Tak jsem to začal hrát. Uvařil jsem si kávu..potom jsem si po několika minutách nainstaloval ze tří dual-layer DVD samotnou hru. Stáhl jsem poslední nVidia ovladače + aktualizoval DirectX. Musím hned na úvod říct, že hra bez úprav rageconfig v adresáři /base je úplně nehratelná! Tudíž jsem po cca hodině laborování použil .cfg od HEAD, kterej ho tady o stránku zpět postoval .
Ve hře je vypnutá vertikální synchronizace, takže tu jsem musel povolit v programu nVidia Inspector.
Hra mi jede max. 60FPS a min. kolem 30FPS.
Tady jsou první screeny: Těch devět stovek opravdu nelituji, zatím jsem to začal hrát, ale vypadá to na hodně mastnou hru. Graficky vypadá místy úžasně a místama má zase horší textury.. To považuji jako bug pro PC platformu a vím, že to opraví patch. Jede mi na sestavě viz podpis stabilně kolem 50FPS, full hd 1920x1080 4xAA + 16AF. Graficky je to pecka a až ty chyby opraví, bude se o téhle hře mluvit ještě dlouho..
Já jdu hrát
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
neviete ako sa zbavim toho ,ze ked prichadzam do novych oblasti,tak sa to akoby zacalo nacitavat a fps ide dole ? najviac je to vidiet pri ceste autom
podobnym neduhom trpel aj gothic 3
R0mi píše:Som cakal ze to je dlhsie hra bola super len skoda tych bugov a chyb
Jakejch ? Za 7 hodin hraní jsem nenarazil na jedinej bug. Hra šlape v 60fps jak z praku, ani jednou nespadla, a vypadá (zejména v exteriérech) naprosto úžasně.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ta ATI ja fakt divná 11.8 fps 10-20. 11.9 total freez a u 11.10v2 to samí po nahození 11.6 to šlape u mě v poho fps cca 20-30 což už je hratelný ted jen doladit config. bože to sou nervi
To ja mam config od HEAD a ovladace 11.10v2 a stejne tam ty textury pri rychlem otoceni doskakuji=( myslel jsem ze to ten config spravi ale asi az ofic patch
rbclass píše:zrejme nerobis uplno odinstalaciu predoslych driverov ,ak ti ide 11.10v2 rovnako ako 11.9
11.10v2 ti musia zdablovat fps
tak jestli není úplná odistalace to to tak nevim : odinstaluju = reset = driwer sweaper = reset = manual odstraním zbytky registů = projedu tuneupem = a instnu nový ovladače.
R0mi píše:Som cakal ze to je dlhsie hra bola super len skoda tych bugov a chyb
Jakejch ? Za 7 hodin hraní jsem nenarazil na jedinej bug. Hra šlape v 60fps jak z praku, ani jednou nespadla, a vypadá (zejména v exteriérech) naprosto úžasně.
tak tak..
Jen se zeptám, taky vám to GPU nevyužije na 100%? Mě grafika jede tak na 80%...v jiných hrách na max., odpovídá tomu i teplota GPU, max. kolem 46..
- Alespoň nemusím hrát na vysokém OC, zjistil jsem, že stačí i 870MHz na jádře, namísto 900, rozdíl, tam byl snad 1 FPS
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ten engine je vyloženě plesnivej, zabugovanej a konzolovej. Na mý prastarý 9600GT to běhá 30-60fps (msi afterburner), s upravenym configem, 1680x1050 2xAA 4xAF. Využití gpu 80%. Na tohle nemuseli půl století vymejšlet novej engine, tech4 by to zvlád taky.