Ahoj, opět já
Mám hru kde hraju i na high, ale FPS se nehne nad 30 FPS i když mám low. Což tedy je má otázka, jak udělat aby ta hra jela i na víc FPS když mi to PC dovoluje.
Screen z nastavení.
Hra se jmenuje OMSI
Muze to byt limit te hry a nebo mas zapnuty nekde vsync. Kde to muze davat 60 nebo treba pak 30fps...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Podivej se do nastaveni hry jeste jednou jestli tam nekde neni nastavena vertikalni synchronizace, to same bych checknul v ovladacich na grafiku.
Ale muze byt tak i ta hra naprogramovana, ze proste vice nez 30Fps nejede, nedivil bych se tomu...
Kazdopadne hodilo by se zmenit nazev tematu, ten co je ted nikomu nenapovi jaky problem resis.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
trochu jsem googlil a nejsi sam kdo se pta na 30 FPS ve hre. Takze podle me to bude FPS lock ve hre jako takove. Mozna pujde vypnout, mozna ne. V menu bych hledal nejakej Frame limiter ci FPS limit.
Mohu-li popsat ještě svůj problém. Nejsem znalý.¨
Mám aktuálně ATI HD 6570, a hra mi klesne na určitou chvíly, v určité části mapy třeba na 23FPS. Ale jinak mi jede plynule na max FPS. Dělá to ve všech nastavení (LOW, MEDIUM, HIGH). Nevíte čím to může být?