Ale tak proč, zas tolik problémů s tim není, já ani nevim, jestli ten celej problém na Windows 7 nezapříčinilo hlavně vynucení 75hz, teď jsem to zkoušel znova vynutit a vůbec, obraz je na 75hz rozmazanej a dokonce mi při tom padá driver nvidie, takže jsem se přestal snažit o nějaký vynucování vyšších refresh ratů, celý to mohlo bejt jak na potvoru sehraný bez souvislosti s tim, že na windows XP to dělalo zase jiný problémy, tam jsem nejměl problém s házenim signálu do monitoru, ale nefunkčností SLi a blbnutim po jeho zapnutí, takže když si vybavuju kde byl vlastně problém, tak sem se možná setkal s tim, že problém na windows 7 jsem si způsobil sám modifikací vlastního rozlišení monitoru a zároveň jsem poznal, že SLi pod windows XP docela hovado blbne...Alfajk píše:jeste do nedavna me vazne "sralo" ze jsme si koupil desku s podporou crossfire a SLI ne,ale koukam ze ono vazne neni o co stat a az bude potreba nova karta,koupim radeji jinou nvidii,nez druhou do sli (sli patch)
Známej provozuje už nějakej ten pátek GTX460 ve SLi, sám jsem mu prodával svůj můstek a do dneška mu to šlape bez problémů, akorát ten můstek sem mu musel prodávat protože mu k MSI desce přibalili vadnej a to mu způsobilo problém, nakonec zjistil, že MSI ke svejm deskám vyrobilo 80% shitskejch SLI můstků...žádný jiný vady neměl, micro-stuttering atp, všechno jelo plynule, to SLi si velice vychvaluje protože cenou ho to nestálo ani jako jedna GTX480 v tý době a přitom to řešení je výkonější jak jedna GTX480 a dokonce i snad míň žere, s OC těch karet je i dneska za úrovní GTX580.
Já v tom viděl plus, že za 3-4000kč si dokoupíš použitou kartu a zvýšíš si tim výkon více jak o 80%, což ti nenabídne žádná současná karta v dnešní generaci v tý samý cenový relaci, v jaký byla ta tvoje karta když si ji kupoval...