FIFA 12

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eLPeCKo
Začátečník
Začátečník

FIFA 12

Příspěvek od eLPeCKo »

Tak od včera, hraju opravené demo této hry, ale jaksi mi nejde u mého gamepadu Logitech RumblePad 2 měnit funkce tlačítek..
Když kliknu na funkci, pro kterou chci změnit tlačítko, tak mi to napíše, ať zmáčknu, které chci, ale nereaguje to na žádné jiné, než původní...
Ale je to jenom drobnost, jinak se hra hraje relativně dobře a nabízí opravdu hodně změn oproti minulému ročníku (konečně).
CPU: Core i9 7900X + Be quiet Dark Rock PRO 4, MB: ASUS ROG RAMPAGE VI APEX, RAM: Corsair 3200MHz 4x8 GB, GPU: ASUS RoG STRIX 1080Ti,
PSU:
Seasonic Prime 850W, Case: Be quiet! Dark Base 700, HDD: Samsung 960 PRO 1TB NVMe + Samsung 850 PRO 512GB,
LCD: Dell U2515H, Zvuk: Creative X7 + Creative EMU XM7
Wecko
Nováček
Nováček

Re: FIFA 12

Příspěvek od Wecko »

No, toz sem si koupil fifu a v podstate travim vikend tim, rozchodit to online... viz muj post na EA... uz krapet vic nastvany... to si zas jednou neco koupim. Problem je jasny - FIREWALL RESTRICTED... tudiz si v podstate nezahraju, pac me to s nikym nespoji.
Iam having "Restrictive" problem too.. Argh, Iam so so * now.

Already done:
- disabled windows firewall
- disabled router firewall
- added pc to DMZ zone / forwarded all ports (tried both) / all fifa ports from readme
- tried with UPnP enabled / disabled

ALL FOR NOTHING. Restrictive it says...

Other games work, ports ARE responding, ARE avaliable from internet.

I finally got it working yesterday after 5 hours, but it has a catch (as always with EA). If you set your NAT 1:1 IT WILL WORK on moderate at least. But wait, yeah, I DONT HAVE MORE global IPs! and I dont have only one computer! So I need NAT M:1 and that just doesnt work in fifa only, even when "fifa PC" in DMZ. Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy EA whyyyyyyyyyyy EVERYTHING ELSE WORKS.
Zjednodusene receno, vsechno de, porty dostupne atp. ale fifa proste ne a ne, jediny co jde je vylozene 1:1 NATovat adresu, ale vic IP samozrejme nemam a doma sou 2 kompy a 2 notebooky na wifi, ktery pak nefachaj...

Pisu to proto, aby ste s problemama kdyztak pocitali, mam klasicky O2 ADSL a zyxel...
Naposledy upravil(a) Wecko dne ned 9. říj 2011, 19:53, celkem upraveno 1 x.
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

Zdravim,FiFu 12 hraji od jejiho vypusteni do sveta,a ten problem s firewallem ma snad kazdy koho znam, ja osobne mam status mirny ale pripojim se vsude,koukal jsem na ruzna fora NAToval jsem porty atd. ale stale je to stejne,na jednom foru mel snad z 20 lidi jeden status ZELENY jinak nikdo.
Wecko
Nováček
Nováček

Příspěvek od Wecko »

Jasne, jako ve chvili, kdy mam aspon to moderated (a vsem ostatnim ustrihnu net tedy) tak se taky pripojim, ale pane boze, takhle se ma chovat hra v roce 2011? Vzdyt to jde resit jinak, kdyz vse ostatni krom fify funguje.
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Samozrejme,proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite. :-D
felcik
Nováček
Nováček

Příspěvek od felcik »

dobrý den mám problém s plinulostí fifa 12. hra se začne chvílema neskutečně sekat a někdy to trvá i déle. Zajímavé že fifa 11 mě jela na 1920x1280 a střední detaily a 4 mmsa bez sekání a třeba i cod 6 bez problémů. prosím o radu. diky :)
Moje komponenty:
procesor: intel core 2 duo E4500 2.2 ghz
Ram: 4gb ddr2 667mhz kingston
Graf.karta: amd radeon hd 6670 1gb
zakl.deska: http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2669#sp
hdd: 160 gb WD 7200ot/min
bexiczek
Nováček
Nováček

Příspěvek od bexiczek »

Perfektní hra, jen to ovládání je trošičku odlišné od 2011 :P
HAnesis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAnesis »

Cau mám celkem zákeřný problém s FIFA 12. Když hraju online 1v1, tak pokud se přepnu do windows, přeruší se spojení se servrem. To by až tak velký problém nebyl. Mě se ale stává, že mě to do W hodí z ničeho nic samo a tím i končím v zápase. Nenapadá vas nějaké řešení, nebo kde by mohl být problém?
FTK UP
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Neběží ti něco na pozadí co by ti to mohlo shodit?Co antivir,zkus vypnout.Ono tě to hodí do winu bez chybové hlášky nebo jak?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“