DědeHeadVševěde... no offense! je potreba trosku nadhledu nedelat si z toho hlavu.HEAD píše:No tak pripada mi to divny, kdyz letadla litaj 300km a sejme me panak na zemi pres pulku mapy.
Je mi jasny, ze pro vas co ani nevite co to je Bf2 a nebo mate nahrano 10h to nic neznamena.
Ale pro lidi co maj nahrano tisice hodin v bf2 jen kroutej hlavou co se to v ty hre deje.
Ale je mi jasny meni se to s dobou jak psal krteq.Asi sem na takovy blbyny moc starej.
Chtel sem remake bf2, ale to se nekona.
Doufam, ze opravej aspon minimapu a mapu do vydani, protoze ve hre nejsou.Aleco hlavne ze je tam akce ze... koho zajima minimapa.:
To si urcite mysli vetsina lidi zde.
... to kolik a jak rychle co lita/jezdi/plave ABSOLUTNE ale jako vazne ABSOLUTNE nema zadnou umeru s tim jak zabavne to nakonec muze byt. klidne at si tam napisou 20 nebo 2000 mil v hodine. je mi to jedno. ja jsem si dneska zalital s kolegou a byla to prca. souboje stihacek jsou paradni. pomoci tahu ovlivnujes polomer v jakem si schopen tocit takze se da opravdu pekne manevrovat pri soubojich. [byt celkove letovy model je prča arkáda] dice jasne reklo ze o tom stihacky budou. o boji o vzdusnou nadvladu. coz umozni nasazeni vzdusne AT techniky jako heli a bombáče.
sem moc rad ze se tu vyjadril veteran za vsechny ostatni veterany bf2 .. jen je skoda ze ja znam uplne jine veterany a ti maji na vec defakto uplne opacny nazor.
taky je pekne jak si kazdy individualne vysvetluje vyraz pokracovani nejake hry v serii... head touzi aby pokracovani defakto bylo copy paste ale tak v EA delaji nhl... ale to neni pokracovani prece.. pokracovani je neco co se nejak v neco vyvinulo ze ano... a ze b3 je v leccem jina a nejakym smerem se ubira z ni pokracovani dela at uz chces nebo ne. to ze to tobe nesedlo beru. nikomu netreba vnucovat co ho nebavi. ale mlatit psa za to ze ma 4 nohy neni fer.
mapa jde aspon nejak ovladat pres M & N ... jde o zvetseni a zoom. coz na betu staci.
to ze jsou mapy nebo aspon ten caspian mensi a seskupeni vlakej je hustejsi oproti bf2 mi zatim nevadi. ono mi prijde ze ten balance je na tom postavenej. dice proste chce aby lidi chodili spolu. proto jde tank udelat Disabled na jednu ranu a na druhou je znicenej. proto uz lidi nebudou krosit s tankama jako v bc2 .. ted budou potrebovat podporu. sam tank je v b3 docela lehkej cil pro inzenyra. a to se mi libi.