Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3

Příspěvek od VictimCZ »

HEAD píše:No tak pripada mi to divny, kdyz letadla litaj 300km a sejme me panak na zemi pres pulku mapy.
Je mi jasny, ze pro vas co ani nevite co to je Bf2 a nebo mate nahrano 10h to nic neznamena.

Ale pro lidi co maj nahrano tisice hodin v bf2 jen kroutej hlavou co se to v ty hre deje.
Ale je mi jasny meni se to s dobou jak psal krteq.Asi sem na takovy blbyny moc starej.
Chtel sem remake bf2, ale to se nekona.

Doufam, ze opravej aspon minimapu a mapu do vydani, protoze ve hre nejsou.Aleco hlavne ze je tam akce ze... koho zajima minimapa.: :roll:
To si urcite mysli vetsina lidi zde.
DědeHeadVševěde... no offense! je potreba trosku nadhledu nedelat si z toho hlavu.

... to kolik a jak rychle co lita/jezdi/plave ABSOLUTNE ale jako vazne ABSOLUTNE nema zadnou umeru s tim jak zabavne to nakonec muze byt. klidne at si tam napisou 20 nebo 2000 mil v hodine. je mi to jedno. ja jsem si dneska zalital s kolegou a byla to prca. souboje stihacek jsou paradni. pomoci tahu ovlivnujes polomer v jakem si schopen tocit takze se da opravdu pekne manevrovat pri soubojich. [byt celkove letovy model je prča arkáda] dice jasne reklo ze o tom stihacky budou. o boji o vzdusnou nadvladu. coz umozni nasazeni vzdusne AT techniky jako heli a bombáče.

sem moc rad ze se tu vyjadril veteran za vsechny ostatni veterany bf2 .. jen je skoda ze ja znam uplne jine veterany a ti maji na vec defakto uplne opacny nazor.

taky je pekne jak si kazdy individualne vysvetluje vyraz pokracovani nejake hry v serii... head touzi aby pokracovani defakto bylo copy paste ale tak v EA delaji nhl... ale to neni pokracovani prece.. pokracovani je neco co se nejak v neco vyvinulo ze ano... a ze b3 je v leccem jina a nejakym smerem se ubira z ni pokracovani dela at uz chces nebo ne. to ze to tobe nesedlo beru. nikomu netreba vnucovat co ho nebavi. ale mlatit psa za to ze ma 4 nohy neni fer.

mapa jde aspon nejak ovladat pres M & N ... jde o zvetseni a zoom. coz na betu staci.

to ze jsou mapy nebo aspon ten caspian mensi a seskupeni vlakej je hustejsi oproti bf2 mi zatim nevadi. ono mi prijde ze ten balance je na tom postavenej. dice proste chce aby lidi chodili spolu. proto jde tank udelat Disabled na jednu ranu a na druhou je znicenej. proto uz lidi nebudou krosit s tankama jako v bc2 .. ted budou potrebovat podporu. sam tank je v b3 docela lehkej cil pro inzenyra. a to se mi libi.
Naposledy upravil(a) VictimCZ dne sob 8. říj 2011, 06:05, celkem upraveno 1 x.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Head sa ale stazuje nonstop a vo viac temach,nie len tu..takych si netreba vsimat
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

VictimCZ píše:sam tank je v b3 docela lehkej cil pro inzenyra. a to se mi libi.
Osobně fakt miluju, když v crysis wars si všichni blbečkové co nahrabaj dost P nakoupěj tanky a Vtoly a pak nedělaj nic jinýho, že s tim se*ou pozemní pěšáky, který ten tank nebo vtol můžou zničit tak na 3rány bazukou+ nebo 2xC4 a protitankový miny...

Je to sice celkem reálný, že jeden pěšák toho moc nezrobí, ale pokud je jak píšeš inženýr, tak by to měl bejt rychlej proces...

jinak velmi hezky řečeno.

A myslim si že je opět zbytečný nadávat na to, že někdo kempí přes celou mapu a furt leží a zabíjí přes půl mapy, co na tom? Tak je chytřejší, zaleze si, počká si na místě, já můžu přece udělat to samý a nebo si na něj dát pozor a protože nejsem jedinej hráč na mapě tak ho chytře dostat, naštěstí ten mód v BF3 ja kse hraje metro je o zničení těch cílů A a B, jako teamdeath match by mě to asi fakt nebavilo, bezmyšlenkovitý a bezúčelný běhání a zabíjení se navzájem jen tak je hra o ničem.

To že sou letadla pomalý bychom podle mě neměli určovat podle čísel na tachometru, ale jak rychle to lítá skutečně :lol: myslim si že v 1000km/h bys toho těžko vymyslel, na zemi neuděláš nic takže je to max tak na stíhání se podzvukovou rychlostí s jinym letounem a BF3 určitě není leteckym simulátorem.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

rbclass píše:Head sa ale stazuje nonstop a vo viac temach,nie len tu..takych si netreba vsimat
To bude tim, ze posledni dobou vychazej sami pi****** konzoloidni a ja sem na tyhle hry asi starej.
Mozna naky 10lety decka to muze bavit, ale me tahne na 26 a uz mam neco odehrano(15let) a nic moc me nevytrhne.
Btw ted hraju uzavrenou betu star wars old republic a vypada to hodne zajimave...
Mozna zrusim bf3 a koupim si misto toho tohle.
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Tolik kreténů jsem dlouho pohromadě neviděl,už aby byla plná.
Min 1/3 lidi furt čeká v základně a neví co by. Možná tak 1/3 umí něco hrát :evil:
Hra padá aspon mě nakonci,takže hraju a pak hovno žádný body nic.Ale u metra to nebylo. :(
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

HEAD píše:...
To bude tim, ze posledni dobou vychazej sami pi****** konzoloidni a ja sem na tyhle hry asi starej.
Mozna naky 10lety decka to muze bavit, ale me tahne na 26 a uz mam neco odehrano(15let) a nic moc me nevytrhne.
Btw ted hraju uzavrenou betu star wars old republic a vypada to hodne zajimave...
Mozna zrusim bf3 a koupim si misto toho tohle.
to ze je dnes a ne dnes ale uz radu let skoro vsechno ovlivneno konzolema je fakt co nas muze treba i srat ale stejne to nezmenime. do herniho trhu konzole patri uz od jeho zacatku.
uz nikdy nebudou vychazet hry jako fallout 1. ufo 1 a 2. quarantine. duna 1 a 2, magic carpet 1 a 2, dungeon keeper 1 a 2. a mohl bych vyjmenovat spoustu her ktere i dnes me bavi a prijdou mi stunning.
btw... nevim zda to ve sve dlouholete historii u pc pamatujes.. ale hadej co vyslo dlouho pred tim nez byl nejakej buttterfiled franchise .... skus si nekde dohledat hru wargasm.. pokud nekdo prisel s tim udelat otevrene bitevni pole kde se muzes prohanet jako pesak nebo v tanku nebo letat v heline.... byl to imo prave Wargasm kdo tohle vlastne prinesl jako prvni. byla to hra ktera se i davala k prvnim hw akceleratorum od nvidie. dostal jsem ji k rive tnt. a byl to narez. ono to melo i znicitelne prostredi!! hahaha.. kam se dnesni vetsina her hrabe. navic to melo uplne genialni soundtrack.
mrkando za 3minuty zivota to stoji!
http://www.youtube.com/watch?v=XfLqqGFHHTA
a tohyle tam taky hralo... jako ost...
http://www.youtube.com/watch?v=ZDFFHaz9GsY

ps.... kez by muj vek zacinal cislem 2.... :oops: vetsina lidi se kteryma u toho buttrfieldu sedavam uz prdi do polstare proti hemeroidum :mrgreen:

edit... no pane jo .. http://www.youtube.com/watch?v=EV92yt6s ... re=related
bylo to fakt neco neuveritelneho v te dobe.
Naposledy upravil(a) VictimCZ dne sob 8. říj 2011, 06:38, celkem upraveno 1 x.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

mikecv píše:Tolik kreténů jsem dlouho pohromadě neviděl,už aby byla plná.
Min 1/3 lidi furt čeká v základně a neví co by. Možná tak 1/3 umí něco hrát :evil:
Hra padá aspon mě nakonci,takže hraju a pak hovno žádný body nic.Ale u metra to nebylo. :(
njn beta.. lidi skousi nastaveni a frapsujou. ale vetsinou se da zahrat. ja chodim jen na ceske servery tam to nelaguje a odezva je senza. a preferuju 48slotu. ty padaji znatelne mene na konci kola. apon mi teda. nez ty 60+
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

ty kolize s objektama jsou tragicky :evil:
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

rbclass píše:Head sa ale stazuje nonstop a vo viac temach,nie len tu..takych si netreba vsimat
Kdyby stezovaci nedelali na foru petice tak nepredelaji ani ten shitovej squad system

Ono bude nejlepsi kdyz budem bashovat kazdyho kdo rekne ze je neco spatne a ty best console games co dneska vychazi si budem kupovat za 50E jak trotlici a pak se divit ze nevychazi kvalitni hry
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

keistown píše:
Kdyby stezovaci nedelali na foru petice tak nepredelaji ani ten shitovej squad system

Ono bude nejlepsi kdyz budem bashovat kazdyho kdo rekne ze je neco spatne a ty best console games co dneska vychazi si budem kupovat za 50E jak trotlici a pak se divit ze nevychazi kvalitni hry
Kua kde je tu tlačítko LIKE?
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

tá hra buď nie je vôbec alebo je zle optimalizovaná
http://www.techspot.com/review/448-batt ... page4.html
nie je možné aby to šlo tak zle ! po kom chcú aby to hrali ? tí čo tu píšete na tých dvojjadrách a gtx2xx alebo HD4xxx by ma zaujímalo ako vám to ide na caspian border na "Déčku" ?
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

beta no, plná bude náročnější kvůli ultra detailům? a nejsem si jistej jestli je v betě vůbec DX 11, nejspíš jen 10
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Tak mi to padani a sekani delala pos*ana Avira.Ted sem hral 2 hodky v kuse.

/ jinak doporucuju vynutit Vsync v ovladacich karty ,hra jede o dost lip.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

icebosss píše:beta no, plná bude náročnější kvůli ultra detailům? a nejsem si jistej jestli je v betě vůbec DX 11, nejspíš jen 10
Tak to je nesmysl, já mám v tý betě nastavený Ultra detaily a DX11 tam 100%, ukazuje mi to afterburner, renderuje to D3D11, nechápu proč čekáte, že v plný verzi budou ultra detaily, když už v betě dávno jsou...jestli hodlaj ve finální verzi grafiku ještě víc zlepšit, tak velkej palec nahoru.

Tvrdit zase že BF3 je konzolovej port hnus, to už mám pocit že se zas pár PCčkářů zbláznilo...vždyť BF3 jako jedinej právě portem není z konzolí, ale naopak spíš pro konzole je portem z PC, na PC hra nabízí DX11 lepší grafiku, vůbec je primárně dělaná na PC, tvrdit, že sou mapy jen předělávkou konzolovejch verzí s přidanou prázdnou plochou pro dalších 32hráčů na PC, co je na tom ten mínus? tak se zamyslete prakticky, jak to bude fungovat, není na tom nic neobvyklýho...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
mikecv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikecv »

Tak zjistiju jak se ne/da litat s vrtulnikem. Mobilni AA te da na celou mapu skoro, stihacky taky uplne v pohode, coz ve skutecnosti ma prave vrtulnik u zeme vyhodu, kdyz jsem si konecne ziskal termorakety, tak jsem zjistil ze jsou k prdu. Nez se to zameri a vystreli, tak te stihac pohodlne sunda kanonem, kterej ma pritom malej dosah .... Velmi deprimujici

Navic se mi stava, ze se mi podari pristat s poskozenym vrtulnikem, ale nemuzu vystoupit :?
desktop
laptop 1
laptop 2
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

tem co to pada,zde jim to muzete napsat ,at s tim neco udelaj.

http://www.surveymonkey.com/s/BWP2HCS
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

ja mam problem ze me to zamrzava nekdy po 2min nekdy po 1h hraní
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

asi to máš rozbitý :P, mě to většinou padne jednou za pár kol, někdy ani to ne a z toho většina když mám hru shozenou v liště
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Tak jsem si zahral par (asi 15) caspian borderu. Obycejna prestrelka mezi vojakama mi prijde OK (nebyt toho snad bugu, ze me dycky zastreli za skalou), ale ty vehikly mi nesedi, v heli a letadlech mi nejde prehodit mys, dycky tam kempi 10 lidi a snazi se si neco ukrast, celkove mohlo byt techniky o par kousku vic

Tank - docela me prekvapilo jak malo tanky vydrzi a pak me dorazilo to jak letici naboj zacne padat po 100m (zhruba?) k zemi ... wtf ?

Jeep - ok, ale nevim proc se ten kulomet otaci tak pomalu, snad bug

Cekal jsem ze vozitka budou vic fun

Na 1920 a medium mi to frcelo v pohode snad lip nez metro, akorat vcera snad vsechny servery brutalne lagovaly
A este by to do toho web browseru chtelo nejaky system queue, nejak me nebavilo 5 minut klikat nez se dostanu ke kamosum do hry

Hra vicemene hodne dobra, snad nv doladi i ovladace a pojede to bez drobnyho stutteru (i kdyz na caspianu snad ani videt nebyl) ale zatim si koupi asi dvakrat rozmyslim, cekal jsem to trochu lepsi

edit: jo taky mi to freezne, a cely komp, dneska asi 2x zrhuba po hodine hrani
mno nektery caspian servery ten PB zaply mely, a predtim metra nemely, a dela to az ted, mozna to tim je, ale zjistovat se mi to moc nechce
Naposledy upravil(a) keistown dne sob 8. říj 2011, 23:24, celkem upraveno 1 x.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to máš problém asi jinde, když se ti sekne celej komp, mě tohle dělal punk buster v bad company 2, ale tu jeste pb zaple neni
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“