Morrowind ma delsi a lepsi hlavni pribeh (co si pamatuju) nez Oblivion, ale zase shivering isles coz je datadisk k oblivionu je celkem sranda co se pribehu tyce.
ale stejne obe hry jsou jen Arena v novem grafickem kabate. furt dokola to same, ale uplne az na par skillu
uz je to ze kazdy dil zacina ve vezeni. jak originalni
špatně jsem to formuloval... myslel jsem normální jízdu po městě a ták.. zkoušel jsem driving simulator 2009 a katastrofa
auto jezdí nějak divné s realitou to nemá nic společného otáčkoměr jde do nebe a neslyším motor.
V LFS s poslednim patchem pribyli otevrene varianty trati a je par city life serveru.
Ale pro tebe bude asi zajimava hra Test Drive Unlimited. Par tisic km silnic ti myslim bude stacit.
Na světě je spousta her, ale u žádné jsem neskejsl na tolik let jako s Master Of Orion II. Pro stratégy, kteří mají rádi turn by turn strategie naprostá povinnost.
Dále bych vypíchl sérii Mount & Blade, zejména Warband. Taky nekončící záležitost - jedná se o sandbox strategii/rpg takže se snad ani nedá dohrát. Ale varuji, jakmile se do toho zakousneš tak si rovnou vymaž přátele z facebooku a telefonu, protože tě pak stejně nikdo minimálně měsíc neuvidí
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR , LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
Dithius píše:vůbec o jak moc z pohledu RPG je Mirrowind lepší než Oblivion ? pry že oblivion je horší se psalo o par stranek dal
Morrowind je neporovnatelnej s Oblivionem.
Morrowind ma mnohem vic moznosti, nez Oblivion. Unikatni predmety, ktery muzes najit - zadny vozeni questem za rucicku. Rucne delany dungeony - zajimavy itemy. O vic frakci. Vic skillu. Vic casti brneni. Mnohem vetsi svoboda pri vytvareni kouzel. Vic druhu kouzel - levitace... A lepsi hudba xD
Taky ma 2 oficalni datadisky (kvalitni je hlavne Bloodmoon) a porci oficalnich "DLC". Jediny co je dobry na Oblivionu byl stit, kterej se stal akcnim a ne jenom skill based.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com