mi »

Tak hento ma dostalo :-D
Inac mam ten isty problem textury sa vobec nestihaju docitavat pri rychlom otacani som z toho dost sklamany dost som sa na tuto hru tesil zatial ani Battlefield 3 beta ma nejak nevytrhol jedine co dufam ze nesklame bude novy Batman 8)
Ryzen 9 5950X//Noctua NH-D15 Chromax Black//ASUS PRO WS X570-ACE//SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 9070 XT//G.Skill Trident Z Neo 64GB (4x16GB) 3600 MHz CL14 OC//Corsair MP600 PRO XT 2TB//Corsair MP600 2TB//WD201KRYZ 20TB, WD2003FYYS 2TB//Corsair HX750//Phanteks Enthoo Evolv X//Dell Alienware AW3423DWF//Teufel Concept E450 Digital//Logitech G PRO X Headset//ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition //ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS//ROG Hone Ace Aim Lab Edition//
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

hm zaujímavé u mňa sa tie textury zatiaľ neprejavili a fps je locknuté na 60 pozerané cez fraps a žiadny drop pod 60
ale tak hral som to 15 minút aj s cestou uvidím neskôr
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nasel sem custom config a vylepsuje kvalitu textur a uz se skoro nerozmazavaj
com_AllowConsole 1
com_SkipIntroVideo 1
vt_qualityhdplossless 1
vt_qualityhdppower 0
vt_qualityhdpspecular 0
vt_qualityhdpnormal 0
vt_qualityhdpdiffuse 0
vt_qualitydctpower 100
vt_qualitydctspecular 100
vt_qualitydctnormal 100
vt_qualitydctchroma 100
vt_qualitydctluma 100
vt_usecudatranscode 2
vt_maxppf 128
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_minlod -1
vt_maxlockedpages 64
vt_uncompressedvmtr 1
vt_maxaniso 4
vt_uncompressedphysicalimages 1
vt_vmtrcompression none
vt_restart
image_lodbias -1
image_anisotropy 4
image_usecompression 0
image_screenshotquality 100
m_smooth 0
jobs_numthreads 4
mem_phymemblocksizem 3072
fc_maxcachememoryMB 1024
Bohuzel na 5870 mam vetsinu casu 30fps a obcas to Lagne.
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

stojí to za to si to tedy zahrát? Jsem jen příležitostný hráč, zahraju si singl kamapan a pak to jde pryč z PC (tak 3-4 tituly za rok)
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“